Stefan Ebner signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for Admira Wacker er nær straffområde.
    5'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Filip Ristanic
    Sjanse i Amstetten! Filip Ristanic (Admira Wacker) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    9'
    Albin Gashi
    Sjanse til Admira Wacker! Albin Gashi er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    En av Amstettens spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Amstetten.
    16'
    Hjørnespark til SKU Amstetten
    17'
    17'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til Amstetten.
    19'
    Mål for Admira Wacker!
    SKU Amstetten 0 - 1 Admira Wacker
    Mål: Jan Murgas
    Målgivende: Matthew Anderson
    Mål! Jan Murgas gir Admira Wacker en 0-1 ledelse. Flott spill fra Matthew Anderson før målet.
    22'
    26'
    Admira Wacker angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Filip Ristanic (Admira Wacker) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Skudd utenfor mål, Admira Wacker
    31'
    Leon Fust (Amstetten) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    33'
    Albin Gashi
    Admira Wacker avanserer forover i Amstetten. Albin Gashi avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    34'
    Admira Wacker angriper, men Stefan Ebner blåser for offside.
    35'
    37'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    38'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Frispark Admira Wacker.
    40'
    Admira Wacker fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 1 Admira Wacker
    Mål: Angelo Gattermayer
    Målgivende: Leon Fust
    Mål! Angelo Gattermayer utligner for Amstetten. Stillingen er dermed 1-1 i Amstetten. Det er en fin assist fra Leon Fust.
    42'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Niels Hahn
    Niels Hahn (Amstetten) får et gult kort av dommer Stefan Ebner.
    45'
    45'
    Skade: SKU Amstetten
    48'
    49'
    Marcel Monsberger
    Amstetten angriper i Amstetten. Marcel Monsberger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Tilbake fra skade: SKU Amstetten
    49'
    Angelo Gattermayer (Amstetten) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ertl Glas-Stadion.
    51'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Angelo Gattermayer
    Burak Yilmaz (Amstetten) erstatter Angelo Gattermayer som ser ut til å måtte forlate Ertl Glas-Stadion med en skade.
    52'
    Philipp Offenthaler
    Dommer Stefan Ebner gir Philipp Offenthaler (Amstetten) et gult kort.
    54'
    55'
    56'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Stefan Ebner tildeler Amstetten en corner. Leon Fust sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    61'
    Amstetten fosser fremover, men Stefan Ebner blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amstetten fordi Christoph Haas får behandling for en skade på banen.
    63'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Salko Mujanovic
    Ut: Patrick Schmidt
    Admira Wacker bytter ut Patrick Schmidt med Salko Mujanovic.
    64'
    Inn: Georg Teigl
    Ut: Albin Gashi
    Admira Wacker bytter ut Albin Gashi med Georg Teigl. Dette er det andre byttet som Thomas Pratl gjør i dagens kamp.
    64'
    Christoph Haas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    Niels Hahn (Amstetten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    65'
    Salko Mujanovic
    Admira Wacker fosser forover og Salko Mujanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Jan Murgas
    Jan Murgas (Admira Wacker) avanserer forover på Ertl Glas-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Admira Wacker angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    66'
    Spillet på Ertl Glas-Stadion er stoppet midlertidig fordi Elias Scherf ligger nede.
    67'
    Elias Scherf er tilbake i kampen igjen.
    68'
    68'
    69'
    Inn: Jurgen Lemmerer
    Ut: Dominik Starkl
    Patrick Enengl (Amstetten) gjør sitt andre bytte for dagen. Jurgen Lemmerer erstatter Dominik Starkl.
    70'
    Gult kort til Admira Wacker
    Lukas Malicsek
    Dommer Stefan Ebner viser Lukas Malicsek (Admira Wacker) det gule kortet.
    71'
    71'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    74'
    74'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    74'
    74'
    Inn: Anouar El Moukhantir
    Ut: Jan Murgas
    Jan Murgas (Admira Wacker) erstattes av Anouar El Moukhantir.
    75'
    Inn: George Davies
    Ut: Filip Ristanic
    Admira Wacker gjør sitt fjerde bytte. Filip Ristanic erstattes av George Davies.
    75'
    76'
    Frispark Amstetten.
    77'
    Wilhelm Vorsager ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Wilhelm Vorsager ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amstetten.
    79'
    80'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    80'
    80'
    80'
    81'
    82'
    83'
    83'
    Inn: David Puczka
    Ut: Matthew Anderson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer David Puczka, mens Matthew Anderson tar plass på benken.
    84'
    85'
    85'
    Inn: Dominik Weixelbraun
    Ut: Atsushi Zaizen
    Patrick Enengl gjør dagens tredje bytte i Amstetten, når han tar ut Atsushi Zaizen og setter inn Dominik Weixelbraun.
    86'
    87'
    87'
    Philipp Offenthaler (Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    88'
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    90'+5
    90'+5
    90'+5
    I Amstetten slår Leon Fust en corner fra venstre.
    90'+5
    Straffe til Admira Wacker
    90'+7
    Admira Wacker scorer på straffe!
    SKU Amstetten 1 - 2 Admira Wacker
    Mål: Salko Mujanovic
    Admira Wacker går opp i en 1-2 ledelse etter at Salko Mujanovic setter straffesparket sikkert i mål på Ertl Glas-Stadion.
    90'+8
    SKU Amstetten 1 - 3 Admira Wacker
    Mål: Georg Teigl
    Målgivende: Anouar El Moukhantir
    Mål! Georg Teigl øker Admira Wackers ledelse til 1-3 på Ertl Glas-Stadion. Anouar El Moukhantir var nest sist på ballen.