Kun Ai signaliserer et frispark til Shenzhen FC på egen banehalvdel.
    Mål for Zhejiang Professional!
    Shenzhen FC 0 - 1 Zhejiang Professional
    Mål: Yao Junsheng
    Målgivende: Cheng Jin
    Zhejiang Prof. leder 0-1 etter en scoring av Yao Junsheng. Cheng Jin var nest sist på ballen.
    4'
    Qian Jiegei (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    11'
    Kun Ai tildeler Zhejiang Prof. en corner. Qian Jiegei sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark for Shenzhen FC på egen banehalvdel.
    14'
    Hjørnespark til Shenzhen FC
    16'
    Hjørnespark til Zhejiang Professional
    18'
    En av Zhejiang Prof.s spillere blir avblåst for offside på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    18'
    Målet til Zhejiang Professional sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Zhejiang Professional blir annullert
    19'
    Shenzhen FC 0 - 2 Zhejiang Professional
    Mål: Jean Evrard Kouassi
    I Shenzhen øker Zhejiang Prof. ledelsen til 0-2 takket være et mål av Jean Evrard Kouassi. Det er en fin assist fra Cheng Jin.
    20'
    21'
    Målet til Zhejiang Professional blir stående
    21'
    I Shenzhen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Yue Xin
    Yue Xin (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Kun Ai.
    22'
    Dommer Kun Ai venter med å sette i gang spillet fordi Yao Junsheng ligger nede.
    22'
    Zhejiang Prof. slipper å klare seg uten Yao Junsheng som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Zhejiang Prof..
    24'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Shenzhen FC
    Ziyi Tian
    Dommer Kun Ai gir Ziyi Tian (Shenzhen FC) et gult kort.
    26'
    En av Shenzhen FCs spillere går i offside.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Zhejiang Professional
    29'
    Ingen straffe til Zhejiang Professional
    29'
    Shenzhen FC 0 - 3 Zhejiang Professional
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Qian Jiegei
    Mål! Leonardo gir Zhejiang Prof. en komfortabel 0-3 ledelse. Qian Jiegei sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Shenzhen FC.
    33'
    Zhejiang Prof. fosser fremover, men Leonardo går rett i offsidefella.
    35'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    36'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    37'
    Leonardo
    Sjanse i Shenzhen! Leonardo (Zhejiang Prof.) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Shenzhen FC, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Shenzhen FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    43'
    Frispark Zhejiang Prof..
    44'
    Shenzhen FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillet på Shenzhen Universiade Sports Centre er stoppet midlertidig fordi Xin Zhou ligger nede.
    45'+2
    Xin Zhou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Shenzhen.
    45'+2
    Spillerbytte - Shenzhen FC
    Inn: Jiajin Hu
    Ut: Xu Yue
    Shenzhen FC gjør sitt første bytte. Xu Yue erstattes av Jiajin Hu.
    46'
    Inn: Lei Liao
    Ut: Ruifeng Huang
    Jun Xiang (Shenzhen FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Lei Liao erstatter Ruifeng Huang.
    46'
    Inn: Shahsat Hujahmat
    Ut: William Rupert James Donkin
    William Rupert James Donkin (Shenzhen FC) erstattes av Shahsat Hujahmat.
    46'
    46'
    Skudd på mål, Zhejiang Professional
    47'
    47'
    Li Ning
    Li Ning må stå over en kamp for Shenzhen FC etter å ha fått gult kort av dommer Kun Ai.
    49'
    49'
    Zhang Jiaqi
    Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    50'
    50'
    Xin Zhou
    Dommer Kun Ai viser Xin Zhou (Shenzhen FC) det gule kortet.
    51'
    Frisparket tildelt Zhejiang Prof. er farlig nær Shenzhen FCs målområde.
    51'
    Jean Evrard Kouassi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Jean Evrard Kouassi er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Qian Jiegei
    I Shenzhen header Qian Jiegei (Zhejiang Prof.) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pei Shuai (Shenzhen FC) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Inn: Xiangyu Chen
    Ut: Pei Shuai
    Pei Shuai (Shenzhen FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Xiangyu Chen.
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Shenzhen FC
    57'
    Ingen straffe til Shenzhen FC
    57'
    58'
    Yue Xin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Gu Bin
    Ut: Qian Jiegei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zhejiang Prof.. Inn kommer Gu Bin, mens Qian Jiegei tar plass på benken.
    61'
    Inn: Nyasha Mushekwi
    Ut: Leonardo
    Zhejiang Prof. bytter ut Leonardo med Nyasha Mushekwi.
    62'
    Yue Xin er tilbake på banen igjen.
    62'
    Nyasha Mushekwi
    Zhejiang Prof. angriper i Shenzhen. Nyasha Mushekwi fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    65'
    65'
    67'
    Haofan Liu
    Haofan Liu (Zhejiang Prof.) pådrar seg et gult kort.
    67'
    68'
    Dommeren dømmer straffe til Zhejiang Professional
    69'
    Inn: Li Wei
    Ut: Zheng Dalun
    Shenzhen FC bytter ut Zheng Dalun med Li Wei.
    70'
    Zhejiang Prof. fikk tildelt et straffespark som Nyasha Mushekwi mislyktes med å sette i mål!
    71'
    Straffe til Zhejiang Professional
    72'
    Zhejiang Professional scorer på straffe!
    Shenzhen FC 0 - 4 Zhejiang Professional
    Mål: Nyasha Mushekwi
    Mål! Nyasha Mushekwi scorer på straffe. Zhejiang Prof.s ledelse øker dermed til 0-4.
    73'
    Inn: Wang Yudong
    Ut: Yao Junsheng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zhejiang Prof.. Inn kommer Wang Yudong, mens Yao Junsheng tar plass på benken.
    74'
    Inn: Shengpan Ji
    Ut: Jean Evrard Kouassi
    Zhejiang Prof. bytter ut Jean Evrard Kouassi med Shengpan Ji. Dette er det fjerde byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    76'
    I Shenzhen slår Gu Bin en corner fra høyre.
    79'
    79'
    Xiangyu Chen
    Xiangyu Chen (Shenzhen FC) kommer til en målsjanse på Shenzhen Universiade Sports Centre, men klarer ikke å score.
    79'
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) kommer til en målsjanse på Shenzhen Universiade Sports Centre, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Jie Yin
    Ut: Cheng Jin
    Zhejiang Prof. gjør sitt femte bytte. Cheng Jin erstattes av Jie Yin.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Shenzhen FC er nær straffområde.
    86'
    Skudd utenfor mål, Shenzhen FC
    87'
    Gu Bin (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra høyre på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    88'
    Wang Yudong
    Zhejiang Prof. angriper. Wang Yudong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    Wang Yudong
    Wang Yudong (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Shenzhen Universiade Sports Centre. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    89'
    Shenzhen FC 0 - 5 Zhejiang Professional
    Mål! Zhejiang Prof. øker ledelsen til 0-5 etter en scoring av Nyasha Mushekwi på Shenzhen Universiade Sports Centre.