1-0
192
296

Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    5'
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Generali Arena, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Frispark for Sparta Prague på egen banehalvdel.
    7'
    Assane Diao Diaoune
    Real Betis Balompie fosser forover og Assane Diao Diaoune fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Sparta Praha, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper. Nabil Fekir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Sparta Prague tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Abdessamad Ezzalzouli
    Sjanse i Praha! Abdessamad Ezzalzouli (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Lukas Haraslin
    Målsjanse til Sparta Prague! Lukas Haraslin treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    21'
    Gult kort til Real Betis
    Aitor Ruibal
    Dommer Nikola Dabanovic gir Aitor Ruibal (Real Betis Balompie) et gult kort.
    22'
    Kan Sparta Prague utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    I Praha slår Veljko Birmancevic en corner fra høyre.
    23'
    Ladislav Krejci II
    Ladislav Krejci II (Sparta Prague) kommer til en målsjanse på Generali Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Marc Roca (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Generali Arena.
    25'
    Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Sparta Prague på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    26'
    Borja Iglesias
    Sjanse til Real Betis Balompie! Borja Iglesias er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Sparta Prague angriper i Praha. Lukas Haraslin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    30'
    Ladislav Krejci II (Sparta Prague) kommer til en målsjanse på Generali Arena, men klarer ikke å score.
    32'
    Frispark Real Betis Balompie.
    34'
    Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    38'
    Gult kort til Sparta Praha
    Veljko Birmancevic
    Dommer Nikola Dabanovic viser Veljko Birmancevic (Sparta Prague) det gule kortet.
    38'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Isco
    Ut: Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) erstattes av Isco.
    46'
    Sparta Prague fosser fremover, men Nikola Dabanovic blåser for offside på Generali Arena.
    48'
    49'
    Frisparket tildelt Sparta Prague er farlig nær Real Betis Balompies målområde.
    51'
    Mål for Sparta Praha!
    Sparta Praha 1 - 0 Real Betis
    Mål: Lukas Haraslin
    Målgivende: Jan Kuchta
    Mål! Lukas Haraslin gir Sparta Prague ledelsen 1-0 i Praha. Det er en fin assist fra Jan Kuchta.
    54'
    Veljko Birmancevic (Sparta Prague) slår en corner fra høyre side på Generali Arena.
    56'
    Skudd utenfor mål, Sparta Praha
    57'
    Angelo Preciado vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Sparta Prague slipper å klare seg uten Angelo Preciado som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Kaan Kairinen
    Sparta Prague angriper på Generali Arena, men Kaan Kairinen header utenfor.
    62'
    Dommer Nikola Dabanovic venter med å sette i gang spillet fordi Kaan Kairinen ligger nede.
    63'
    Kaan Kairinen er tilbake på banen igjen.
    64'
    64'
    German Pezzella
    Målsjanse på Generali Arena! German Pezzella fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    I Praha har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Nikola Dabanovic tildeler Real Betis Balompie en corner. Abdessamad Ezzalzouli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    70'
    German Pezzella (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Generali Arena.
    70'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Abdessamad Ezzalzouli
    Real Betis Balompie gjør sitt andre bytte. Abdessamad Ezzalzouli erstattes av Ayoze Perez.
    70'
    71'
    72'
    Spillerbytte - Sparta Praha
    Inn: Jakub Pesek
    Ut: Lukas Haraslin
    Sparta Prague bytter ut Lukas Haraslin med Jakub Pesek. Dette er det første byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Assane Diao Diaoune
    Bytte for Real Betis Balompie. Luiz Henrique kommer inn for Assane Diao Diaoune på Generali Arena.
    76'
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) header utenfor.
    77'
    79'
    Veljko Birmancevic (Sparta Prague) slår en corner fra venstre side på Generali Arena.
    80'
    Nikola Dabanovic tildeler Real Betis Balompie en corner. Borja Iglesias sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    I Praha slår Borja Iglesias en corner fra venstre.
    81'
    Isco
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Isco avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Lukas Sadilek
    Ut: Veljko Birmancevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Prague. Inn kommer Lukas Sadilek, mens Veljko Birmancevic tar plass på benken.
    82'
    Inn: Victor Oluyemi Olatunji
    Ut: Jan Kuchta
    Sparta Prague bytter ut Jan Kuchta med Victor Oluyemi Olatunji.
    82'
    83'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Andres Guardado
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Andres Guardado erstattes av Willian Jose.
    84'
    Inn: Juan Miranda
    Ut: Abner Vinicius da Silva Santos
    Manuel Pellegrini gjør dagens femte bytte i Praha, når han tar ut Abner Vinicius da Silva Santos og setter inn Juan Miranda.
    84'
    Sparta Prague angriper i Praha, men blir avblåst for offside.
    86'
    Juan Miranda
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Inn: David Pavelka
    Ut: Kaan Kairinen
    Brian Priske (Sparta Prague) gjør sitt fjerde bytte for dagen. David Pavelka erstatter Kaan Kairinen.
    89'
    Frispark til Sparta Prague på halvdelen til Real Betis Balompie.
    89'
    90'
    Guido Rodriguez får gult kort av dommer Nikola Dabanovic, og må dermed stå over en kamp for Real Betis Balompie.
    90'+2
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Generali Arena.