Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Aaron Sky Schwarz
    Aaron Sky Schwarz (SK Austria Klagenfurt) pådrar seg et gult kort.
    3'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    4'
    SK Rapid Vienna angriper i Klagenfurt, men blir avblåst for offside.
    5'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Stefan Ebner tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Andy Irving sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    9'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Fally Mayulu
    Fally Mayulu (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    11'
    13'
    14'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    19'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    22'
    24'
    Isak Jansson
    Dommer Stefan Ebner viser Isak Jansson (SK Rapid Vienna) det gule kortet.
    28'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Skudd på mål, SK Austria Klagenfurt
    29'
    29'
    I Klagenfurt slår Andy Irving en corner fra høyre.
    29'
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    30'
    30'
    30'
    31'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    33'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    36'
    36'
    37'
    38'
    38'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Austria Klagenfurt 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Christoph Lang
    Målgivende: Fally Mayulu
    Mål! Christoph Lang gir SK Rapid Vienna ledelsen 0-1 i Klagenfurt. Det er en fin assist fra Fally Mayulu.
    39'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Simon Straudi
    Ut: Kosmas Gezos
    Peter Pacult gjør dagens første bytte i Klagenfurt, når han tar ut Kosmas Gezos og setter inn Simon Straudi.
    46'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Furkan Dursun
    Ut: Fally Mayulu
    Robert Klauss (SK Rapid Vienna) gjør sitt første bytte for dagen. Furkan Dursun erstatter Fally Mayulu.
    46'
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Klagenfurt fordi Max Besuschkow får behandling for en skade på banen.
    48'
    Max Besuschkow er på beina igjen og fortsetter kampen på Worthersee Stadion.
    50'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    54'
    56'
    Inn: Jonas Arweiler
    Ut: Nicolas Binder
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Jonas Arweiler kommer inn for Nicolas Binder på Worthersee Stadion.
    58'
    Inn: Rico Benatelli
    Ut: Max Besuschkow
    SK Austria Klagenfurt gjør sitt tredje bytte. Max Besuschkow erstattes av Rico Benatelli.
    59'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Andy Irving
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Christopher Wernitznig, mens Andy Irving tar plass på benken.
    64'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    66'
    Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Inn: Jovan Zivkovic
    Ut: Isak Jansson
    SK Rapid Vienna bytter ut Isak Jansson med Jovan Zivkovic. Dette er det andre byttet som Robert Klauss gjør i dagens kamp.
    66'
    72'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Christopher Wernitznig
    Målgivende: Simon Straudi
    Mål! SK Austria Klagenfurt utligner på Worthersee Stadion. Målscorer: Christopher Wernitznig. Simon Straudi var nest sist på ballen.