Målsjanse! Dever Orgill (Wolfsberger AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    SK Rapid Vienna angriper i Wien. Thomas Murg fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    5'
    Sebastian Gishamer tildeler SK Rapid Vienna en corner. Thomas Murg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    SK Rapid Vienna har fått straffespark på Allianz Stadion!
    7'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Michael Sollbauer
    Michael Sollbauer (Wolfsberger AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    SK Rapid Vienna scorer på straffe!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Giorgi Kvilitaia
    SK Rapid Vienna går opp i en 1-0 ledelse etter at Giorgi Kvilitaia setter straffesparket sikkert i mål på Allianz Stadion.
    8'
    SK Rapid Vienna angriper i Wien, men blir avblåst for offside.
    11'
    Florian Flecker
    Målsjanse til Wolfsberger AC! Florian Flecker treffer mål, men keeper redder.
    12'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    13'
    I Wien slår Daniel Offenbacher en corner fra venstre.
    14'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    17'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    19'
    Målsjanse på Allianz Stadion! Dever Orgill fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    I Wien slår Daniel Offenbacher en corner fra høyre.
    20'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    20'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    22'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 2 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Lucas Galvao
    Mål! SK Rapid Vienna øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Veton Berisha på Allianz Stadion. Lucas Galvao sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Wolfsberger AC fosser fremover, men Sebastian Gishamer blåser for offside på Allianz Stadion.
    27'
    I Wien har et frispark blitt tildelt SK Rapid Viennaet.
    28'
    SK Rapid Vienna 3 - 0 Wolfsberger AC
    Målgivende: Thomas Murg
    Mål! Veton Berisha øker SK Rapid Viennas ledelse til 3-0 på Allianz Stadion. Thomas Murg var nest sist på ballen.
    29'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    33'
    Sjanse i Wien! Florian Flecker (Wolfsberger AC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Sasa Jovanovic
    Ut: Michael Sollbauer
    Heimo Pfeifenberger (Wolfsberger AC) gjør sitt første bytte for dagen. Sasa Jovanovic erstatter Michael Sollbauer.
    36'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til Wolfsberger AC.
    38'
    Thomas Murg
    På Allianz Stadion fyrer Thomas Murg (SK Rapid Vienna) av et skudd - i stolpen!
    39'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Maximilian Hofmann
    Maximilian Hofmann (SK Rapid Vienna) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til Wolfsberger AC.
    42'
    Boli Bolingoli-Mbombo
    Boli Bolingoli-Mbombo (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    I Wien har et frispark blitt tildelt Wolfsberger ACet.
    43'
    44'
    Stephan Palla
    Dommer Sebastian Gishamer gir Stephan Palla (Wolfsberger AC) et gult kort.
    44'
    45'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Wolfsberger AC
    45'+2
    Sebastian Gishamer tildeler Wolfsberger AC en corner. Daniel Offenbacher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Majeed Ashimeru
    Wolfsberger AC angriper i Wien. Ashimeru Majeed avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    SK Rapid Vienna 4 - 0 Wolfsberger AC
    Målgivende: Louis Schaub
    I Wien øker SK Rapid Vienna ledelsen til 4-0 takket være et mål av Giorgi Kvilitaia. Flott spill fra Louis Schaub før målet.
    49'
    50'
    Offside! Veton Berisha (SK Rapid Vienna) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    51'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    52'
    Daniel Offenbacher
    Dommer Sebastian Gishamer viser Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) det gule kortet.
    52'
    Veton Berisha
    SK Rapid Vienna fosser forover og Veton Berisha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Dommeren gir Ashimeru Majeed (Wolfsberger AC) et gult kort.
    55'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for SK Rapid Vienna nær 16-meteren.
    55'
    Thanos Petsos
    Thanos Petsos (SK Rapid Vienna) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    56'
    Thomas Murg (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    57'
    57'
    Louis Schaub (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    59'
    Giorgi Kvilitaia
    Giorgi Kvilitaia (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Allianz Stadion, men klarer ikke å score.
    60'
    62'
    62'
    SK Rapid Vienna angriper, men Louis Schaub vinkes av for offside.
    63'
    Dever Orgill (Wolfsberger AC) header ballen mot mål, men SK Rapid Vienna klarerer.