2-3
Andrade90'+6
Gale90'+7
3-3
    Walter Altmann tildeler SK Rapid Vienna en corner. Jonas Auer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Guido Burgstaller
    Sjanse til SK Rapid Vienna! Guido Burgstaller er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Wien slår Philipp Ziereis en corner fra venstre.
    5'
    Robert Zulj
    LASK angriper, men avslutningen til Robert Zulj går utenfor.
    5'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    6'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    8'
    Matthias Seidl
    Matthias Seidl (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Allianz Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til LASK på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    10'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    12'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Nicolas-Gerrit Kuhn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    15'
    Nicolas-Gerrit Kuhn ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wien.
    15'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 LASK
    Mål: Lukas Grgic
    Målgivende: Guido Burgstaller
    SK Rapid Vienna tar ledelsen 1-0 i Wien etter en heading av Lukas Grgic! Det er en fin assist fra Guido Burgstaller.
    15'
    En av LASKs spillere går i offside.
    19'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    19'
    SK Rapid Vienna fosser forover og Guido Burgstaller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Mål for LASK!
    SK Rapid Vienna 1 - 1 LASK
    Mål: Marin Ljubicic
    Mål! Marin Ljubicic utligner for LASK. Stillingen er dermed 1-1 i Wien.
    22'
    Målet til LASK sjekkes av VAR
    22'
    Målet til LASK blir stående
    23'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    25'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    LASK angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    29'
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    Maximilian Hofmann
    29'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    LASK fosser fremover, men Walter Altmann blåser for offside på Allianz Stadion.
    31'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til LASK.
    33'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    36'
    SK Rapid Vienna angriper, men Walter Altmann blåser for offside.
    37'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Nikolas Sattlberger
    Nikolas Sattlberger (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark LASK.
    41'
    Ivan Ljubic
    Ivan Ljubic (LASK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Marin Ljubicic
    Marin Ljubicic (LASK) avanserer forover på Allianz Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Sascha Horvath (LASK) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    45'+1
    Ivan Ljubic
    Målsjanse! Ivan Ljubic (LASK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Gult kort til LASK
    Maksym Talovierov
    Dommer Walter Altmann gir Maksym Talovierov (LASK) et gult kort.
    45'+2
    45'+2
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Robert Zulj
    LASK angriper på Allianz Stadion. Robert Zulj header ballen i stolpen!
    47'
    Walter Altmann tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    SK Rapid Vienna angriper i Wien, men blir avblåst for offside.
    51'
    Moses Usor
    Sjanse! LASK avanserer forover, men Moses Usor avslutter utenfor.
    52'
    Leopold Querfeld
    SK Rapid Vienna angriper. Leopold Querfeld får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    LASK avanserer forover i Wien. Marin Ljubicic avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Marco Grull
    Målsjanse til SK Rapid Vienna! Marco Grull treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Florian Flecker
    Ut: Filip Stojkovic
    LASK bytter ut Filip Stojkovic med Florian Flecker. Dette er det første byttet som Thomas Sageder gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Elias Havel
    Ut: Moses Usor
    Bytte for LASK. Elias Havel kommer inn for Moses Usor på Allianz Stadion.
    58'
    Elias Havel
    Sjanse i Wien! Elias Havel (LASK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Nicolas-Gerrit Kuhn
    SK Rapid Vienna angriper i Wien. Nicolas-Gerrit Kuhn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    I Wien slår Jonas Auer en corner fra venstre.
    61'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    63'
    63'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Neraysho Kasanwirjo
    Ut: Thorsten Schick
    Zoran Barisic gjør dagens første bytte i Wien, når han tar ut Thorsten Schick og setter inn Neraysho Kasanwirjo.
    65'
    Inn: Roman Kerschbaum
    Ut: Lukas Grgic
    Zoran Barisic (SK Rapid Vienna) gjør sitt andre bytte for dagen. Roman Kerschbaum erstatter Lukas Grgic.
    65'
    Inn: Peter Michorl
    Ut: Sascha Horvath
    Sascha Horvath (LASK) erstattes av Peter Michorl.
    65'
    67'
    68'
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    69'
    70'
    70'
    SK Rapid Vienna 1 - 2 LASK
    Mål! LASK tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Marin Ljubicic på Allianz Stadion.
    72'
    72'
    74'
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Thierry Mikael Gale
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    SK Rapid Vienna gjør sitt tredje bytte. Nicolas-Gerrit Kuhn erstattes av Thierry Mikael Gale.
    77'
    Andre gule kort til SK Rapid Vienna
    Utvisning! Nikolas Sattlberger (SK Rapid Vienna) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    78'
    I Wien slår Robert Zulj en corner fra høyre.
    80'
    Målsjanse på Allianz Stadion! Marin Ljubicic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Robert Zulj
    Sjanse i Wien! Robert Zulj (LASK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    80'
    Marco Grull
    SK Rapid Vienna angriper på Allianz Stadion og Marco Grull får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    83'
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Allianz Stadion, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Robert Zulj
    Robert Zulj (LASK) får et gult kort av dommer Walter Altmann.
    85'
    85'
    Marin Ljubicic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Straffe til SK Rapid Vienna
    86'
    Inn: Husein Balic
    Ut: Marin Ljubicic
    Husein Balic (LASK) erstatter Marin Ljubicic som ser ut til å måtte forlate Allianz Stadion med en skade.
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Rapid Vienna
    87'
    Dommeren dømmer straffe til SK Rapid Vienna
    90'
    SK Rapid Vienna scorer på straffe!
    SK Rapid Vienna 2 - 2 LASK
    Mål: Marco Grull
    Marco Grull setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 2-2.
    90'+1
    Inn: Moritz Oswald
    Ut: Matthias Seidl
    SK Rapid Vienna bytter ut Matthias Seidl med Moritz Oswald.
    90'+3
    90'+3
    90'+5
    SK Rapid Vienna 2 - 3 LASK
    Mål: Andres Andrade
    Målgivende: Husein Balic
    Andres Andrade header ballen i mål og LASK leder dermed 2-3. Husein Balic sto for den målgivende pasningen.
    90'+6
    SK Rapid Vienna 3 - 3 LASK
    Mål: Thierry Mikael Gale
    Mål! Thierry Mikael Gale (SK Rapid Vienna) utligner med en heading på Allianz Stadion.