Sven Mijnans
    Målsjanse! Sven Mijnans (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Koki Saito
    Sparta angriper i Rotterdam. Koki Saito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Shunsuke Mito
    Shunsuke Mito (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    7'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    14'
    AZ Alkmaar angriper i Rotterdam, men blir avblåst for offside.
    18'
    Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Shunsuke Mito (Sparta) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Yukinari Sugawara
    Målgivende: Sven Mijnans
    I Rotterdam tar AZ Alkmaar ledelsen 0-1 etter et mål av Yukinari Sugawara. Flott spill fra Sven Mijnans før målet.
    25'
    Joshua Kitolano
    Sparta angriper i Rotterdam. Joshua Kitolano fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Djevencio Van der Kust
    Sparta fosser forover og Djevencio Van der Kust fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    31'
    Sparta avanserer forover i Rotterdam. Djevencio Van der Kust avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    35'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Sparta.
    38'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Jordy Clasie
    Jordy Clasie (AZ Alkmaar) får et gult kort av dommer Jochem Kamphuis.
    38'
    Sjanse i Rotterdam! Shunsuke Mito (Sparta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    Jonathan De Guzman
    Sjanse! Sparta avanserer forover, men Jonathan De Guzman avslutter utenfor.
    44'
    Frispark til Sparta på halvdelen til AZ Alkmaar.
    45'
    Sparta angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    46'
    Frisparket tildelt Sparta er farlig nær AZ Alkmaars målområde.
    50'
    Yukinari Sugawara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    51'
    Yukinari Sugawara er på beina igjen og fortsetter kampen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    52'
    52'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    54'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Finn Stam
    Ut: Yukinari Sugawara
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Finn Stam.
    56'
    Frispark i en god posisjon for Sparta!
    56'
    57'
    AZ Alkmaar angriper. Vangelis Pavlidis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    59'
    Ruben van Bommel
    Målsjanse! Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    70'
    71'
    Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen (Sparta) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Shunsuke Mito
    Bytte for Sparta. Charles-Andreas Brym kommer inn for Shunsuke Mito på Sparta Stadium Het Kasteel.
    73'
    Inn: Pelle Clement
    Ut: Jonathan De Guzman
    Jeroen Rijsdijk (Sparta) gjør sitt andre bytte for dagen. Pelle Clement erstatter Jonathan De Guzman.
    74'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Arno Verschueren
    Målgivende: Charles-Andreas Brym
    Mål! Arno Verschueren (Sparta) utligner med en heading på Sparta Stadium Het Kasteel. Det er en fin assist fra Charles-Andreas Brym.
    74'
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: Ruben van Bommel
    AZ Alkmaar gjør sitt andre bytte. Ruben van Bommel erstattes av Myron Van Brederode.
    76'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Sven Mijnans
    AZ Alkmaar bytter ut Sven Mijnans med Ernest Poku. Dette er det tredje byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    Kristijan Belic
    Dommeren gir Kristijan Belic (AZ Alkmaar) et gult kort.
    77'
    78'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    79'
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Myron Van Brederode får behandling for en skade på banen.
    82'
    Inn: Lequincio Zeefuik
    Ut: Kristijan Belic
    AZ Alkmaar bytter ut Kristijan Belic med Lequincio Zeefuik.
    84'
    Inn: Mees De Wit
    Ut: David Moller Wolfe
    Maarten Martens gjør dagens femte bytte i Rotterdam, når han tar ut David Moller Wolfe og setter inn Mees De Wit.
    84'
    85'
    Myron Van Brederode er tilbake på banen igjen.
    85'
    86'
    87'
    Lequincio Zeefuik
    Lequincio Zeefuik (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men klarer ikke å score.
    88'
    88'
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Jordy Clasie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.