Marco Grull (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Alan Kijas.
    Wolfsberg slipper å klare seg uten Ervin Omic som kommer tilbake på banen i Wien.
    Jonathan Scherzer (Wolfsberg) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    16'
    I Wien slår Ervin Omic en corner fra venstre.
    16'
    Alan Kijas tildeler Wolfsberg en corner. Ervin Omic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wien fordi Bamba Mohamed får behandling for en skade på banen.
    20'
    Bamba Mohamed er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    22'
    Terence Kongolo
    Terence Kongolo (SK Rapid Vienna) prøver å heade ballen i mål på Allianz Stadion, men mislykkes.
    22'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    SK Rapid Vienna angriper i Wien, men blir avblåst for offside.
    23'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Nikolas Veratschnig
    Dommer Alan Kijas gir Nikolas Veratschnig (Wolfsberg) et gult kort.
    24'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Wien slår Jonas Auer en corner fra venstre.
    27'
    Alan Kijas tildeler Wolfsberg en corner. Jonathan Scherzer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Dominik Baumgartner
    Wolfsberg avanserer forover på Allianz Stadion og Dominik Baumgartner kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SK Rapid Vienna.
    28'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Fally Mayulu
    Målgivende: Nikolas Sattlberger
    Mål! Fally Mayulu gir SK Rapid Vienna en 1-0 ledelse. Flott spill fra Nikolas Sattlberger før målet.
    29'
    Nicolas-Gerrit Kuhn
    Målsjanse til SK Rapid Vienna! Nicolas-Gerrit Kuhn treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    35'
    Roman Kerschbaum
    SK Rapid Vienna angriper på Allianz Stadion. Roman Kerschbaum header utenfor.
    35'
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Nicolas-Gerrit Kuhn avslutter utenfor.
    38'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til Wolfsberg.
    41'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    41'
    SK Rapid Vienna 2 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Leopold Querfeld
    Målgivende: Marco Grull
    SK Rapid Vienna går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Leopold Querfeld. Marco Grull sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Alan Kijas tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Dommer Alan Kijas venter med å sette i gang spillet fordi Sandro Altunashvili ligger nede.
    45'+3
    Sandro Altunashvili er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Frispark Wolfsberg.
    45'+4
    Neraysho Kasanwirjo
    Dommeren gir Neraysho Kasanwirjo (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Adis Jasic
    Ut: Ervin Omic
    Manfred Schmid (Wolfsberg) gjør sitt første bytte for dagen. Adis Jasic erstatter Ervin Omic.
    46'
    Inn: Florian Rieder
    Ut: Bernhard Zimmermann
    Bytte for Wolfsberg. Florian Rieder kommer inn for Bernhard Zimmermann på Allianz Stadion.
    46'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Lukas Grgic
    Ut: Roman Kerschbaum
    Zoran Barisic gjør dagens første bytte i Wien, når han tar ut Roman Kerschbaum og setter inn Lukas Grgic.
    47'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    48'
    Bamba Mohamed
    Wolfsberg fosser forover og Bamba Mohamed fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    52'
    53'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Allianz Stadion, men avslutningen går utenfor.
    55'
    56'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men Alan Kijas blåser for offside på Allianz Stadion.
    57'
    Adis Jasic
    Wolfsberg angriper, men avslutningen til Adis Jasic går utenfor.
    57'
    Frispark til Wolfsberg på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    60'
    61'
    Straffe til Wolfsberger AC
    64'
    Rødt kort til SK Rapid Vienna
    SK Rapid Vienna må klare seg uten Terence Kongolo etter at han får et direkte rødt kort!
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsberger AC
    67'
    Dommeren dømmer straffe til Wolfsberger AC
    68'
    Wolfsberger AC scorer på straffe!
    SK Rapid Vienna 2 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Bamba Mohamed
    Bamba Mohamed reduserer til 2-1 etter et velplassert straffespark.
    69'
    Inn: Martin Moormann
    Ut: Marco Grull
    SK Rapid Vienna bytter ut Marco Grull med Martin Moormann. Dette er det andre byttet som Zoran Barisic gjør i dagens kamp.
    70'
    72'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    74'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Inn: Mario Leitgeb
    Ut: Samson Tijani
    Wolfsberg bytter ut Samson Tijani med Mario Leitgeb.
    75'
    Inn: Thomas Sabitzer
    Ut: Sandro Altunashvili
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberg. Inn kommer Thomas Sabitzer, mens Sandro Altunashvili tar plass på benken.
    75'
    Mål for Wolfsberger AC!
    SK Rapid Vienna 2 - 2 Wolfsberger AC
    Målgivende: Augustine Boakye
    Mål! Wolfsbergutligner til 2-2 etter en heading av Bamba Mohamed. Augustine Boakye var nest sist på ballen.
    76'
    En av Wolfsbergs spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    79'
    Inn: Ante Bajic
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    SK Rapid Vienna gjør sitt tredje bytte. Nicolas-Gerrit Kuhn erstattes av Ante Bajic.
    81'
    Inn: Oliver Strunz
    Ut: Fally Mayulu
    Fally Mayulu (SK Rapid Vienna) erstattes av Oliver Strunz.
    81'
    Florian Rieder
    Wolfsberg avanserer forover i Wien. Florian Rieder avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    83'
    SK Rapid Vienna 3 - 2 Wolfsberger AC
    Mål: Martin Moormann
    Målgivende: Jonas Auer
    Mål! SK Rapid Vienna tar ledelsen 3-2 ved Martin Moormann. Det er en fin assist fra Jonas Auer.
    84'
    Målet til SK Rapid Vienna sjekkes av VAR
    86'
    Målet til SK Rapid Vienna blir stående
    86'
    Inn: Moritz Oswald
    Ut: Matthias Seidl
    SK Rapid Vienna bytter ut Matthias Seidl med Moritz Oswald. Dette er det femte byttet som Zoran Barisic gjør i dagens kamp.
    87'
    Augustine Boakye
    Wolfsberg angriper i Wien. Augustine Boakye fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Thomas Sabitzer
    Wolfsberg angriper, men avslutningen til Thomas Sabitzer går utenfor.
    90'+2
    Bamba Mohamed (Wolfsberg) header utenfor.
    90'+3
    Ante Bajic
    Ante Bajic (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Skudd på mål, Wolfsberger AC
    90'+5
    90'+5
    90'+6
    90'+7
    SK Rapid Vienna 3 - 3 Wolfsberger AC
    Mål: Thomas Sabitzer
    Målgivende: Dominik Baumgartner
    Mål! Wolfsberg utligner på Allianz Stadion. Målscorer: Thomas Sabitzer. Dominik Baumgartner sto for den målgivende pasningen.