187
405

Frisparket tildelt Sunderland AFC er farlig nær Sheffield Wednesdays målområde.
    3'
    Samuel Barrott tildeler Sunderland AFC en corner. Alex Pritchard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Mål for Sunderland!
    Sheffield Wednesday 0 - 1 Sunderland
    Mål: Daniel Ballard
    Målgivende: Alex Pritchard
    Mål! Daniel Ballard (Sunderland AFC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Hillsborough Stadium. Alex Pritchard var nest sist på ballen.
    5'
    Sunderland AFC fosser fremover, men Samuel Barrott blåser for offside på Hillsborough Stadium.
    7'
    Sheffield Wednesday 0 - 2 Sunderland
    Mål: Jack Clarke
    Målgivende: Mason Burstow
    Mål! Jack Clarke øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Mason Burstow før målet.
    8'
    Samuel Barrott signaliserer et frispark til Sunderland AFC på egen banehalvdel.
    10'
    Patrick Roberts (Sunderland AFC) løfter inn en corner fra høyre på Hillsborough Stadium.
    11'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    John Buckley
    Målsjanse til Sheffield Wednesday! John Buckley treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Sunderland, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I Sheffield slår John Buckley en corner fra venstre.
    20'
    Anthony Musaba
    Sheffield Wednesday angriper i Sheffield. Anthony Musaba fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    23'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Samuel Barrott signaliserer et frispark til Sunderland AFC.
    27'
    Straffe til Sunderland
    30'
    Sunderland scorer på straffe!
    Sheffield Wednesday 0 - 3 Sunderland
    Mål! Jack Clarke øker Sunderland AFCs ledelse til 0-3 etter et straffespark på Hillsborough Stadium.
    31'
    Alex Pritchard (Sunderland AFC) slår en corner fra venstre side på Hillsborough Stadium.
    35'
    Mason Burstow
    Sjanse til Sunderland AFC! Mason Burstow er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    Sheffield Wednesday, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Sunderland AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    I Sheffield slår Alex Pritchard en corner fra venstre.
    45'+1
    Daniel Ballard
    Sunderland AFC angriper på Hillsborough Stadium. Daniel Ballard header utenfor.
    45'+1
    Patrick Roberts
    Målsjanse! Patrick Roberts (Sunderland AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Alex Pritchard
    Sunderland AFC fosser forover og Alex Pritchard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Samuel Barrott tildeler Sunderland AFC en corner. Alex Pritchard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Frispark for Sunderland AFC på egen banehalvdel.
    51'
    Dommer Samuel Barrott ser at linjemannen løfter flagget, og Sheffield Wednesdays Lee Gregory blåses av for offside.
    52'
    53'
    55'
    Callum Paterson
    Sheffield Wednesday angriper, men avslutningen til Callum Paterson går utenfor.
    56'
    Sheffield Wednesday angriper. Callum Paterson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Jobe Bellingham
    Jobe Bellingham (Sunderland AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    59'
    John Buckley (Sheffield Wednesday) løfter inn en corner fra høyre på Hillsborough Stadium.
    60'
    Lee Gregory
    Lee Gregory (Sheffield Wednesday) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    62'
    Gult kort til Sheffield Wednesday
    Bambo Diaby Diaby
    Dommer Samuel Barrott viser Bambo Diaby Diaby (Sheffield Wednesday) det gule kortet.
    62'
    63'
    Spillerbytte - Sunderland
    Inn: Adil Aouchiche
    Ut: Alex Pritchard
    Sunderland AFC bytter ut Alex Pritchard med Adil Aouchiche.
    67'
    Inn: Abdoullah Ba
    Ut: Patrick Roberts
    Sunderland AFC gjør sitt andre bytte. Patrick Roberts erstattes av Abdoullah Ba.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Juan Delgado
    Ut: Pol Valentín
    Xisco (Sheffield Wednesday) gjør sitt første bytte for dagen. Juan Delgado erstatter Pol Valentín.
    73'
    Inn: Djeidi Gassama
    Ut: John Buckley
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield Wednesday. Inn kommer Djeidi Gassama, mens John Buckley tar plass på benken.
    73'
    Bambo Diaby Diaby (Sheffield Wednesday) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Hillsborough Stadium.
    74'
    Akin Famewo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Inn: Chris Rigg
    Ut: Jack Clarke
    Tony Mowbray gjør dagens tredje bytte i Sheffield, når han tar ut Jack Clarke og setter inn Chris Rigg.
    77'
    Inn: Nazary Rusyn
    Ut: Mason Burstow
    Mason Burstow (Sunderland AFC) erstattes av Nazary Rusyn.
    77'
    Inn: Liam Palmer
    Ut: Bambo Diaby Diaby
    Xisco (Sheffield Wednesday) tar ut Bambo Diaby Diaby som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Liam Palmer.
    78'
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Lee Gregory
    Bytte for Sheffield Wednesday. Ashley Fletcher kommer inn for Lee Gregory på Hillsborough Stadium.
    79'
    Akin Famewo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Hillsborough Stadium.
    79'
    Frispark til Sheffield Wednesday på halvdelen til Sunderland AFC.
    81'
    En av Sheffield Wednesdays spillere blir avblåst for offside på Hillsborough Stadium.
    83'
    Juan Delgado
    Juan Delgado (Sheffield Wednesday) får et gult kort av dommer Samuel Barrott.
    83'
    Kan Sunderland AFC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Adil Aouchiche
    Adil Aouchiche (Sunderland AFC) kommer seg fri på Hillsborough Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Jenson Seelt
    Ut: Trai Hume
    Sunderland AFC bytter ut Trai Hume med Jenson Seelt. Dette er det femte byttet som Tony Mowbray gjør i dagens kamp.
    86'
    88'
    Sjanse i Sheffield! Jobe Bellingham (Sunderland AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.