Dommeren blåser i gang dagens kamp i Southampton.
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Shrewsbury Town på egen banehalvdel.
    1'
    Jake Vokins
    Southampton FC angriper i Southampton. Jake Vokins avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Shrewsbury Town, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Jake Vokins (Southampton FC) slår en corner fra venstre side på St. Mary's Stadium.
    5'
    Shrewsbury Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    7'
    Ibrahima Diallo
    Ibrahima Diallo (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    10'
    I Southampton slår Jake Vokins en corner fra høyre.
    12'
    Frispark for Shrewsbury Town på egen banehalvdel.
    12'
    15'
    Harry Chapman
    Målsjanse på St. Mary's Stadium! Harry Chapman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Shrewsbury Town
    Mål: Daniel N`Lundulu
    Mål! Southampton FC tar ledelsen 1-0 ved Daniel N`Lundulu.
    17'
    Målet til Southampton sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Southampton blir stående
    18'
    19'
    Josh Vela
    Shrewsbury Town angriper i Southampton. Josh Vela fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Southampton FC.
    20'
    James Ward Prowse
    Southampton FC avanserer forover i Southampton. James Ward-Prowse avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Simon Hooper tildeler Southampton FC en corner. Jake Vokins sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    27'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Jake Vokins (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på St. Mary's Stadium.
    29'
    Caleb Watts
    Caleb Watts (Southampton FC) kommer seg fri på St. Mary's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Shaun Whalley
    Shaun Whalley (Shrewsbury Town) kommer til en målsjanse på St. Mary's Stadium, men klarer ikke å score.
    30'
    Frispark Shrewsbury Town.
    33'
    Shaun Whalley (Shrewsbury Town) slår en corner fra venstre side på St. Mary's Stadium.
    34'
    Shrewsbury Town angriper i Southampton, men blir avblåst for offside.
    34'
    Shaun Whalley (Shrewsbury Town) løfter inn en corner fra venstre på St. Mary's Stadium.
    35'
    Josh Vela
    Josh Vela (Shrewsbury Town) kommer til en målsjanse på St. Mary's Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    37'
    I Southampton slår James Ward-Prowse en corner fra høyre.
    42'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Southampton
    Kgaogelo Chauke
    Dommer Simon Hooper viser Kgaogelo Chauke (Southampton FC) det gule kortet.
    46'
    46'
    51'
    Harry Chapman (Shrewsbury Town) kommer seg fri på St. Mary's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    60'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på St. Mary's Stadium.
    62'
    Jack Stephens
    Jack Stephens (Southampton FC) avanserer forover på St. Mary's Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Shrewsbury Town
    Inn: Shilow Tracey
    Ut: Harry Chapman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Shrewsbury Town. Inn kommer Shilow Tracey, mens Harry Chapman tar plass på benken.
    63'
    Caleb Watts
    Sjanse til Southampton FC! Caleb Watts er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Shrewsbury Town.
    67'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) slår en corner fra venstre side på St. Mary's Stadium.
    68'
    Shane Long
    Southampton FC angriper, men avslutningen til Shane Long går utenfor.
    68'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    73'
    Inn: Rekeil Pyke
    Ut: Daniel Udoh
    Shrewsbury Town bytter ut Daniel Udoh med Rekeil Pyke.
    73'
    Inn: Ryan Sears
    Ut: Scott Golbourne
    Steve Cotterill gjør dagens tredje bytte i Southampton, når han tar ut Scott Golbourne og setter inn Ryan Sears.
    73'
    Inn: David Edwards
    Ut: Ollie Norburn
    Shrewsbury Town gjør sitt fjerde bytte. Ollie Norburn erstattes av David Edwards.
    74'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Shrewsbury Town.
    75'
    Simon Hooper tildeler Shrewsbury Town en corner. Shaun Whalley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    78'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Stuart Armstrong
    Ut: Kgaogelo Chauke
    Southampton FC bytter ut Kgaogelo Chauke med Stuart Armstrong. Dette er det første byttet som Ralph Hasenhuttl gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Che Adams
    Ut: Shane Long
    Shane Long (Southampton FC) erstattes av Che Adams.
    79'
    81'
    Stuart Armstrong
    Southampton FC angriper i Southampton. Stuart Armstrong fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Jason Cummings
    Ut: Matthew Pennington
    Shrewsbury Town gjør sitt femte bytte. Matthew Pennington erstattes av Jason Cummings.
    85'
    Inn: Alexandre Jankewitz
    Ut: Caleb Watts
    Ralph Hasenhuttl (Southampton FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alexandre Jankewitz erstatter Caleb Watts.
    85'
    88'
    Frispark i en god posisjon for Southampton FC!
    89'
    Southampton 2 - 0 Shrewsbury Town
    Mål: James Ward Prowse
    I Southampton øker Southampton FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av James Ward-Prowse.