Dommeren blåser i gang dagens kamp i Praha.
    Mål for Sparta Praha!
    Sparta Praha 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Lukas Haraslin
    Målgivende: Tomas Wiesner
    Sparta Prague leder 1-0 etter en scoring av Lukas Haraslin. Det er en fin assist fra Tomas Wiesner.
    4'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Generali Arena.
    6'
    Houssem Aouar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Praha.
    8'
    Frispark for Sparta Prague på egen banehalvdel.
    11'
    Kan Sparta Prague utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon angriper i Praha. Karl Toko Ekambi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Sparta Praha, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Sparta Praha 2 - 0 Olympique Lyon
    Målgivende: Martin Yankov Minchev
    Mål! Sparta Prague øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Lukas Haraslin på Generali Arena. Martin Yankov Minchev var nest sist på ballen.
    19'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Målet til Sparta Praha sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Sparta Praha blir stående
    20'
    I Praha har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Henrique Silva
    Dommeren gir Henrique Silva (Olympique Lyon) et gult kort.
    25'
    Ondrej Celustka
    Sparta Prague angriper på Generali Arena. Ondrej Celustka header utenfor.
    25'
    Tino Kadewere
    Målsjanse! Tino Kadewere (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    29'
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    34'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Tino Kadewere treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Frispark Sparta Prague.
    38'
    Mål for Olympique Lyon!
    Sparta Praha 2 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Jerome Boateng
    Karl Toko Ekambi setter inn en redusering på Generali Arena. Stillingen er nå 2-1. Flott spill fra Jerome Boateng før målet.
    42'
    Olympique Lyon angriper i Praha. Tino Kadewere fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Matej Jug signaliserer et frispark til Sparta Prague på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Emerson
    Ut: Henrique Silva
    Olympique Lyon bytter ut Henrique Silva med Emerson. Dette er det første byttet som Peter Bosz gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Lucas Paqueta
    Ut: Tino Kadewere
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt andre bytte for dagen. Lucas Paqueta erstatter Tino Kadewere.
    46'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Karl Toko Ekambi avslutter utenfor.
    51'
    Frispark til Sparta Prague på halvdelen til Olympique Lyon.
    51'
    Malo Gusto
    Dommer Matej Jug gir Malo Gusto (Olympique Lyon) et gult kort.
    52'
    Sparta Praha 2 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Houssem Aouar
    Mål! bortelag utligner ved Houssem Aouar. Stillingen er nå 2-2.
    53'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Olympique Lyon blir stående
    55'
    Jakub Pesek (Sparta Prague) slår en corner fra høyre side på Generali Arena.
    57'
    David Hancko
    Sparta Prague avanserer forover i Praha. David Hancko avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Jerome Boateng
    Dommer Matej Jug viser Jerome Boateng (Olympique Lyon) det gule kortet.
    59'
    Gult kort til Sparta Praha
    Lukas Haraslin
    Lukas Haraslin (Sparta Prague) mottar sitt første gule kort for dagen på Generali Arena.
    59'
    Jakub Pesek (Sparta Prague) løfter inn en corner fra venstre på Generali Arena.
    61'
    Sparta Prague tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    Spillerbytte - Sparta Praha
    Inn: Borek Dockal
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Sparta Prague gjør sitt første bytte. Martin Yankov Minchev erstattes av Borek Dockal.
    63'
    Leo Dubois
    Leo Dubois fra Olympique Lyon er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    63'
    Olympique Lyon angriper. Karl Toko Ekambi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Emerson
    Målsjanse på Generali Arena! Emerson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Karl Toko Ekambi skyter i stolpen! Stor sjanse for Olympique Lyon i Praha.
    65'
    Matej Jug tildeler Olympique Lyon en corner. Emerson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon avanserer forover og Lucas Paqueta kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Sparta Praha 2 - 3 Olympique Lyon
    Mål: Lucas Paqueta
    Mål! Lucas Paqueta gir Olympique Lyon ledelsen 2-3 i Praha.
    67'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Jerome Boateng
    Peter Bosz gjør dagens tredje bytte i Praha, når han tar ut Jerome Boateng og setter inn Sinaly Diomande.
    69'
    Adam Hlozek
    Sjanse i Praha! Adam Hlozek (Sparta Prague) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Inn: Ladislav Krejci II
    Ut: Michal Sacek
    Bytte for Sparta Prague. Ladislav Krejci II kommer inn for Michal Sacek på Generali Arena.
    73'
    74'
    Andre gule kort til Olympique Lyon
    Malo Gusto
    Utvisning! Olympique Lyon må klare seg resten av kampen uten Malo Gusto etter at han får sitt andre gule.
    74'
    Inn: Leo Dubois
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Olympique Lyon bytter ut Xherdan Shaqiri med Leo Dubois.
    75'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    77'
    I Praha slår Jakub Pesek en corner fra venstre.
    78'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    79'
    David Pavelka
    David Pavelka (Sparta Prague) får et gult kort av dommer Matej Jug.
    80'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    82'
    Inn: Adam Karabec
    Ut: David Pavelka
    Pavel Vrba gjør dagens tredje bytte i Praha, når han tar ut David Pavelka og setter inn Adam Karabec.
    84'
    Inn: Matej Polidar
    Ut: Jakub Pesek
    Bytte for Sparta Prague. Matej Polidar kommer inn for Jakub Pesek på Generali Arena.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Sparta Prague er nær straffområde.
    85'
    Thiago Mendes
    Dommer Matej Jug viser Thiago Mendes (Olympique Lyon) det gule kortet.
    85'
    Sparta Praha 2 - 4 Olympique Lyon
    Målgivende: Bruno Guimaraes
    Karl Toko Ekambi setter ballen i mål og øker Olympique Lyons ledelse til 2-4 i Praha. Bruno Guimaraes sto for den målgivende pasningen.
    88'
    90'
    Skudd utenfor mål, Sparta Praha
    90'+3
    90'+4
    Målet til Sparta Praha blir annullert
    90'+4
    Sparta Prague fosser fremover, men Matej Jug blåser for offside på Generali Arena.
    90'+4
    Inn: Maxence Caqueret
    Ut: Houssem Aouar
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt femte bytte for dagen. Maxence Caqueret erstatter Houssem Aouar.
    90'+4
    90'+5
    Sparta Praha 3 - 4 Olympique Lyon
    Mål: Ladislav Krejci II
    Ladislav Krejci II (Sparta Prague) header ballen i mål og reduserer til 3-4 på Generali Arena.