Dominik Weixelbraun (Amstetten) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    Frispark for FAC Wien på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til FAC Wien.
    12'
    Marcel Monsberger
    Målsjanse på Ertl Glas-Stadion! Marcel Monsberger fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    13'
    Mål for FAC Wien!
    SKU Amstetten 0 - 1 FAC Wien
    Mål: Oluwaseun Adewumi
    Målgivende: Mirnes Becirovic
    Oluwaseun Adewumi header ballen i mål og FAC Wien tar ledelsen 0-1 på Ertl Glas-Stadion. Flott spill fra Mirnes Becirovic før målet.
    13'
    Sjanse! Amstetten avanserer forover, men Dominik Weixelbraun avslutter utenfor.
    18'
    Hjørnespark til FAC Wien
    22'
    Armand Smrcka
    Målsjanse! Armand Smrcka (FAC Wien) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Flavio
    FAC Wien angriper i Amstetten. Flavio fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 1 FAC Wien
    Mål: Niels Hahn
    Målgivende: Angelo Gattermayer
    Mål! Niels Hahn utligner for Amstetten. Stillingen er dermed 1-1 i Amstetten. Angelo Gattermayer var nest sist på ballen.
    23'
    Flavio
    FAC Wien angriper i Amstetten. Flavio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    26'
    Skudd på mål, FAC Wien
    26'
    26'
    27'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    28'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Marcus Maier (FAC Wien) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    30'
    Paolino Bertaccini
    Paolino Bertaccini (FAC Wien) avanserer forover på Ertl Glas-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    32'
    Marcus Maier (FAC Wien) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    33'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til FAC Wien på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark Amstetten.
    35'
    Stefan Radulovic (Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    36'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    37'
    Marcus Maier
    Marcus Maier (FAC Wien) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    38'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til FAC Wien.
    38'
    Skudd utenfor mål, FAC Wien
    40'
    41'
    SKU Amstetten 2 - 1 FAC Wien
    Mål: Angelo Gattermayer
    Mål! Angelo Gattermayer gir Amstetten ledelsen 2-1 i Amstetten.
    42'
    Sjanse i Amstetten! Dominik Weixelbraun (Amstetten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    45'
    FAC Wien fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    SKU Amstetten 2 - 2 FAC Wien
    Mål: Paolino Bertaccini
    Målgivende: Nermin Haljeta
    Paolino Bertaccini scorer og utligningen er et faktum på Ertl Glas-Stadion. 2-2. Det er en fin assist fra Nermin Haljeta.
    53'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Lukas Deinhofer
    Dommer Achim Untergasser gir Lukas Deinhofer (Amstetten) et gult kort.
    55'
    55'
    56'
    En av FAC Wiens spillere går i offside.
    57'
    Nermin Haljeta
    FAC Wien angriper, men avslutningen til Nermin Haljeta går utenfor.
    61'
    Frispark FAC Wien.
    62'
    Marcel Monsberger (Amstetten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Can Kurt
    Ut: Leon Fust
    Bytte for Amstetten. Can Kurt kommer inn for Leon Fust på Ertl Glas-Stadion.
    65'
    Inn: Silvio Apollonio
    Ut: Stefan Radulovic
    Amstetten bytter ut Stefan Radulovic med Silvio Apollonio.
    65'
    66'
    SKU Amstetten 3 - 2 FAC Wien
    Mål: Can Kurt
    Mål! Amstetten tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Can Kurt på Ertl Glas-Stadion. Angelo Gattermayer sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Niels Hahn
    Patrick Enengl gjør dagens tredje bytte i Amstetten, når han tar ut Niels Hahn og setter inn Burak Yilmaz.
    71'
    Inn: Atsushi Zaizen
    Ut: Dominik Weixelbraun
    Dominik Weixelbraun (Amstetten) erstattes av Atsushi Zaizen.
    71'
    Amstetten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FAC Wien.
    74'
    77'
    Spillerbytte - FAC Wien
    Inn: Yannick Woudstra
    Ut: Armand Smrcka
    FAC Wien gjør sitt første bytte. Armand Smrcka erstattes av Yannick Woudstra.
    79'
    Inn: Nico Grimbs
    Ut: Felix Seiwald
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FAC Wien. Inn kommer Nico Grimbs, mens Felix Seiwald tar plass på benken.
    79'
    Atsushi Zaizen
    Dommer Achim Untergasser viser Atsushi Zaizen (Amstetten) det gule kortet.
    79'
    Frispark til FAC Wien på halvdelen til Amstetten.
    79'
    81'
    81'
    Inn: Julian Tomka
    Ut: Marcel Monsberger
    Marcel Monsberger (Amstetten) erstattes av Julian Tomka.
    81'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    82'
    82'
    Frispark i en god posisjon for Amstetten!
    83'
    Gult kort til FAC Wien
    Benjamin Wallquist
    Benjamin Wallquist (FAC Wien) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    84'
    85'
    89'
    Inn: Almer Softic
    Ut: Paolino Bertaccini
    Mitja Morec (FAC Wien) gjør sitt tredje bytte for dagen. Almer Softic erstatter Paolino Bertaccini.
    89'
    90'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til FAC Wien like utenfor Amstetten-området.