440
333
    Josh Eccles
    Coventry City angriper. Josh Eccles får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til Coventry City
    5'
    Tony Harrington tildeler Southampton FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    James Ward Prowse (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på St. Mary's Stadium.
    13'
    Skudd på mål, Southampton
    13'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for Coventry City!
    Southampton 0 - 1 Coventry City
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Ben Sheaf
    Mål! Coventry City tar ledelsen 0-1 ved Viktor Gyokeres. Det er en fin assist fra Ben Sheaf.
    22'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    27'
    Lyanco (Southampton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St. Mary's Stadium.
    30'
    34'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Nathan Redmond
    Ut: Lyanco
    Southampton FC gjør sitt første bytte. Lyanco erstattes av Nathan Redmond.
    34'
    Lyanco er på beina igjen og fortsetter kampen på St. Mary's Stadium.
    34'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    36'
    Skudd utenfor mål, Coventry City
    36'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    36'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    40'
    40'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Coventry City.
    41'
    Gult kort til Coventry City
    Josh Eccles
    Josh Eccles (Coventry City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    42'
    42'
    45'
    45'
    45'+1
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Southampton FC.
    45'+1
    Gustavo Hamer
    Gustavo Hamer (Coventry City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Inn: Kyle Walker-Peters
    Ut: Thierry Small
    Ralph Hasenhuttl (Southampton FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Kyle Walker-Peters erstatter Thierry Small.
    46'
    Inn: Stuart Armstrong
    Ut: Adam Armstrong
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens tredje bytte i Southampton, når han tar ut Adam Armstrong og setter inn Stuart Armstrong.
    46'
    50'
    50'
    Hjørnespark til Southampton
    50'
    54'
    54'
    57'
    58'
    Ben Sheaf
    Dommeren gir Ben Sheaf (Coventry City) et gult kort.
    58'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 1 Coventry City
    Mål: Stuart Armstrong
    Målgivende: Yann Valery
    Stuart Armstrong utligner til 1-1 på St. Mary's Stadium. Flott spill fra Yann Valery før målet.
    63'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Jordan Shipley
    Ut: Ian Maatsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Jordan Shipley, mens Ian Maatsen tar plass på benken.
    64'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Theo Walcott
    Southampton FC bytter ut Theo Walcott med Armando Broja.
    64'
    68'
    Spillet på St. Mary's Stadium er stoppet midlertidig fordi Josh Eccles ligger nede.
    70'
    Inn: Jamie Allen
    Ut: Gustavo Hamer
    Bytte for Coventry City. Jamie Allen kommer inn for Gustavo Hamer på St. Mary's Stadium.
    73'
    Inn: Martyn Waghorn
    Ut: Jake Bidwell
    Jake Bidwell (Coventry City) erstattes av Martyn Waghorn.
    73'
    Inn: Todd Kane
    Ut: Josh Eccles
    Coventry City bytter ut Josh Eccles med Todd Kane.
    73'
    Skudd på mål, Coventry City
    74'
    74'
    75'
    76'
    Josh Eccles ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Southampton.
    76'
    Frispark Coventry City.
    78'
    Gult kort til Southampton
    Yann Valery
    Yann Valery (Southampton FC) pådrar seg et gult kort.
    78'
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Southampton fordi Yann Valery får behandling for en skade på banen.
    81'
    Yann Valery er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    83'
    83'
    84'
    88'
    Inn: Jodi Jones
    Ut: Callum O`Hare
    Coventry City bytter ut Callum O`Hare med Jodi Jones. Dette er det femte byttet som Mark Robins gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Oriol Romeu
    Ut: Valentino Livramento
    Valentino Livramento (Southampton FC) erstattes av Oriol Romeu.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Southampton FC like utenfor Coventry City-området.
    91'
    95'
    100'
    101'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    102'
    Todd Kane
    Dommeren gir Todd Kane (Coventry City) et gult kort.
    105'
    2. ekstraomgang
    Southampton 2 - 1 Coventry City
    Mål: Kyle Walker-Peters
    Målgivende: Armando Broja
    Mål! Southampton FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Kyle Walker-Peters på St. Mary's Stadium. Armando Broja sto for den målgivende pasningen.