133
    Dagens dommer, Lee Stephen Mason, blåser i gang kampen.
    I Sheffield slår John Fleck en corner fra høyre.
    2'
    Lee Stephen Mason tildeler Sheffield United FC en corner. John Fleck sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    7'
    Rhian Brewster
    Rhian Brewster (Sheffield United FC) header utenfor.
    15'
    Sjanse i Sheffield! Rhian Brewster (Sheffield United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Plymouth Argyle, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Sheffield United FC avanserer forover i Sheffield. Rhian Brewster avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Panutche Camara
    Panutche Camara (Plymouth Argyle) kommer seg fri på Bramall Lane, men avslutningen går utenfor.
    25'
    John Lundstram
    John Lundstram (Sheffield United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Plymouth Argyle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Sheffield United
    31'
    Ingen straffe til Sheffield United
    32'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på Bramall Lane.
    32'
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    33'
    Tyrese Fornah (Plymouth Argyle) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    37'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 0 Plymouth Argyle
    Mål: Chris Basham
    Målgivende: Billy Sharp
    Sheffield United FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Chris Basham. Billy Sharp sto for den målgivende pasningen.
    39'
    42'
    Conor Grant
    Conor Grant (Plymouth Argyle) kommer til en målsjanse på Bramall Lane, men klarer ikke å score.
    43'
    I Sheffield slår Conor Grant en corner fra høyre.
    45'+1
    Sheffield United 2 - 0 Plymouth Argyle
    Mål: Billy Sharp
    Målgivende: Oliver Norwood
    I Sheffield øker Sheffield United FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Billy Sharp. Det er en fin assist fra Oliver Norwood.
    47'
    Målsjanse til Sheffield United FC! Rhian Brewster treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Frispark for Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    53'
    Frispark Plymouth Argyle.
    57'
    59'
    Spillerbytte - Plymouth Argyle
    Inn: Ben Reeves
    Ut: Tyrese Fornah
    Plymouth Argyle bytter ut Tyrese Fornah med Ben Reeves. Dette er det første byttet som Ryan Lowe gjør i dagens kamp.
    59'
    Offside! Jayden Bogle blir vinket av og Sheffield United FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Plymouth Argyle.
    61'
    Inn: Dom Telford
    Ut: Ryan Hardie
    Plymouth Argyle bytter ut Ryan Hardie med Dom Telford.
    64'
    Inn: Byron Moore
    Ut: Luke Jephcott
    Ryan Lowe (Plymouth Argyle) gjør sitt tredje bytte for dagen. Byron Moore erstatter Luke Jephcott.
    64'
    Billy Sharp
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Billy Sharp går utenfor.
    66'
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Plymouth Argyle.
    68'
    Gult kort til Sheffield United
    Oliver Norwood
    Dommer Lee Stephen Mason viser Oliver Norwood (Sheffield United FC) det gule kortet.
    68'
    Will Aimson
    Plymouth Argyle angriper i Sheffield. Will Aimson fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    71'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: George Baldock
    Ut: Jayden Bogle
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield United FC. Inn kommer George Baldock, mens Jayden Bogle tar plass på benken.
    71'
    Inn: Kean Bryan
    Ut: Oliver Norwood
    Chris Wilder gjør dagens andre bytte i Sheffield, når han tar ut Oliver Norwood og setter inn Kean Bryan.
    72'
    Dom Telford
    Plymouth Argyle fosser forover og Dom Telford fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Sheffield United FC angriper, men Billy Sharp vinkes av for offside.
    74'
    Mål for Plymouth Argyle!
    Sheffield United 2 - 1 Plymouth Argyle
    Mål: Panutche Camara
    Målgivende: Byron Moore
    Mål! Plymouth Argyle reduserer til 2-1 etter et mål av Panutche Camara på Bramall Lane. Byron Moore var nest sist på ballen.
    75'
    Ben Reeves
    Plymouth Argyle angriper i Sheffield. Ben Reeves fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Chris Basham
    Målsjanse på Bramall Lane! Chris Basham fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Ethan Ampadu
    Målsjanse! Ethan Ampadu (Sheffield United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Inn: Oliver Burke
    Ut: Billy Sharp
    Billy Sharp (Sheffield United FC) erstattes av Oliver Burke.
    79'
    Inn: David McGoldrick
    Ut: Rhian Brewster
    Sheffield United FC gjør sitt fjerde bytte. Rhian Brewster erstattes av David McGoldrick.
    79'
    82'
    Frisparket tildelt Plymouth Argyle er farlig nær Sheffield United FCs målområde.
    82'
    84'
    87'
    Inn: Frank Nouble
    Ut: Panutche Camara
    Bytte for Plymouth Argyle. Frank Nouble kommer inn for Panutche Camara på Bramall Lane.
    88'
    90'
    Byron Moore
    Plymouth Argyle avanserer forover i Sheffield. Byron Moore avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    Oliver Burke
    Sjanse til Sheffield United FC! Oliver Burke er nær ved å score, men keeper redder.