TSV Hartberg fosser fremover, men Sebastian Gishamer blåser for offside på Worthersee Stadion.
    1'
    Kan TSV Hartberg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    2'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    3'
    Florian Rieder
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) kommer til en målsjanse på Worthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    4'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 0 TSV Hartberg
    Mål: Markus Pink
    Mål! SK Austria Klagenfurt tar ledelsen 1-0 ved Markus Pink.
    4'
    Målet til SK Austria Klagenfurt sjekkes av VAR
    5'
    Målet til SK Austria Klagenfurt blir stående
    6'
    En av SK Austria Klagenfurts spillere går i offside.
    8'
    SK Austria Klagenfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Patrick Greil
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) avanserer forover på Worthersee Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    12'
    Frisparket tildelt SK Austria Klagenfurt er farlig nær TSV Hartbergs målområde.
    13'
    Sascha Horvath (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra høyre på Worthersee Stadion.
    15'
    Sebastian Gishamer tildeler TSV Hartberg en corner. Sascha Horvath sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    17'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    17'
    Markus Pink
    Målsjanse på Worthersee Stadion! Markus Pink fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    21'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til TSV Hartberg.
    23'
    Sascha Horvath (TSV Hartberg) slår en corner fra høyre side på Worthersee Stadion.
    24'
    Mål for TSV Hartberg!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Jurgen Heil
    Mål! bortelag utligner ved Jurgen Heil. Stillingen er nå 1-1.
    25'
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    35'
    Christopher Cvetko
    SK Austria Klagenfurt fosser forover og Christopher Cvetko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    I Klagenfurt slår Turgay Gemicibasi en corner fra høyre.
    38'
    SK Austria Klagenfurt angriper på Worthersee Stadion. Christopher Cvetko header utenfor.
    38'
    SK Austria Klagenfurt 2 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Alex Emilio Timossi Andersson
    Målgivende: Patrick Greil
    Alex Timossi Andersson dundrer ballen i mål og SK Austria Klagenfurt tar ledelsen 2-1 på Worthersee Stadion. Patrick Greil var nest sist på ballen.
    41'
    42'
    42'
    Sjanse til SK Austria Klagenfurt! Florian Rieder er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    44'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Thomas Kofler
    Dommeren gir Thomas Kofler (TSV Hartberg) et gult kort.
    44'
    45'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Philipp Erhardt
    Ut: Tobias Kainz
    TSV Hartberg bytter ut Tobias Kainz med Philipp Erhardt. Dette er det første byttet som Kurt Russ gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Noel Niemann
    Ut: Marc Andre Schmerbock
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for TSV Hartberg. Inn kommer Noel Niemann, mens Marc Andre Schmerbock tar plass på benken.
    46'
    Frispark TSV Hartberg.
    46'
    Sascha Horvath
    Sascha Horvath (TSV Hartberg) kommer seg fri på Worthersee Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    49'
    50'
    SK Austria Klagenfurt 3 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Florian Rieder
    Målgivende: Alex Emilio Timossi Andersson
    I Klagenfurt øker SK Austria Klagenfurt ledelsen til 3-1 takket være et mål av Florian Rieder. Det er en fin assist fra Alex Timossi Andersson.
    51'
    52'
    52'
    SK Austria Klagenfurt 3 - 2 TSV Hartberg
    Mål: Sascha Horvath
    Sascha Horvath setter inn en redusering på Worthersee Stadion. Stillingen er nå 3-2.
    61'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Tim Luis Maciejewski
    Ut: Florian Rieder
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt første bytte for dagen. Tim Luis Maciejewski erstatter Florian Rieder.
    62'
    Inn: Michael Blauensteiner
    Ut: Philipp Hutter
    Peter Pacult gjør dagens andre bytte i Klagenfurt, når han tar ut Philipp Hutter og setter inn Michael Blauensteiner.
    62'
    64'
    Frispark i en god posisjon for SK Austria Klagenfurt!
    64'
    Jurgen Heil
    Jurgen Heil (TSV Hartberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    66'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Inn: Thomas Rotter
    Ut: Thomas Kofler
    TSV Hartberg gjør sitt tredje bytte. Thomas Kofler erstattes av Thomas Rotter.
    67'
    Inn: Gabriel Lemoine
    Ut: Seth Paintsil
    TSV Hartberg bytter ut Seth Paintsil med Gabriel Lemoine.
    67'
    Patrick Greil vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    Inn: Gloire Amanda
    Ut: Patrick Greil
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Gloire Amanda erstatter Patrick Greil som sannsynligvis er skadet.
    72'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    73'
    Sebastian Gishamer tildeler TSV Hartberg en corner. Sascha Horvath sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Thomas Rotter
    I Klagenfurt header Thomas Rotter (TSV Hartberg) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    78'
    Turgay Gemicibasi
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) pådrar seg et gult kort.
    78'
    SK Austria Klagenfurt 4 - 2 TSV Hartberg
    Markus Pink øker SK Austria Klagenfurts ledelse til 4-2! Alex Timossi Andersson sto for den målgivende pasningen.
    79'
    80'
    80'
    Inn: Marcel Schantl
    Ut: David Stec
    David Stec (TSV Hartberg) erstattes av Marcel Schantl.
    81'
    82'
    Thomas Rotter (TSV Hartberg) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    86'
    SK Austria Klagenfurt 4 - 3 TSV Hartberg
    Mål! TSV Hartberg reduserer til 4-3 ved Sascha Horvath.
    88'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    89'
    Markus Pink
    SK Austria Klagenfurt angriper i Klagenfurt. Markus Pink fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Straffe til TSV Hartberg!
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til TSV Hartberg
    90'+3
    Dommeren dømmer straffe til TSV Hartberg
    90'+4
    Dario Tadic
    Målsjanse til TSV Hartberg! Dario Tadic treffer mål, men keeper redder.
    90'+5
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    90'+5
    Sebastian Gishamer tildeler TSV Hartberg et straffespark på Worthersee Stadion. Dario Tadic går fram ...og bommer!