1-1
    Lorenzo Colombo
    Sjanse! Spal avanserer forover, men Lorenzo Colombo avslutter utenfor.
    1'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til FC Crotone på egen banehalvdel.
    2'
    Luca Vido
    Målsjanse! Luca Vido (Spal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Luca Vido
    Luca Vido (Spal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    FC Crotone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Mål for Crotone!
    Spal 0 - 1 Crotone
    Mål: David Schnegg
    Målgivende: Manuel Marras
    Mål! FC Crotone tar ledelsen 0-1 ved David Schnegg. Flott spill fra Manuel Marras før målet.
    7'
    Theophilus Awua
    Målsjanse på Stadio Paolo Mazza! Theophilus Awua fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Spal, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Målsjanse til Spal! Lorenzo Colombo treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Crotone, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark til Spal på halvdelen til FC Crotone.
    11'
    Augustus Kargbo
    FC Crotone avanserer forover på Stadio Paolo Mazza og Augustus Kargbo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Spal.
    13'
    13'
    Frispark for Spal på egen banehalvdel.
    13'
    Lorenzo Dickmann (Spal) slår en corner fra venstre side på Stadio Paolo Mazza.
    14'
    Mirko Maric
    Mirko Maric (FC Crotone) kommer til en målsjanse på Stadio Paolo Mazza, men klarer ikke å score.
    18'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Spal.
    18'
    I Ferrara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    21'
    Gult kort til Crotone
    Dommeren gir Theophilus Awua (FC Crotone) et gult kort.
    21'
    Marco Mancosu (Spal) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Paolo Mazza.
    22'
    Mirko Maric
    FC Crotone angriper, men avslutningen til Mirko Maric går utenfor.
    24'
    Jacopo Da Riva
    Jacopo Da Riva (Spal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Marco Mancosu
    Spal fosser forover og Marco Mancosu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    I Ferrara slår Marco Mancosu en corner fra venstre.
    29'
    Raffaele Celia
    Spal angriper. Raffaele Celia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Massimiliano Irrati tildeler Spal en corner. Marco Mancosu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Niccolo Zanellato
    Niccolo Zanellato (Spal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark FC Crotone.
    30'
    Francesco Vicari (Spal) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Paolo Mazza.
    31'
    Francesco Vicari er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Paolo Mazza.
    33'
    I Ferrara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Manuel Marras
    Sjanse til FC Crotone! Manuel Marras er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    I Ferrara slår Manuel Marras en corner fra høyre.
    36'
    Frispark for FC Crotone på egen banehalvdel.
    36'
    Manuel Marras (FC Crotone) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Paolo Mazza.
    37'
    David Schnegg
    David Schnegg (FC Crotone) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    FC Crotone angriper, men avslutningen til Augustus Kargbo går utenfor.
    38'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Spal på egen banehalvdel.
    39'
    FC Crotone fosser forover og Augustus Kargbo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Spillerbytte - Spal
    Inn: Biagio Meccariello
    Ut: Francesco Vicari
    Roberto Venturato gjør dagens første bytte i Ferrara, når han tar ut Francesco Vicari og setter inn Biagio Meccariello.
    46'
    Inn: Salvatore Esposito
    Ut: Jacopo Da Riva
    Spal bytter ut Jacopo Da Riva med Salvatore Esposito. Dette er det andre byttet som Roberto Venturato gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Mattia Finotto
    Ut: Luca Vido
    Spal gjør sitt tredje bytte. Luca Vido erstattes av Mattia Finotto.
    46'
    46'
    Marco Pinato
    Spal avanserer forover i Ferrara. Marco Pinato avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    48'
    Spal angriper på Stadio Paolo Mazza, men Marco Pinato header utenfor.
    49'
    51'
    Gult kort til Spal
    Lorenzo Dickmann
    Lorenzo Dickmann (Spal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Mirko Maric
    Sjanse i Ferrara! Mirko Maric (FC Crotone) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Luca Calapai
    Målsjanse! Luca Calapai (FC Crotone) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til FC Crotone.
    57'
    Spal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    58'
    59'
    Massimiliano Irrati tildeler FC Crotone en corner. Manuel Marras sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    62'
    Inn: Federico Melchiorri
    Ut: Lorenzo Colombo
    Lorenzo Colombo (Spal) erstattes av Federico Melchiorri.
    63'
    Nahuel Estevez (FC Crotone) slår en corner fra høyre side på Stadio Paolo Mazza.
    66'
    67'
    Federico Melchiorri
    Sjanse til Spal! Federico Melchiorri er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Massimiliano Irrati tildeler Spal en corner. Marco Mancosu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    72'
    Inn: Giuseppe Rossi
    Ut: Marco Pinato
    Spal bytter ut Marco Pinato med Giuseppe Rossi.
    72'
    73'
    Salvatore Esposito
    Salvatore Esposito mottar et gult kort i Ferrara, og må dermed stå over en kamp for Spal.
    73'
    Giuseppe Rossi
    Sjanse! Spal avanserer forover, men Giuseppe Rossi avslutter utenfor.
    79'
    Spillerbytte - Crotone
    Inn: Marco Sala
    Ut: David Schnegg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Crotone. Inn kommer Marco Sala, mens David Schnegg tar plass på benken.
    79'
    Inn: Vasile Mogos
    Ut: Luca Calapai
    Francesco Modesto (FC Crotone) gjør sitt andre bytte for dagen. Vasile Mogos erstatter Luca Calapai.
    80'
    Inn: Ben Lhassine Kone
    Ut: Augustus Kargbo
    Bytte for FC Crotone. Ben Lhassine Kone kommer inn for Augustus Kargbo på Stadio Paolo Mazza.
    80'
    82'
    Målsjanse! Federico Melchiorri (Spal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Mirko Maric (FC Crotone) vinkes av for offside i Ferrara.
    84'
    Mål for Spal!
    Spal 1 - 1 Crotone
    Mål: Giuseppe Rossi
    Målgivende: Federico Melchiorri
    Mål! Giuseppe Rossi utligner for Spal. Stillingen er dermed 1-1 i Ferrara. Federico Melchiorri sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Manuel Marras (FC Crotone) slår en corner fra høyre side på Stadio Paolo Mazza.
    88'
    I Ferrara slår Salvatore Esposito en corner fra høyre.
    90'
    Niccolo Zanellato (Spal) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'
    90'
    Offside! Giuseppe Rossi blir vinket av og Spal må dermed bygge opp et nytt angrep.