SKN St. Polten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Målsjanse! Marc Stendera (SKN St. Polten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    12'
    Arnes Talic tildeler Kapfenberger en corner. Luca Hassler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    16'
    Kapfenberger angriper i Sankt Polten, men blir avblåst for offside.
    17'
    Skudd på mål, SKN St. Polten
    18'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    19'
    Rødt kort til Kapfenberger SV
    Nemanja Zikic
    Utvisning! Kapfenbergers Nemanja Zikic får rødt kort og sendes av banen.
    21'
    Marc Stendera ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    24'
    Marc Stendera er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Dario Tadic
    SKN St. Polten angriper, men avslutningen til Dario Tadic går utenfor.
    26'
    28'
    30'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) kommer seg fri på NV Arena, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til SKN St. Polten.
    31'
    Dario Tadic
    SKN St. Polten fosser forover og Dario Tadic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    34'
    Bernd Gschweidl
    Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Kan SKN St. Polten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Frispark SKN St. Polten.
    40'
    41'
    Christian Ramsebner
    Sjanse til SKN St. Polten! Christian Ramsebner er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Dario Tadic (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra høyre på NV Arena.
    44'
    David Riegler
    David Riegler (SKN St. Polten) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    44'
    44'
    Arnes Talic tildeler SKN St. Polten en corner. Dario Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Arnes Talic signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    45'+1
    Arnes Talic signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Matthias Puschl
    Matthias Puschl (Kapfenberger) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    51'
    51'
    Skade: SKN St. Polten
    52'
    Skade: Kapfenberger SV
    52'
    Tilbake fra skade: Kapfenberger SV
    55'
    Tilbake fra skade: SKN St. Polten
    55'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Dommer Arnes Talic gir Christian Ramsebner (SKN St. Polten) et gult kort.
    57'
    Julian Keiblinger
    SKN St. Polten avanserer forover i Sankt Polten. Julian Keiblinger avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Ut: Luca Hassler
    Kapfenberger bytter ut Luca Hassler med Samuel Ethor Ferreira Guedes. Dette er det første byttet som Abdulah Ibrakovic gjør i dagens kamp.
    59'
    I Sankt Polten slår Florian Haxha en corner fra høyre.
    61'
    Niklas Szerencsi
    Sjanse i Sankt Polten! Niklas Szerencsi (Kapfenberger) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    SKN St. Polten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger.
    64'
    Dommer Arnes Talic venter med å sette i gang spillet fordi Olivier N'Zi ligger nede.
    66'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKN St. Polten 1 - 0 Kapfenberger SV
    Mål: Dario Tadic
    Målgivende: Sebastian Bauer
    Mål! SKN St. Polten tar ledelsen 1-0 ved Dario Tadic. Flott spill fra Sebastian Bauer før målet.
    66'
    Kapfenberger slipper å klare seg uten Olivier N'Zi som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Inn: Christoph Pichorner
    Ut: Olivier N'Zi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Christoph Pichorner, mens Olivier N'Zi tar plass på benken.