Christian Nikolaj Sørensen (FC København) slår en corner fra venstre side.
    Målsjanse til FC København! Kevin Diks treffer mål, men keeper redder.
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    24'
    Andreas Cornelius
    Andreas Cornelius (FC København) header ballen mot mål, men Silkeborg IF klarerer.
    24'
    24'
    FC København angriper, men Andreas Cornelius vinkes av for offside.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joel Felix (Silkeborg IF) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Robin Dahl Østrøm
    Ut: Joel Felix
    Robin Dahl Ostrom (Silkeborg IF) erstatter Joel Felix som muligens er skadet.
    33'
    35'
    35'
    Silkeborg IF scorer selvmål!
    Silkeborg IF 0 - 1 FC København
    Mål: Robin Dahl Østrøm
    Robin Dahl Ostrom setter ballen i eget mål! 0-1.
    36'
    Jacob Karlsen signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    38'
    Silkeborg IF angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Mål for FC København!
    Silkeborg IF 0 - 2 FC København
    Mål: Rasmus Falk
    Mål! Rasmus Falk gir FC København en komfortabel 0-2 ledelse.
    45'+2
    FC København angriper, men avslutningen til Andreas Cornelius går utenfor.
    49'
    Mohamed Elyounoussi
    Sjanse til FC København! Mohamed Elyounoussi er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    52'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    53'
    53'
    57'
    Victor Mow Froholdt
    Målsjanse! Victor Mow Froholdt (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Rasmus Falk
    FC København angriper. Rasmus Falk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    60'
    Denis Vavro
    FC København fosser forover og Denis Vavro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    64'
    Gult kort til FC København
    Kevin Diks
    Kevin Diks (FC København) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Elias Achouri
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    FC København gjør sitt første bytte. Mohamed Elyounoussi erstattes av Elias Achouri.
    64'
    Ferslev Anders Klynge ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Inn: Kasper Kusk
    Ut: Callum McCowatt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Kasper Kusk, mens Callum McCowatt tar plass på benken.
    65'
    Ferslev Anders Klynge er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Mål for Silkeborg IF!
    Silkeborg IF 1 - 2 FC København
    Mål: Ferslev Anders Klynge
    Målgivende: Alexander Lind
    Silkeborg IF reduserer til 1-2 etter et mål av Ferslev Anders Klynge. Det er en fin assist fra Alexander Lind.
    69'
    Oliver Sonne
    Silkeborg IF fosser forover og Oliver Sonne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Jacob Karlsen har tildelt Silkeborg IF et hjørnespark.
    74'
    Inn: Roony Bardghji
    Ut: Nicolai Boilesen
    Nicolai Boilesen (FC København) erstattes av Roony Bardghji.
    74'
    Inn: Peter Ankersen
    Ut: Elias Jelert Kristensen
    FC København bytter ut Elias Jelert Kristensen med Peter Ankersen.
    75'
    Roony Bardghji
    FC København angriper. Roony Bardghji får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Peter Ankersen
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Peter Ankersen avslutter utenfor.
    75'
    Alexander Lind ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Alexander Lind er tilbake i kampen igjen.
    78'
    Pelle Mattsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Inn: Tonni Adamsen
    Ut: Pelle Mattsson
    Pelle Mattsson (Silkeborg IF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tonni Adamsen.
    81'
    82'
    Jacob Karlsen signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    82'
    Peter Ankersen (FC København) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Viktor Claesson
    Ut: Rasmus Falk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Viktor Claesson, mens Rasmus Falk tar plass på benken.
    83'
    Inn: Oscar Winther Hojlund
    Ut: Lukas Lerager
    FC København gjør sitt femte bytte. Lukas Lerager erstattes av Oscar Winther Hojlund.
    83'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    Tonni Adamsen
    84'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Ferslev Anders Klynge
    Ferslev Anders Klynge (Silkeborg IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.