1-2
1-3
1-4
    Leon Grgic
    Sturm Graz II angriper. Leon Grgic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Tizian-Valentino Scharmer
    Målsjanse! Tizian-Valentino Scharmer (Sturm Graz II) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    En av Sturm Graz IIs spillere blir avblåst for offside på Ertl Glas-Stadion.
    7'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    8'
    Amstetten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Sturm Graz II tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Jonas Karner (Sturm Graz II) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    15'
    Emil Ristoskov tildeler Sturm Graz II en corner. Jonas Karner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    17'
    Mål for Sturm Graz II!
    SKU Amstetten 0 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Jonas Karner
    Målgivende: Peter Kiedl
    Mål! Sturm Graz II tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jonas Karner på Ertl Glas-Stadion. Peter Kiedl var nest sist på ballen.
    17'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Amstetten.
    18'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    24'
    En av Sturm Graz IIs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Atsushi Zaizen
    Målsjanse til Amstetten! Atsushi Zaizen treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Sturm Graz II, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Gult kort til Sturm Graz II
    Nikola Stosic
    Nikola Stosic (Sturm Graz II) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    31'
    I Amstetten slår Marco Alessandro Sulzner en corner fra venstre.
    32'
    En av Amstettens spillere går i offside.
    32'
    Frispark Amstetten.
    33'
    35'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Sturm Graz II på egen banehalvdel.
    36'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Marco Alessandro Sulzner
    Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Frispark for Sturm Graz II på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Dommer Emil Ristoskov viser Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) det gule kortet.
    40'
    Skudd på mål, Sturm Graz II
    41'
    41'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Jurgen Lemmerer
    Målgivende: Dominik Weixelbraun
    Mål! Amstetten utligner på Ertl Glas-Stadion. Målscorer: Jurgen Lemmerer. Det er en fin assist fra Dominik Weixelbraun.
    42'
    Amstetten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sturm Graz II.
    43'
    Emil Ristoskov tildeler Sturm Graz II en corner. Nikola Stosic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Dominik Weixelbraun
    Amstetten angriper, men avslutningen til Dominik Weixelbraun går utenfor.
    46'
    Jonas Karner
    Jonas Karner (Sturm Graz II) avanserer forover på Ertl Glas-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Jonas Karner (Sturm Graz II) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    47'
    Frisparket tildelt Sturm Graz II er farlig nær Amstettens målområde.
    49'
    Skudd utenfor mål, Sturm Graz II
    50'
    52'
    I Amstetten header Dominik Weixelbraun (Amstetten) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    54'
    Amstetten fosser forover og Dominik Weixelbraun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Burak Yilmaz
    Amstetten angriper i Amstetten. Burak Yilmaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Dominik Weixelbraun (Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Jonas Karner (Sturm Graz II) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Sturm Graz II
    Inn: Jacob Peter Hodl
    Ut: Leon Grube
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sturm Graz II. Inn kommer Jacob Peter Hodl, mens Leon Grube tar plass på benken.
    57'
    Frispark til Sturm Graz II på halvdelen til Amstetten.
    58'
    SKU Amstetten 1 - 2 Sturm Graz II
    Mål: Leon Grgic
    Mål! Leon Grgic gir Sturm Graz II ledelsen 1-2 i Amstetten.
    59'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Leon Fust
    Ut: Burak Yilmaz
    Amstetten gjør sitt første bytte. Burak Yilmaz erstattes av Leon Fust.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Sturm Graz II!
    61'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Sturm Graz II like utenfor Amstetten-området.
    62'
    Nikola Stosic (Sturm Graz II) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    62'
    Jonas Karner (Sturm Graz II) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    63'
    63'
    Sturm Graz II angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    64'
    Lukas Deinhofer
    Amstetten angriper, men avslutningen til Lukas Deinhofer går utenfor.
    65'
    65'
    Frispark Sturm Graz II.
    66'
    SKU Amstetten 1 - 3 Sturm Graz II
    Mål! Leon Grgic øker Sturm Graz IIs ledelse til 1-3 på Ertl Glas-Stadion.
    67'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til Sturm Graz II.
    69'
    Inn: Marcel Monsberger
    Ut: Atsushi Zaizen
    Amstetten bytter ut Atsushi Zaizen med Marcel Monsberger. Dette er det andre byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    69'
    Jacob Peter Hodl
    Sjanse i Amstetten! Jacob Peter Hodl (Sturm Graz II) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Jonas Karner (Sturm Graz II) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    71'
    Inn: Antonio Ilic
    Ut: Jonas Karner
    Sturm Graz II bytter ut Jonas Karner med Antonio Ilic.
    72'
    Amstetten fosser fremover, men Emil Ristoskov blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    73'
    75'
    Lukas Deinhofer (Amstetten) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Sturm Graz II.
    76'
    77'
    78'
    80'
    81'
    81'
    81'
    82'
    SKU Amstetten 1 - 4 Sturm Graz II
    Mål: Peter Kiedl
    Mål! Sturm Graz II øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Peter Kiedl på Ertl Glas-Stadion.
    83'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    84'
    84'
    Inn: Fabian Palzer
    Ut: Angelo Gattermayer
    Bytte for Amstetten. Fabian Palzer kommer inn for Angelo Gattermayer på Ertl Glas-Stadion.
    85'
    Inn: Daniel Scharner
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) erstattes av Daniel Scharner.
    85'
    Emil Ristoskov tildeler Sturm Graz II en corner. Antonio Ilic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    86'
    Inn: Oliver Sorg
    Ut: Samuel Stuckler
    Sturm Graz II bytter ut Samuel Stuckler med Oliver Sorg.
    89'
    Inn: Jonas Locker
    Ut: Nikola Stosic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sturm Graz II. Inn kommer Jonas Locker, mens Nikola Stosic tar plass på benken.
    89'
    Inn: Ermal Krasniqi
    Ut: Peter Kiedl
    Jurgen Saumel (Sturm Graz II) gjør sitt femte bytte for dagen. Ermal Krasniqi erstatter Peter Kiedl.
    89'
    Tizian-Valentino Scharmer (Sturm Graz II) får et gult kort av dommer Emil Ristoskov.