Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Watford
    Mål: William Smallbone
    Målgivende: Adam Armstrong
    William Smallbone header ballen i mål og Southampton FC leder dermed 1-0. Adam Armstrong sto for den målgivende pasningen.
    1'
    En av Watford FCs spillere blir avblåst for offside på St. Mary's Stadium.
    3'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, Watford
    13'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    14'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Southampton 2 - 0 Watford
    Mål: Che Adams
    Målgivende: David Brooks
    Mål! Che Adams øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra David Brooks før målet.
    20'
    Hjørnespark til Southampton
    23'
    Hjørnespark til Watford
    24'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Southampton FC.
    25'
    Skudd på mål, Southampton
    26'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    31'
    Skudd utenfor mål, Watford
    33'
    Mål for Watford!
    Southampton 2 - 1 Watford
    Mål: Ryan Porteous
    Målgivende: Yaser Asprilla
    Mål! Ryan Porteous holder Watford FCet inne i kampen med en redusering til 2-1. Yaser Asprilla var nest sist på ballen.
    34'
    36'
    Watford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Southampton FC.
    38'
    40'
    Gult kort til Watford
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (Watford FC) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Kan Southampton FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    42'
    Frispark til Watford FC på halvdelen til Southampton FC.
    45'
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ismael Kone
    Ut: Tom Dele-Bashiru
    Tom Cleverley (Watford FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ismael Kone erstatter Tom Dele-Bashiru.
    46'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    46'
    46'
    47'
    49'
    53'
    53'
    55'
    Ryan Porteous
    Ryan Porteous (Watford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Southampton FC fosser fremover, men Josh Smith blåser for offside på St. Mary's Stadium.
    56'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Ryan Fraser
    Ut: David Brooks
    David Brooks (Southampton FC) erstattes av Ryan Fraser.
    56'
    Inn: Stuart Armstrong
    Ut: Joe Aribo
    Russell Martin gjør dagens andre bytte i Southampton, når han tar ut Joe Aribo og setter inn Stuart Armstrong.
    56'
    Skade: Southampton
    59'
    Tilbake fra skade: Southampton
    61'
    Inn: James Morris
    Ut: Jamal Lewis
    Bytte for Watford FC. James Morris kommer inn for Jamal Lewis på St. Mary's Stadium.
    61'
    Inn: Matheus Martins
    Ut: Emmanuel Dennis
    Watford FC bytter ut Emmanuel Dennis med Matheus Martins. Dette er det tredje byttet som Tom Cleverley gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Ryan Andrews
    Ut: Matthew Pollock
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Ryan Andrews, mens Matthew Pollock tar plass på benken.
    62'
    65'
    69'
    69'
    Frispark Southampton FC.
    70'
    Edo Kayembe
    Edo Kayembe (Watford FC) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    70'
    Inn: Ryan Manning
    Ut: James Bree
    Southampton FC bytter ut James Bree med Ryan Manning. Dette er det tredje byttet som Russell Martin gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    Gult kort til Southampton
    Ryan Fraser
    Ryan Fraser fra Southampton FC er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    75'
    78'
    Inn: Mileta Rajovic
    Ut: Vakoun Issouf Bayo
    Tom Cleverley (Watford FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Mileta Rajovic erstatter Vakoun Issouf Bayo.
    78'
    Inn: Sekou Mara
    Ut: Che Adams
    Bytte for Southampton FC. Sekou Mara kommer inn for Che Adams på St. Mary's Stadium.
    79'
    Inn: Jan Bednarek
    Ut: William Smallbone
    Russell Martin gjør dagens femte bytte i Southampton, når han tar ut William Smallbone og setter inn Jan Bednarek.
    80'
    81'
    Southampton FC angriper, men Josh Smith blåser for offside.
    81'
    Southampton FC angriper i Southampton, men blir avblåst for offside.
    82'
    Southampton 2 - 2 Watford
    Mål: Ismael Kone
    Mål! Ismael Kone utligner for Watford FC. Stillingen er dermed 2-2 i Southampton.
    85'
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    90'+5
    90'+5
    90'+7
    90'+8
    Southampton 3 - 2 Watford
    Mål: Flynn Downes
    Mål! Southampton FC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Flynn Downes på St. Mary's Stadium.