2-1
Cvetko90'+3
Kuhn90'+4
3-1
    Thorsten Schick (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    3'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Guido Burgstaller
    I Wien tar SK Rapid Vienna ledelsen 1-0 etter et mål av Guido Burgstaller.
    4'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Skudd utenfor mål, SK Austria Klagenfurt
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Austria Klagenfurt
    16'
    Ingen straffe til SK Austria Klagenfurt
    16'
    Guido Burgstaller
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Allianz Stadion, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    18'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    22'
    Hjørnespark til SK Austria Klagenfurt
    24'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    26'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    27'
    Målet til SK Rapid Vienna sjekkes av VAR
    29'
    Målet til SK Rapid Vienna blir annullert
    30'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    30'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    32'
    34'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Roman Kerschbaum
    Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadion.
    34'
    SK Rapid Vienna angriper, men Manuel Schuttengruber blåser for offside.
    38'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    39'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Vesel Demaku
    Vesel Demaku (SK Austria Klagenfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    45'
    I Wien slår Christopher Wernitznig en corner fra høyre.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    45'+3
    45'+3
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    45'+4
    Skudd på mål, SK Rapid Vienna
    51'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Nicolas Wimmer
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) pådrar seg et gult kort.
    52'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    54'
    Patrick Greil
    Patrick Greil (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Manuel Schuttengruber.
    55'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Andy Irving
    Ut: Vesel Demaku
    Peter Pacult gjør dagens første bytte i Wien, når han tar ut Vesel Demaku og setter inn Andy Irving.
    56'
    Inn: Sebastian Soto
    Ut: Sinan Karweina
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Sebastian Soto kommer inn for Sinan Karweina på Allianz Stadion.
    56'
    57'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Rapid Vienna 1 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Sebastian Soto
    Målgivende: Nicolas Binder
    Mål! Sebastian Soto utligner til 1-1. Flott spill fra Nicolas Binder før målet.
    59'
    63'
    SK Austria Klagenfurt må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Rapid Vienna.
    63'
    65'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Aleksa Pejic
    Ut: Roman Kerschbaum
    Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) erstattes av Aleksa Pejic.
    65'
    Inn: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Ut: Patrick Greil
    SK Rapid Vienna gjør sitt andre bytte. Patrick Greil erstattes av Nicolas-Gerrit Kuhn.
    66'
    Inn: Ante Bajic
    Ut: Marco Grull
    SK Rapid Vienna bytter ut Marco Grull med Ante Bajic. Dette er det tredje byttet som Zoran Barisic gjør i dagens kamp.
    66'
    67'
    68'
    Frisparket tildelt SK Rapid Vienna er farlig nær SK Austria Klagenfurts målområde.
    68'
    69'
    69'
    SK Rapid Vienna 2 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Oliver Strunz
    Mål! Oliver Strunz gir SK Rapid Vienna ledelsen 2-1 i Wien.
    70'
    72'
    Inn: Ferdy Druijf
    Ut: Oliver Strunz
    Zoran Barisic (SK Rapid Vienna) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ferdy Druijf erstatter Oliver Strunz.
    73'
    Inn: Michael Blauensteiner
    Ut: Christopher Wernitznig
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Michael Blauensteiner kommer inn for Christopher Wernitznig på Allianz Stadion.
    77'
    Inn: Fabian Miesenbock
    Ut: Florian Rieder
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fabian Miesenbock erstatter Florian Rieder.
    77'
    Thorsten Schick
    Thorsten Schick (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Denso Kasius
    Ut: Thorsten Schick
    SK Rapid Vienna bytter ut Thorsten Schick med Denso Kasius.
    79'
    79'
    83'
    84'
    85'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    85'
    86'
    Manuel Schuttengruber tildeler SK Rapid Vienna en corner. Jonas Auer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    89'
    Thorsten Mahrer
    Dommer Manuel Schuttengruber gir Thorsten Mahrer (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    90'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+1
    Rødt kort!
    Spilleren på SK Austria Klagenfurt får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+2
    Rødt kort til SK Austria Klagenfurt
    Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! SK Austria Klagenfurt må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'+3
    SK Rapid Vienna 3 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Målgivende: Ferdy Druijf
    Mål! Nicolas-Gerrit Kuhn øker SK Rapid Viennas ledelse til 3-1 på Allianz Stadion. Det er en fin assist fra Ferdy Druijf.