Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    Mål for SKN St. Polten!
    SKN St. Polten 1 - 0 SKU Amstetten
    Mål: Christoph Messerer
    Målgivende: Marc Stendera
    Mål! SKN St. Polten tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Christoph Messerer på NV Arena. Marc Stendera sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Florian Jager signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    10'
    SKN St. Polten angriper, men Florian Jager blåser for offside.
    12'
    Jurgen Lemmerer
    Amstetten fosser forover og Jurgen Lemmerer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Sankt Polten slår Burak Yilmaz en corner fra venstre.
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sankt Polten fordi Stefan Thesker får behandling for en skade på banen.
    17'
    Stefan Thesker kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på NV Arena.
    19'
    SKN St. Polten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: David Riegler
    Ut: Stefan Thesker
    Bytte for SKN St. Polten. David Riegler kommer inn for Stefan Thesker på NV Arena.
    20'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Bernd Gschweidl
    Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) får et gult kort av dommer Florian Jager.
    21'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Florian Jager tildeler Amstetten en corner. Niels Hahn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Burak Yilmaz (Amstetten) slår en corner fra venstre side på NV Arena.
    23'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på NV Arena.
    25'
    27'
    Kan Amstetten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Florian Jager tildeler SKN St. Polten en corner. Stefan Nutz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    34'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Amstetten like utenfor SKN St. Polten-området.
    34'
    35'
    Det blir farlig! Frispark for Amstetten er nær straffområde.
    35'
    Burak Yilmaz (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på NV Arena.
    36'
    37'
    I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    SKN St. Polten angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Elias Scherf ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Elias Scherf er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    41'
    Marcel Monsberger
    Marcel Monsberger (Amstetten) får en nickmöjlighet på NV Arena men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    41'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    45'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Can Kurt
    Dommeren gir Can Kurt (Amstetten) et gult kort.
    45'+2
    Frisparket tildelt SKN St. Polten er farlig nær Amstettens målområde.
    45'+2
    SKN St. Polten 2 - 0 SKU Amstetten
    Mål: Johannes Tartarotti
    Målgivende: Stefan Nutz
    Johannes Tartarotti header ballen i mål og SKN St. Polten går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Sankt Polten. Det er en fin assist fra Stefan Nutz.
    45'+3
    Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    I Sankt Polten slår Marc Stendera en corner fra venstre.
    49'
    SKN St. Polten angriper i Sankt Polten, men blir avblåst for offside.
    50'
    51'
    Stefan Nutz (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på NV Arena.
    53'
    SKN St. Polten 3 - 0 SKU Amstetten
    Mål: David Riegler
    Mål! David Riegler (SKN St. Polten) header inn 3-0 på NV Arena. Stefan Nutz var nest sist på ballen.
    53'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til SKN St. Polten.
    54'
    Atsushi Zaizen
    Atsushi Zaizen (Amstetten) avanserer forover på NV Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    55'
    Skudd på mål, SKN St. Polten
    56'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Stefan Radulovic
    Ut: Lukas Deinhofer
    Amstetten gjør sitt første bytte. Lukas Deinhofer erstattes av Stefan Radulovic.
    59'
    Inn: Julian Tomka
    Ut: Daniel Scharner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Amstetten. Inn kommer Julian Tomka, mens Daniel Scharner tar plass på benken.
    59'
    Frispark Amstetten.
    60'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    61'
    61'
    Florian Jager tildeler Amstetten en corner. Burak Yilmaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Kevin Monzialo
    Målsjanse til SKN St. Polten! Kevin Monzialo treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Inn: Din Barlov
    Ut: Johannes Tartarotti
    SKN St. Polten bytter ut Johannes Tartarotti med Din Barlov.
    63'
    Inn: Dario Tadic
    Ut: Bernd Gschweidl
    Philipp Semlic gjør dagens tredje bytte i Sankt Polten, når han tar ut Bernd Gschweidl og setter inn Dario Tadic.
    63'
    Inn: Dominik Starkl
    Ut: Jurgen Lemmerer
    Amstetten bytter ut Jurgen Lemmerer med Dominik Starkl. Dette er det tredje byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Dominik Weixelbraun
    Ut: Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (Amstetten) erstattes av Dominik Weixelbraun.
    64'
    Inn: Leon Fust
    Ut: Can Kurt
    Can Kurt (Amstetten) erstattes av Leon Fust.
    65'
    Atsushi Zaizen (Amstetten) kommer til avslutning på NV Arena, men headingen blir reddet.
    67'
    67'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    68'
    Niels Hahn (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på NV Arena.
    69'
    I Sankt Polten slår Niels Hahn en corner fra venstre.
    70'
    70'
    Inn: Gerhard Dombaxi
    Ut: Kevin Monzialo
    Philipp Semlic (SKN St. Polten) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gerhard Dombaxi erstatter Kevin Monzialo.
    71'
    Inn: Andree Neumayer
    Ut: Stefan Nutz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Andree Neumayer, mens Stefan Nutz tar plass på benken.
    71'
    En av Amstettens spillere går i offside.
    72'
    Dario Tadic
    Sjanse til SKN St. Polten! Dario Tadic er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på NV Arena.
    74'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på NV Arena.
    75'
    Dario Tadic
    Målsjanse! Dario Tadic (SKN St. Polten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Amstetten.
    75'
    77'
    78'
    78'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKN St. Polten 3 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Dominik Starkl
    Målgivende: Dominik Weixelbraun
    Amstetten reduserer til 3-1 etter et mål av Dominik Starkl. Flott spill fra Dominik Weixelbraun før målet.