Spanias lag: de Gea - Carvajal, Pique, Ramos, Alba - Busquets, Iniesta, Koke - Silva, Isco, Asensio
    0'
    Italias lag: Buffon - Darmian, Bonucci, Barzagli, Spinazzola - Candreva, De Rossi, Veratti, Insigne - Belotti, Immobile
    0'
    Rolig start på kampen. Spania har ballen mye uten at det har blitt helt farlig ennå. Italia jakter brudd og kontringer. Foreløpig uten hell.
    2'
    Det samme oppgjøret i Italia endte 1-1. Begge lag har vunnet samtlige kamper gruppe G. Dermed står lagene med 16 poeng. Kun målforskjellen skiller de, hvor Spania har fire plussmål mer.
    4'
    Gult kort til Italia
    Marco Verratti
    Verratti er altfor tøff med Busquets i en takling. Belønnes med gult kort. Italienerne protesterer kraftig.
    4'
    Italia med en sjelden visitt på Spanias halvdel. Pasningen mot Candreva kommer for sent og vertene overtar.
    5'
    Frispark for Spania i meget god posisjon. Det er Koke som skaffer det. Ser ut til at Asensio skal skyte.
    7'
    Det blir Ramos som forsøker seg. Han ser avslutningen gå en halvmeter over buret til Buffon.
    8'
    Leonardo Bonucci
    Spania bruker mange trekk før de plutselig eksploderer i lengderetningen. Iniesta slår Asensio igjennom og Bonucci må bruke ulovlige midler for å hindre ham. Det blir gult, men kunne kanskje vært rødt også?
    12'
    Frispark for Spania nå altså - i meget god posisjon.
    13'
    Mål for Spania!
    Spania 1 - 0 Italia
    Mål: Isco
    Denne gangen er det Isco som tar frisparket. Han takker for tilliten ved å skru ballen prakftfull i Buffons høyre hjørne.
    14'
    Det har vært noen rolige minutter siden scoringen. Italia har åpenbart en plan med å slå mange innlegg, også fra lavt i banen. Så langt har gevinsten vært dårlig.
    19'
    Enorm sjanse for Italia! Det slås inn fra høyre. Belotti rager høyest i boksen og bare en praktredning fra de Gea hindrer utligning.
    22'
    Frispark for gjestene nå.
    23'
    Igjen er innlegget godt. De Rossi er ikke langt unna å få satt hodet på det, men Ramos leverer et godt stykke forsvarsarbeid når han får klarert ballen vekk.
    24'
    Buffon med en merkelig manøver i egen boks. Ender med at Spania får corner.
    26'
    Bonucci klarerer corneren kontant vekk.
    26'
    Spanjolene opprettholder trykket. Etter hvert er det Koke som slår inn. Piques heading fra kort hold går like over.
    26'
    Bra kontringsmulighet for de blåkledde. Candreva kommer seg fri til høyre og slår inn mot Immobile. Innlegget er akkurat litt for langt til at spissen får avsluttet.
    28'
    Belotti spilles gjennom. Er egentlig alene med keeper, men avblåses for offside. Det kan se ut som linjemannen gjør feil der og Italia snytt for en stor sjanse.
    31'
    Kampen har åpnet seg opp mer nå. Italia blottlegger seg bakover og Spania har fått en del skumle kontringsmuligheter.
    37'
    Nå er det Carvajal som får ballen inne i italienernes 16-meter. Han fyrer av fra spiss vinkel og via en forsvarer blir det corner.
    37'
    Spania 2 - 0 Italia
    Mål: Isco
    Ny nydelig spansk scoring - og igjen er det Isco som leverer. Han setter først opp angrepet. Noen trekk senere får han ballen tilbake ved rundt 20 meter. Han drar seg litt inn i banen før han hamrer ballen i lengste hjørne med venstrebenet sitt.
    40'
    Alba fosser nedover venstresiden nå. Slår inn, men Koke er et halvsekundet for sent ute.
    44'
    45'+1
    46'
    Fin Spania-opprulling. Asensio slår inn fra venstre, men Barzagli får klarert.
    47'
    Så skjer det ting i andre enden. Immobile finner Insigne de berømte 45 gradene ut i feltet. Han bredsider ballen mot nærmeste hjørne, men de Gea redder. Candreva klarer heller ikke sette returen på mål. Dermed står det fortsatt 2-0.
    48'
    Italia trenger desperat mål. Men foreløpig ser det ikke ut til at de har tenkt å risikere mer offensivt. Tidvis enkelt for Spania å forsvare seg mot det som kommer.
    52'
    Corner for Italia nå. Candreva skal slå inn.
    53'
    På den corneren skaper de en stor sjanse. Ballen blir slått inn mot bakerste stolpe. Belotti vinner duellen i feltet og nikker like over.
    54'
    Asensio skyter fra distanse. Det er et godt forsøk. Buffon i full strekk ser ballen gå centimetre utenfor.
    55'
    Spania beholder ballen, mens Italia løper mellom. Med 30 minutter igjen begynner det å haste for gjestene.
    61'
    Silva blir spilt fri ute til venstre. Han forsøker å fyre av, men blir blokkert.
    61'
    Nå er det Koke som tester skuddfoten. Ballen går en halvmeter over tverrliggeren til Buffon.
    62'
    Der er Spania nære! Isco, kampens store spillere, slår en tunnel på Veratti før han spiller Carvajal fri til høyre. Real Madrid-backen får en litt dårlig berøring, men får skutt. Kun en god redning fra Buffon hindrer 3-0.
    68'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Eder
    Ut: Antonio Candreva
    70'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Andres Iniesta
    72'
    Inn: Federico Bernardeschi
    Ut: Andrea Belotti
    70'
    Italia har ballen i mange trekk, men sliter med å bryte ned den spanske forsvarsmuren. Det ender med et innlegg som Pique klarerer enkelt.
    74'
    Morata blir spilt gjennom, men blir løpt opp. Mener han bør få frispark i duell med den italienske forsvareren - uten at han blir hørt.
    75'
    Spania 3 - 0 Italia
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Sergio Ramos
    Sergio Ramos og Morata setter fart på en Spania-kontring. Ramos får etter hvert ballen ute til høyre. Han banker innlegget hardt langs bakken mot Morata som har plassert seg på bakerste stolpe. Chelsea-spissen gjør ingen feil inne i boksen og plasserer inn 3-0-scoringen.
    77'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Marco Asensio
    79'
    Full Spania-dominans nå. Er mye nærmere 4-0 enn gjestene er redusering.
    81'
    Rolige minutter nå. TV-bildene viser nedbrutte italienske fans på tribunen. På banen slår de blåkledde bort enkle baller. Det blir nok ingen siste mobilisering fra gjestene.
    86'
    Italia tar et frispark fort. Spanjolene er ikke oppmerksomme og Spinazzola fyrer av fra distanse. David de Gea er imidlertid på jobb og redder bra der.