I Wien slår Marco Grull en corner fra venstre.
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 LASK
    Mål: Guido Burgstaller
    Målgivende: Marco Grull
    Mål! Guido Burgstaller gir SK Rapid Vienna ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Marco Grull.
    2'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    8'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Guido Burgstaller
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) header utenfor.
    12'
    Peter Michorl
    Sjanse til LASK! Peter Michorl er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Målet til LASK sjekkes av VAR
    15'
    Målet til LASK blir annullert
    16'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    16'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    17'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK.
    18'
    Oliver Strunz
    Sjanse i Wien! Oliver Strunz (SK Rapid Vienna) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    19'
    LASK angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    23'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for LASK er nær straffområde.
    27'
    Robert Zulj
    Sjanse! LASK avanserer forover, men Robert Zulj avslutter utenfor.
    30'
    Keito Nakamura
    LASK fosser forover og Keito Nakamura fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Robert Zulj
    Målsjanse til LASK! Robert Zulj treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Patrick Greil
    I Wien får Patrick Greil (SK Rapid Vienna) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    37'
    37'
    Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Stadion.
    40'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Moritz Oswald
    Ut: Roman Kerschbaum
    Moritz Oswald (SK Rapid Vienna) erstatter Roman Kerschbaum som ser ut til å måtte forlate Allianz Stadion med en skade.
    40'
    Peter Michorl (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    40'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    45'
    Maksym Talovierov
    LASK avanserer forover på Allianz Stadion og Maksym Talovierov kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SK Rapid Vienna.
    45'
    45'
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til SK Rapid Vienna
    45'+1
    Ingen straffe til SK Rapid Vienna
    45'+1
    45'+2
    Frisparket tildelt SK Rapid Vienna er farlig nær LASKs målområde.
    45'+3
    Oliver Strunz (SK Rapid Vienna) avanserer forover på Allianz Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    Målsjanse på Allianz Stadion! Oliver Strunz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Florian Flecker
    Florian Flecker (LASK) kommer til en målsjanse på Allianz Stadion, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark til LASK på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    51'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Oliver Strunz (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    51'
    Keito Nakamura (LASK) kommer seg fri på Allianz Stadion, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Frispark LASK.
    52'
    Spillet på Allianz Stadion er stoppet midlertidig fordi Michael Sollbauer ligger nede.
    54'
    56'
    Michael Sollbauer er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Stadion.
    57'
    57'
    Ibrahim Mustapha
    LASK angriper på Allianz Stadion, men Ibrahim Mustapha header utenfor.
    58'
    Inn: Ante Bajic
    Ut: Oliver Strunz
    SK Rapid Vienna gjør sitt andre bytte. Oliver Strunz erstattes av Ante Bajic.
    59'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Moses Usor
    Ut: Keito Nakamura
    LASK bytter ut Keito Nakamura med Moses Usor. Dette er det første byttet som Dietmar Kuhbauer gjør i dagens kamp.
    60'
    61'
    Nicolas-Gerrit Kuhn
    SK Rapid Vienna avanserer forover i Wien. Nicolas-Gerrit Kuhn avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Marco Grull
    SK Rapid Vienna angriper. Marco Grull får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Markus Hameter tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Moses Usor
    LASK angriper i Wien. Moses Usor fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Gult kort til LASK
    Branko Jovicic
    Branko Jovicic fra LASK er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    64'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    67'
    68'
    Dommeren dømmer straffe til SK Rapid Vienna
    69'
    Straffe til SK Rapid Vienna
    69'
    Filip Stojkovic
    Filip Stojkovic (LASK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    70'
    SK Rapid Vienna avanserer forover i Wien. Guido Burgstaller avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Robert Zulj
    LASK angriper i Wien. Robert Zulj fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    Inn: Branko Jovicic
    Ut: Peter Michorl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LASK. Inn kommer Branko Jovicic, mens Peter Michorl tar plass på benken.