Målsjanse! Bernard Berisha (RFK Akhmat Grozny) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    SK Rotor Volgograd angriper på Volgograd Arena, men Zurab Davitashvili header utenfor.
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    Andrey Semenov (RFK Akhmat Grozny) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Volgograd Arena.
    7'
    RFK Akhmat Grozny slipper å klare seg uten Andrey Semenov som kommer tilbake på banen igjen.
    7'
    Vladimir Iljin
    Målsjanse på Volgograd Arena! Vladimir Iljin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    SK Rotor Volgograd, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Stanislav Vasilev tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Bernard Berisha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Frispark i en god posisjon for SK Rotor Volgograd!
    13'
    Zurab Davitashvili (SK Rotor Volgograd) kommer til en målsjanse på Volgograd Arena, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark SK Rotor Volgograd.
    18'
    SK Rotor Volgograd tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for SK Rotor Volgograd!
    SK Rotor Volgograd 1 - 0 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Aleksey Schetkin
    Målgivende: Sergey Makarov
    Aleksey Schetkin setter ballen i nettet og SK Rotor Volgograd leder nå 1-0. Flott spill fra Sergey Makarov før målet.
    23'
    Kan SK Rotor Volgograd utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Hjørnespark til SK Rotor Volgograd
    28'
    Ilya Zhigulev
    Sjanse! SK Rotor Volgograd avanserer forover, men Ilya Zhigulev avslutter utenfor.
    28'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til SK Rotor Volgograd på egen banehalvdel.
    29'
    Anton Shvets vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Anton Shvets er tilbake på banen igjen.
    32'
    Danil Stepanov
    Danil Stepanov (SK Rotor Volgograd) kommer seg fri på Volgograd Arena, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Ismael Silva
    Ut: Anton Shvets
    Anton Shvets (RFK Akhmat Grozny) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ismael Silva.
    35'
    Hjørnespark til RFK Akhmat Grozny
    36'
    Ismael Silva
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    RFK Akhmat Grozny angriper i Volgograd. Vladimir Iljin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    37'
    Maksim Maksimovich Nenahov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Maksim Maksimovich Nenahov er på beina igjen og fortsetter kampen på Volgograd Arena.
    39'
    40'
    41'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til SK Rotor Volgograd.
    41'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Lechii Sadulaev
    Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra høyre side på Volgograd Arena.
    44'
    44'
    45'
    Inn: Ladislav Almasi
    Ut: Bernard Berisha
    Andrey Talalaev gjør dagens andre bytte i Volgograd, når han tar ut Bernard Berisha og setter inn Ladislav Almasi.
    46'
    Inn: Evgeny Kharin
    Ut: Lechii Sadulaev
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt tredje bytte. Lechii Sadulaev erstattes av Evgeny Kharin.
    46'
    Jovinho Flamarion Filho
    SK Rotor Volgograd avanserer forover i Volgograd. Flamarion avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny like utenfor SK Rotor Volgograd-området.
    50'
    Gult kort til SK Rotor Volgograd
    Cedric Gogoua
    Cedric Gogoua (SK Rotor Volgograd) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    51'
    Ladislav Almasi
    Sjanse i Volgograd! Ladislav Almasi (RFK Akhmat Grozny) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    51'
    Frispark til SK Rotor Volgograd på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    52'
    Miroslav Bogosavac
    Miroslav Bogosavac (RFK Akhmat Grozny) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) avanserer forover på Volgograd Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    I Volgograd har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Aleksey Schetkin
    Dommer Stanislav Vasilev viser Aleksey Schetkin (SK Rotor Volgograd) det gule kortet.
    56'
    56'
    56'
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra høyre på Volgograd Arena.
    58'
    59'
    59'
    I Volgograd header Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for SK Rotor Volgograd er nær straffområde.
    62'
    Spillerbytte - SK Rotor Volgograd
    Inn: Evgeniy Pesegov
    Ut: Zurab Davitashvili
    Zurab Davitashvili (SK Rotor Volgograd) erstattes av Evgeniy Pesegov.
    62'
    Oleg Aleynik
    SK Rotor Volgograd angriper i Volgograd. Oleg Aleynik fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    63'
    I Volgograd har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    65'
    Andrey Semenov
    Andrey Semenov (RFK Akhmat Grozny) mottar sitt første gule kort for dagen på Volgograd Arena.
    65'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    67'
    Dommer Stanislav Vasilev gir Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) et gult kort.
    67'
    Inn: Gabriel Iancu
    Ut: Andrey Semenov
    Bytte for RFK Akhmat Grozny. Gabriel Iancu kommer inn for Andrey Semenov på Volgograd Arena.
    67'
    69'
    Frispark for SK Rotor Volgograd på egen banehalvdel.
    70'
    RFK Akhmat Grozny må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Rotor Volgograd.
    74'
    76'
    Saba Kverkvelia ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Saba Kverkvelia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Volgograd Arena.
    77'
    78'
    Gabriel Iancu
    Gabriel Iancu (RFK Akhmat Grozny) header utenfor.
    79'
    Josip Condric
    Josip Condric (SK Rotor Volgograd) får et gult kort av dommer Stanislav Vasilev.
    81'
    Gabriel Iancu (RFK Akhmat Grozny) kommer seg fri på Volgograd Arena, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Inn: Azat Bairyyev
    Ut: Nikolai Kipiani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rotor Volgograd. Inn kommer Azat Bairyyev, mens Nikolai Kipiani tar plass på benken.
    81'
    RFK Akhmat Grozny angriper i Volgograd. Ismael Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Nikita Karmayev
    Ut: Artem Timofeev
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Artem Timofeev med Nikita Karmaev.
    86'
    Nikita Karmayev
    RFK Akhmat Grozny angriper, men avslutningen til Nikita Karmaev går utenfor.
    86'
    Inn: Sergey Serchenkov
    Ut: Aleksey Schetkin
    Yuriy Baturenko (SK Rotor Volgograd) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sergey Serchenkov erstatter Aleksey Schetkin.
    87'
    Frisparket tildelt RFK Akhmat Grozny er farlig nær SK Rotor Volgograds målområde.