William Collum signaliserer et frispark til Slovan Bratislava.
    3'
    Skudd utenfor mål, Slovan Bratislava
    3'
    Lucas Lovat (Slovan Bratislava) løfter inn en corner fra høyre på Tehelne Pole Stadion.
    7'
    8'
    William Collum signaliserer et frispark til Aris Limassol FC på egen banehalvdel.
    11'
    Aris Limassol FC angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Frispark Slovan Bratislava.
    18'
    I Bratislava har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Skudd utenfor mål, Aris Limassol FC
    20'
    Gult kort til Slovan Bratislava
    Lucas Lovat
    Lucas Lovat (Slovan Bratislava) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Slovan Bratislava må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Aris Limassol FC.
    23'
    23'
    Slovan Bratislava tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Shavy Warren Babicka (Aris Limassol FC) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Skudd på mål, Aris Limassol FC
    27'
    Slovan Bratislava, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Shavy Warren Babicka ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bratislava.
    28'
    Marko Tolic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Skudd på mål, Slovan Bratislava
    30'
    Aris Limassol FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Marko Tolic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tehelne Pole Stadion.
    31'
    Frispark for Slovan Bratislava på egen banehalvdel.
    31'
    En av Slovan Bratislavas spillere blir avblåst for offside.
    31'
    32'
    Mål for Slovan Bratislava!
    Slovan Bratislava 1 - 0 Aris Limassol FC
    Mål: Marko Tolic
    Mål! Slovan Bratislava tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Marko Tolic på Tehelne Pole Stadion.
    34'
    Spillerbytte - Aris Limassol FC
    Inn: Jaden Sean Montnor
    Ut: Shavy Warren Babicka
    Jaden Sean Montnor (Aris Limassol FC) erstatter Shavy Warren Babicka som ser ut til å måtte forlate Tehelne Pole Stadion med en skade.
    36'
    Frispark til Aris Limassol FC på halvdelen til Slovan Bratislava.
    36'
    37'
    37'
    38'
    38'
    Lucas Lovat (Slovan Bratislava) slår en corner fra høyre side på Tehelne Pole Stadion.
    38'
    Frispark til Slovan Bratislava på halvdelen til Aris Limassol FC.
    40'
    42'
    42'
    Frispark for Aris Limassol FC på egen banehalvdel.
    43'
    43'
    I Bratislava slår Caju en corner fra høyre.
    44'
    Frispark Aris Limassol FC.
    45'+1
    Jaba Kankava
    Dommeren gir Jaba Kankava (Slovan Bratislava) et gult kort.
    45'+6
    Inn: Franz Brorsson
    Ut: Alex Yowan Kevin Moucketou Moussounda
    Aris Limassol FC bytter ut Alex Yowan Kevin Moucketou Moussounda med Franz Brorsson.
    46'
    Inn: Veljko Nikolic
    Ut: Karol Struski
    Bytte for Aris Limassol FC. Veljko Nikolic kommer inn for Karol Struski på Tehelne Pole Stadion.
    46'
    William Collum signaliserer et frispark til Slovan Bratislava på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    William Collum signaliserer et frispark til Aris Limassol FC.
    49'
    50'
    50'
    51'
    William Collum tildeler Slovan Bratislava en corner. Lucas Lovat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    52'
    53'
    54'
    Juraj Kucka
    Juraj Kucka (Slovan Bratislava) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    54'
    56'
    Slovan Bratislava 2 - 0 Aris Limassol FC
    Mål: David Strelec
    David Strelec setter ballen i mål og øker Slovan Bratislavas ledelse til 2-0 i Bratislava.
    57'
    William Collum tildeler Aris Limassol FC en corner. Caju sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Caju (Aris Limassol FC) løfter inn en corner fra høyre på Tehelne Pole Stadion.
    60'
    61'
    62'
    Inn: Mariusz Stepinski
    Ut: Leo Bengtsson
    Aleksey Shpilevski (Aris Limassol FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mariusz Stepinski erstatter Leo Bengtsson.
    63'
    Veljko Nikolic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Spillerbytte - Slovan Bratislava
    Inn: Tigran Barseghyan
    Ut: David Strelec
    Vladimir Weiss gjør dagens første bytte i Bratislava, når han tar ut David Strelec og setter inn Tigran Barseghyan.
    67'
    Veljko Nikolic er på beina igjen og fortsetter kampen på Tehelne Pole Stadion.
    67'
    69'
    Gult kort til Aris Limassol FC
    Mariusz Stepinski
    Mariusz Stepinski (Aris Limassol FC) får et gult kort av dommer William Collum.
    69'
    Milan Borjan (Slovan Bratislava) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tehelne Pole Stadion.
    71'
    Milan Borjan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Veljko Nikolic
    Dommer William Collum viser Veljko Nikolic (Aris Limassol FC) det gule kortet.
    72'
    73'
    73'
    Mål for Aris Limassol FC!
    Slovan Bratislava 2 - 1 Aris Limassol FC
    Mål: Mihlali Samson Mabhuti Mayambela
    Mihlali Samson Mabhuti Mayambela setter inn en redusering på Tehelne Pole Stadion. Stillingen er nå 2-1.
    73'
    Dommer William Collum venter med å sette i gang spillet fordi Nino Marcelli ligger nede.
    78'
    Inn: Morgan Brown
    Ut: Julius Szoke
    Aris Limassol FC bytter ut Julius Szoke med Morgan Brown. Dette er det femte byttet som Aleksey Shpilevski gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Zuberu Sharani
    Ut: Nino Marcelli
    Vladimir Weiss (Slovan Bratislava) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Zuberu Sharani erstatter Nino Marcelli som sannsynligvis er skadet.
    78'
    78'
    Nino Marcelli er tilbake i kampen igjen.
    79'
    80'
    Caju
    Caju (Aris Limassol FC) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Slovan Bratislava er nær straffområde.
    82'
    84'
    84'
    Aris Limassol FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    87'
    Inn: Vladimir Weiss
    Ut: Abdul Malik Abubakari
    Vladimir Weiss (Slovan Bratislava) gjør sitt tredje bytte for dagen. Vladimir Weiss erstatter Abdul Malik Abubakari.
    88'
    Inn: Kyriakos Savvidis
    Ut: Marko Tolic
    Marko Tolic (Slovan Bratislava) erstattes av Kyriakos Savvidis.
    89'
    90'
    Morgan Brown
    Dommeren gir Morgan Brown (Aris Limassol FC) et gult kort.
    90'
    90'+2
    90'+4
    Cesar Blackman
    Cesar Blackman (Slovan Bratislava) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Zuberu Sharani
    Zuberu Sharani (Slovan Bratislava) pådrar seg et gult kort.
    90'+5
    Steeve Yago
    Steeve Yago (Aris Limassol FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    I Bratislava slår Vladimir Weiss en corner fra høyre.
    90'+8
    Vladimir Weiss (Slovan Bratislava) slår en corner fra høyre side på Tehelne Pole Stadion.