SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    3'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    6'
    Straffe til SK Austria Klagenfurt!
    9'
    SK Austria Klagenfurt scorer på straffe!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Turgay Gemicibasi
    Mål! SK Austria Klagenfurt får et straffespark som Turgay Gemicibasi setter i mål på Worthersee Stadion. Stillingen er dermed 1-0.
    9'
    Mål for Admira Wacker!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 1 Admira Wacker
    Mål: Marco Hausjell
    Målgivende: Roman Kerschbaum
    Mål! bortelag utligner ved Marco Hausjell. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Roman Kerschbaum.
    11'
    13'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Austria Klagenfurt 2 - 1 Admira Wacker
    Mål: Markus Pink
    Målgivende: Christopher Cvetko
    Mål! SK Austria Klagenfurt tar ledelsen 2-1 ved Markus Pink. Christopher Cvetko var nest sist på ballen.
    14'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    18'
    Frispark Admira Wacker.
    19'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    24'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til Admira Wacker.
    29'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Admira Wacker får straffe!
    32'
    Admira Wacker scorer på straffe!
    SK Austria Klagenfurt 2 - 2 Admira Wacker
    Mål: Roman Kerschbaum
    Mål! Admira Wacker får et straffespark i Klagenfurt. Roman Kerschbaum tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    33'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Lukas Malicsek
    Ut: Ilay Elmkies
    Bytte for Admira Wacker. Lukas Malicsek kommer inn for Ilay Elmkies på Worthersee Stadion.
    34'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    36'
    39'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    41'
    Harald Lechner tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Patrick Greil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Florian Jaritz
    Ut: Alexander Fuchs
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Alexander Fuchs med Florian Jaritz.
    46'
    46'
    Gult kort til Admira Wacker
    Leonardo Lukacevic
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) pådrar seg et gult kort.
    46'
    SK Austria Klagenfurt 3 - 2 Admira Wacker
    Mål: Patrick Greil
    Målgivende: Florian Rieder
    I Klagenfurt tar SK Austria Klagenfurt ledelsen 3-2 etter et mål av Patrick Greil. Flott spill fra Florian Rieder før målet.
    49'
    51'
    Thomas Ebner
    Dommer Harald Lechner viser Thomas Ebner (Admira Wacker) det gule kortet.
    52'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) slår en corner fra høyre side på Worthersee Stadion.
    56'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Alex Emilio Timossi Andersson
    Alex Timossi Andersson (SK Austria Klagenfurt) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    56'
    57'
    59'
    Hjørnespark til SK Austria Klagenfurt
    60'
    Turgay Gemicibasi
    SK Austria Klagenfurt angriper på Worthersee Stadion. Turgay Gemicibasi header utenfor.
    60'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    65'
    Inn: Onurhan Babuscu
    Ut: Thomas Ebner
    Thomas Ebner (Admira Wacker) erstattes av Onurhan Babuscu.
    66'
    Inn: Angelo Gattermayer
    Ut: Patrick Monteiro
    Admira Wacker bytter ut Patrick Monteiro med Angelo Gattermayer. Dette er det tredje byttet som Andreas Herzog gjør i dagens kamp.
    66'
    66'
    Dommeren gir Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    66'
    67'
    Christopher Cvetko
    SK Austria Klagenfurt fosser forover og Christopher Cvetko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Florian Rieder
    Dommer Harald Lechner gir Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    69'
    70'
    70'
    71'
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Worthersee Stadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Patrick Greil
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Patrick Greil avslutter utenfor.
    72'
    73'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    74'
    Inn: Wilhelm Vorsager
    Ut: Marco Hausjell
    Andreas Herzog (Admira Wacker) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Wilhelm Vorsager erstatter Marco Hausjell.
    75'
    Inn: Matthias Ostrzolek
    Ut: Yannick Brugger
    Andreas Herzog gjør dagens femte bytte i Klagenfurt, når han tar ut Yannick Brugger og setter inn Matthias Ostrzolek.
    75'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    76'
    76'
    SK Austria Klagenfurt angriper og Patrick Greil får avsluttet. Headingen treffer ikke Admira Wacker-målet.
    80'
    Admira Wacker har fått straffespark på Worthersee Stadion!
    81'
    SK Austria Klagenfurt 3 - 3 Admira Wacker
    Roman Kerschbaum banker inn et straffespark på Worthersee Stadion og utligner dermed til 3-3 for Admira Wacker.
    82'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    87'
    Wilhelm Vorsager
    Admira Wacker angriper i Klagenfurt. Wilhelm Vorsager fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    88'
    Wilhelm Vorsager (Admira Wacker) mottar sitt første gule kort for dagen på Worthersee Stadion.
    88'
    90'
    90'
    Andre gule kort til Admira Wacker
    Dommer Harald Lechner gir Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!