Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    Frispark
    19'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    John Brooks tildeler Servette Geneva en corner. Jeremy Guillemenot sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    24'
    John Brooks signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    27'
    29'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    30'
    Enzo Crivelli (Servette Geneva) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    31'
    Servette Geneva angriper, men John Brooks blåser for offside.
    32'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Spillet på Sheriff Stadium er stoppet midlertidig fordi Kiki Gabi ligger nede.
    35'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Jerome Ngom Mbekeli
    Ut: Joao Paulo Moreira Fernandes
    Sheriff Tiraspol bytter ut Joao Paulo Moreira Fernandes med Jerome Ngom Mbekeli. Dette er det første byttet som Roman Pylypchuk gjør i dagens kamp.
    38'
    Servette Geneva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sheriff Tiraspol.
    38'
    Kiki Gabi er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Ricardo Cavalcante Mendes
    Sjanse i Tiraspol! Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra venstre side på Sheriff Stadium.
    40'
    Mål for Servette Geneva!
    Sheriff Tiraspol 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Enzo Crivelli
    Målgivende: Bradley Mazikou
    Mål! Servette Geneva tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Enzo Crivelli på Sheriff Stadium. Bradley Mazikou var nest sist på ballen.
    41'
    42'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Servette Geneva.
    43'
    Sjanse til Sheriff Tiraspol! Ricardo Cavalcante Mendes er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    I Tiraspol slår Jeremy Guillemenot en corner fra venstre.
    45'+1
    Enzo Crivelli (Servette Geneva) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    45'+2
    46'
    50'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Cristian Tovar
    Cristian Tovar (Sheriff Tiraspol) får et gult kort av dommer John Brooks.
    50'
    David Akpan Ankeye
    Sheriff Tiraspol angriper i Tiraspol. David Akpan Ankeye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    52'
    56'
    John Brooks signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    56'
    Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) avanserer forover på Sheriff Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Alexis Antunes avslutter utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Chris Bedia
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Rene Weiler gjør dagens første bytte i Tiraspol, når han tar ut Jeremy Guillemenot og setter inn Chris Bedia.
    64'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) erstattes av Dereck Kutesa.
    64'
    Inn: Timothe Cognat
    Ut: Enzo Crivelli
    Servette Geneva gjør sitt tredje bytte. Enzo Crivelli erstattes av Timothe Cognat.
    64'
    65'
    66'
    67'
    John Brooks signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    68'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    69'
    John Brooks tildeler Servette Geneva en corner. Timothe Cognat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Jerome Ngom Mbekeli
    Målsjanse på Sheriff Stadium! Jerome Ngom Mbekeli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    75'
    Armel Junior Zohouri
    Armel Junior Zohouri (Sheriff Tiraspol) mottar sitt første gule kort for dagen på Sheriff Stadium.
    75'
    Inn: Konstantinos Apostolakis
    Ut: Silva Henrique de Sousa
    Roman Pylypchuk (Sheriff Tiraspol) gjør sitt andre bytte for dagen. Konstantinos Apostolakis erstatter Silva Henrique de Sousa.
    76'
    Inn: Keigo Tsunemoto
    Ut: Bendeguz Bolla
    Bytte for Servette Geneva. Keigo Tsunemoto kommer inn for Bendeguz Bolla på Sheriff Stadium.
    76'
    77'
    Chris Bedia
    Chris Bedia (Servette Geneva) header utenfor.
    78'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Sheriff Tiraspol 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: David Akpan Ankeye
    Målgivende: Ricardo Cavalcante Mendes
    David Akpan Ankeye utligner til 1-1 på Sheriff Stadium. Flott spill fra Ricardo Cavalcante Mendes før målet.
    80'
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til David Douline går utenfor.
    81'
    Alejandro Artunduaga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Inn: Munashe Garananga
    Ut: Alejandro Artunduaga
    Roman Pylypchuk (Sheriff Tiraspol) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Munashe Garananga erstatter Alejandro Artunduaga som sannsynligvis er skadet.
    85'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    87'
    Cedric Badolo
    Sheriff Tiraspol avanserer forover i Tiraspol. Cedric Badolo avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    Sjanse! Sheriff Tiraspol avanserer forover, men Jerome Ngom Mbekeli avslutter utenfor.