Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    8'
    Dal Varesanovic
    Dal Varesanovic (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Caykur Rizespor angriper. Dal Varesanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    13'
    David Akintola
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! David Akintola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    18'
    Caykur Rizespor angriper, men Emre Kargin blåser for offside.
    18'
    David Akintola vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    David Akintola er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    Rey Manaj
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Rey Manaj avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    25'
    26'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Rey Manaj
    Rey Manaj dundrer ballen i mål og Sivasspor tar ledelsen 1-0 på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adolfo Gaich (Caykur Rizespor) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Caykur Rizespor slipper å klare seg uten Adolfo Gaich som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Sivasspor er nær straffområde.
    34'
    Frisparket tildelt Sivasspor er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    34'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    39'
    Muammet Taha Sahin
    Muammet Taha Sahin (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    På Yeni Sivas 4 Eylul Stadium fyrer David Akintola (Caykur Rizespor) av et skudd - i stolpen!
    43'
    Spillet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi Sasal Ali Vural ligger nede.
    43'
    Sasal Ali Vural er tilbake i kampen igjen.
    44'
    Jonjo Shelvey
    Målsjanse! Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Offside! Clinton N'Jie (Sivasspor) er alene igjennom, men dommer Emre Kargin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    46'
    Frispark Caykur Rizespor.
    47'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    47'
    47'
    49'
    49'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    50'
    51'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    57'
    Gult kort til Sivasspor
    Ibrahim Akdag
    Ibrahim Akdag (Sivasspor) mottar et gult kort på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Caykur Rizespor
    59'
    Ingen straffe til Caykur Rizespor
    61'
    61'
    Altin Zeqiri
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Altin Zeqiri avslutter utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Muammer Sarikaya
    Ut: Dal Varesanovic
    Caykur Rizespor bytter ut Dal Varesanovic med Muammer Sarikaya.
    65'
    Inn: Benhur Keser
    Ut: Altin Zeqiri
    Bytte for Caykur Rizespor. Benhur Keser kommer inn for Altin Zeqiri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    65'
    Inn: Martin Yankov Minchev
    Ut: Adolfo Gaich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Martin Yankov Minchev, mens Adolfo Gaich tar plass på benken.
    65'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Emir Han Topcu
    Emir Han Topcu (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Kan Sivasspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Benhur Keser ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Hakan Arslan
    Ut: Charilaos Charisis
    Charilaos Charisis (Sivasspor) erstattes av Hakan Arslan.
    70'
    Inn: Queensy Menig
    Ut: Clinton N'Jie
    Bulent Uygun gjør dagens andre bytte i Sivas, når han tar ut Clinton N'Jie og setter inn Queensy Menig.
    71'
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: Benhur Keser
    Ilhan Palut (Caykur Rizespor) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Gustavo Sauer erstatter Benhur Keser som sannsynligvis er skadet.
    71'
    Queensy Menig
    Queensy Menig (Sivasspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    75'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Emre Kargin tildeler Caykur Rizespor en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Sivasspor.
    77'
    Skudd utenfor mål, Caykur Rizespor
    78'
    Målsjanse til Caykur Rizespor! Jonjo Shelvey treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    80'
    83'
    83'
    Sivasspor angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    87'
    Inn: Mijo Caktas
    Ut: Rey Manaj
    Sivasspor bytter ut Rey Manaj med Mijo Caktas. Dette er det tredje byttet som Bulent Uygun gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Halil Ibrahim Pehlivan
    Ut: Casper Höjer
    Caykur Rizespor gjør sitt femte bytte. Casper Höjer erstattes av Halil Ibrahim Pehlivan.
    88'
    89'
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Muammet Taha Sahin går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Inn: Azizbek Turgunbaev
    Ut: Murat Paluli
    Murat Paluli (Sivasspor) erstattes av Azizbek Turgunbaev.
    90'+4
    90'+5
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Caykur Rizespor angriper i Sivas. Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+5
    90'+5
    90'+6
    Martin Yankov Minchev
    Martin Yankov Minchev (Caykur Rizespor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+7
    Ugur Ciftci (Sivasspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    90'+8
    Ugur Ciftci ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sivas.