Målsjanse! Nicolas Andermatt (Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Tobias Pellegrini (Amstetten) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    14'
    Niels Hahn (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    16'
    Niklas Szerencsi (Kapfenberger) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    18'
    22'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Dommer Daniel Pfister venter med å sette i gang spillet fordi Tobias Pellegrini ligger nede.
    25'
    Tobias Pellegrini er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Amstetten.
    26'
    27'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Amstetten angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    29'
    Mål for Kapfenberger SV!
    SKU Amstetten 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Florian Haxha
    Kapfenberger leder 0-1 etter en scoring av Florian Haxha.
    31'
    Matthias Puschl
    Matthias Puschl (Kapfenberger) prøver å heade ballen i mål på Ertl Glas-Stadion, men mislykkes.
    32'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Niels Hahn
    Niels Hahn (Amstetten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    34'
    Daniel Pfister tildeler Kapfenberger en corner. Niklas Szerencsi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til Kapfenberger.
    37'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    37'
    I Amstetten slår Niels Hahn en corner fra venstre.
    40'
    Julian Tomka
    Julian Tomka (Amstetten) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    40'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    Alexander Hofleitner
    Kapfenberger angriper. Alexander Hofleitner får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    45'
    45'+1
    Daniel Pfister tildeler Amstetten en corner. Niels Hahn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    46'
    47'
    48'
    49'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    50'
    Niels Hahn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    Nicolas Andermatt (Amstetten) får et gult kort av dommer Daniel Pfister.
    53'
    Niels Hahn er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    54'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Dommeren gir Matthias Puschl (Kapfenberger) et gult kort.
    54'
    56'
    Matthias Puschl (Kapfenberger) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    57'
    59'
    60'
    Amstetten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Marco Kadlec
    Ut: Fabian Miesenbock
    Bytte for Amstetten. Marco Kadlec kommer inn for Fabian Miesenbock på Ertl Glas-Stadion.
    62'
    Marco Kadlec (Amstetten) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ertl Glas-Stadion.
    63'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Niels Hahn
    Målgivende: Dominik Weixelbraun
    Mål! Amstetten utligner på Ertl Glas-Stadion. Målscorer: Niels Hahn. Det er en fin assist fra Dominik Weixelbraun.
    65'
    Marco Kadlec kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ertl Glas-Stadion.
    65'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til Amstetten.
    66'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    67'
    67'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Ut: Artur Murza
    Abdulah Ibrakovic (Kapfenberger) gjør sitt første bytte for dagen. Samuel Ethor Ferreira Guedes erstatter Artur Murza.
    68'
    Florian Haxha (Kapfenberger) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    70'
    70'
    Olivier N'Zi
    Dommer Daniel Pfister viser Olivier N'Zi (Kapfenberger) det gule kortet.
    71'
    Kapfenberger må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Amstetten.
    71'
    Niels Hahn
    Sjanse i Amstetten! Niels Hahn (Amstetten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    Amstetten avanserer forover i Amstetten. Nicolas Andermatt avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    76'
    Inn: Daniel Owusu
    Ut: Marco Kadlec
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Amstetten. Inn kommer Daniel Owusu, mens Marco Kadlec tar plass på benken.
    77'
    Inn: Marco Siverio
    Ut: Marcel Monsberger
    Amstetten bytter ut Marcel Monsberger med Marco Siverio. Dette er det tredje byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    77'
    Andre gule kort til SKU Amstetten
    Utvisning! Amstetten må klare seg resten av kampen uten Nicolas Andermatt etter at han får sitt andre gule.
    79'
    79'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Florian Haxha (Kapfenberger) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    81'
    Inn: Marco Alessandro Sulzner
    Ut: Dominik Starkl
    Patrick Enengl gjør dagens fjerde bytte i Amstetten, når han tar ut Dominik Starkl og setter inn Marco Alessandro Sulzner.
    81'
    Florian Haxha er tilbake på banen igjen.
    81'
    Florian Haxha
    Florian Haxha (Kapfenberger) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Marco Stark
    Marco Stark (Amstetten) mottar sitt første gule kort for dagen på Ertl Glas-Stadion.
    84'
    84'
    Inn: Philipp Seidl
    Ut: Florian Haxha
    Kapfenberger gjør sitt andre bytte. Florian Haxha erstattes av Philipp Seidl.
    86'
    Matthias Puschl (Kapfenberger) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    87'
    Alexander Hofleitner (Kapfenberger) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Marco Alessandro Sulzner
    Amstetten angriper i Amstetten. Marco Alessandro Sulzner fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Sjanse til Kapfenberger! Samuel Ethor Ferreira Guedes er nær ved å score, men keeper redder.