Walter Altmann signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    SK Rapid Vienna slipper å klare seg uten Leopold Querfeld som kommer tilbake på banen igjen.
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    10'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til FC Salzburg.
    16'
    Neraysho Kasanwirjo
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Neraysho Kasanwirjo avslutter utenfor.
    17'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    19'
    Mål for FC Salzburg!
    SK Rapid Vienna 0 - 1 FC Salzburg
    Mål: Kamil Piatkowski
    Målgivende: Luka Sucic
    Mål! Kamil Piatkowski gir FC Salzburg ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Luka Sucic var nest sist på ballen.
    19'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Skudd på mål, SK Rapid Vienna
    22'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    23'
    25'
    Walter Altmann tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    28'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    30'
    30'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    32'
    Gult kort til FC Salzburg
    Samson Baidoo
    Samson Baidoo (FC Salzburg) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Skade: FC Salzburg
    38'
    Tilbake fra skade: FC Salzburg
    39'
    39'
    Matthias Seidl
    Målsjanse! Matthias Seidl (SK Rapid Vienna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    43'
    43'
    45'
    45'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Nikolas Sattlberger
    Dommer Walter Altmann gir Nikolas Sattlberger (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    45'+1
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Roman Kerschbaum
    Ut: Nikolas Sattlberger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Roman Kerschbaum, mens Nikolas Sattlberger tar plass på benken.
    46'
    Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) får et gult kort av dommer Walter Altmann.
    46'
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wien fordi Nicolas Capaldo får behandling for en skade på banen.
    48'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Mads Bidstrup
    Ut: Nicolas Capaldo
    Det virker som Nicolas Capaldo ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mads Bidstrup.
    49'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Karim Konate
    Bytte for FC Salzburg. Nene Dorgeles kommer inn for Karim Konate på Allianz Stadion.
    50'
    Luka Sucic
    FC Salzburg angriper i Wien. Luka Sucic fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    55'
    SK Rapid Vienna angriper i Wien, men blir avblåst for offside.
    56'
    57'
    57'
    Inn: Thierry Mikael Gale
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Nicolas-Gerrit Kuhn (SK Rapid Vienna) erstattes av Thierry Mikael Gale.
    58'
    FC Salzburg angriper, men Walter Altmann blåser for offside.
    63'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Hjørnespark til FC Salzburg
    66'
    Marco Grull
    Sjanse i Wien! Marco Grull (SK Rapid Vienna) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    69'
    Målet til SK Rapid Vienna sjekkes av VAR
    70'
    Målet til SK Rapid Vienna blir annullert
    75'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Inn: Fernando
    Ut: Oscar Gloch
    FC Salzburg bytter ut Oscar Gloch med Fernando. Dette er det tredje byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Roko Simic
    FC Salzburg gjør sitt fjerde bytte. Roko Simic erstattes av Sekou Koita.
    75'
    FC Salzburg fosser fremover, men Walter Altmann blåser for offside på Allianz Stadion.
    76'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    79'
    79'
    80'
    Inn: Dennis Kaygin
    Ut: Matthias Seidl
    SK Rapid Vienna bytter ut Matthias Seidl med Dennis Kaygin.
    81'
    81'
    Inn: Andreas Ulmer
    Ut: Daouda Guindo
    FC Salzburg bytter ut Daouda Guindo med Andreas Ulmer.
    82'
    Roman Kerschbaum
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Roman Kerschbaum går utenfor.
    83'
    84'
    86'
    87'
    88'
    Inn: Fally Mayulu
    Ut: Michael Sollbauer
    Robert Klauss (SK Rapid Vienna) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fally Mayulu erstatter Michael Sollbauer.
    89'
    89'
    90'
    90'
    90'+1
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    90'+2
    Målet til FC Salzburg blir annullert
    90'+4
    En av FC Salzburgs spillere går i offside.
    90'+4
    Alexander Schlager
    Alexander Schlager (FC Salzburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    90'+7
    Sekou Koita
    Dommer Walter Altmann viser Sekou Koita (FC Salzburg) det gule kortet.
    90'+9
    90'+10
    Lukas Grgic
    Lukas Grgic (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.