Berge90'+1
1-2
593
1 125

Andre Marriner signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    1'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    3'
    John Egan
    Målsjanse! John Egan (Sheffield United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    En av Nottingham Forests spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark Sheffield United FC.
    9'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    10'
    Philip Zinckernagel
    Målsjanse på Bramall Lane! Philip Zinckernagel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Mål for Nottingham Forest!
    Sheffield United 0 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Jack Colback
    Mål! Jack Colback gir Nottingham Forest en 0-1 ledelse.
    10'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    13'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Sheffield United FC.
    15'
    I Sheffield slår John Fleck en corner fra høyre.
    16'
    Andre Marriner tildeler Sheffield United FC en corner. Oliver Norwood sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    18'
    Ben Osborn
    Ben Osborn (Sheffield United FC) kommer til en målsjanse på Bramall Lane, men klarer ikke å score.
    18'
    Sam Surridge
    Målsjanse til Nottingham Forest! Sam Surridge treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sheffield fordi Enda Stevens får behandling for en skade på banen.
    22'
    Enda Stevens er på beina igjen og fortsetter kampen på Bramall Lane.
    24'
    29'
    Gult kort til Sheffield United
    John Fleck
    John Fleck (Sheffield United FC) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Sheffield United FC fosser fremover, men Iliman Ndiaye går rett i offsidefella.
    33'
    Frispark i en god posisjon for Sheffield United FC!
    34'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Joe Worrall
    Joe Worrall (Nottingham Forest) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Brennan Johnson
    Nottingham Forest angriper. Brennan Johnson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    Andre Marriner tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Brennan Johnson (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    Sjanse i Sheffield! Sam Surridge (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Nottingham Forest avanserer forover og Brennan Johnson kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    40'
    40'
    Frisparket tildelt Nottingham Forest er farlig nær Sheffield United FCs målområde.
    42'
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) får et gult kort av dommer Andre Marriner.
    43'
    43'
    Djed Spence
    Dommer Andre Marriner viser Djed Spence (Nottingham Forest) det gule kortet.
    44'
    Jack Robinson
    Jack Robinson (Sheffield United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    James Garner (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    45'+1
    46'
    50'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    53'
    Oliver Norwood
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bramall Lane.
    53'
    Sander Berge
    Sjanse! Sheffield United FC avanserer forover, men Sander Berge avslutter utenfor.
    55'
    Morgan Gibbs-White
    Sheffield United FC angriper i Sheffield. Morgan Gibbs-White avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    59'
    64'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Jack Robinson går utenfor.
    66'
    Andre Marriner tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Joe Lolley
    Ut: Philip Zinckernagel
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) erstattes av Joe Lolley.
    69'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: George Baldock
    Ut: Oliver Norwood
    Paul Heckingbottom gjør dagens første bytte i Sheffield, når han tar ut Oliver Norwood og setter inn George Baldock.
    69'
    70'
    Sheffield United 0 - 2 Nottingham Forest
    Mål: Brennan Johnson
    I Sheffield øker Nottingham Forest ledelsen til 0-2 takket være et mål av Brennan Johnson.
    71'
    72'
    John Fleck (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    74'
    I Sheffield slår Ben Osborn en corner fra venstre.
    75'
    Chris Basham
    Sheffield United FC angriper på Bramall Lane. Chris Basham header utenfor.
    75'
    Inn: Keinan Davis
    Ut: Sam Surridge
    Nottingham Forest gjør sitt andre bytte. Sam Surridge erstattes av Keinan Davis.
    77'
    Inn: Daniel Jebbison
    Ut: Ben Osborn
    Sheffield United FC bytter ut Ben Osborn med Daniel Jebbison.
    82'
    Ryan Yates
    Nottingham Forest angriper i Sheffield. Ryan Yates fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    84'
    Djed Spence
    Djed Spence (Nottingham Forest) kommer seg fri på Bramall Lane, men avslutningen går utenfor.
    86'
    87'
    Inn: Rhys Norrington-Davies
    Ut: Enda Stevens
    Bytte for Sheffield United FC. Rhys Norrington-Davies kommer inn for Enda Stevens på Bramall Lane.
    89'
    Ryan Yates
    Sjanse til Nottingham Forest! Ryan Yates er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Andre Marriner tildeler Sheffield United FC en corner. Morgan Gibbs-White sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 2 Nottingham Forest
    Mål: Sander Berge
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    Mål! Sander Berge (Sheffield United FC) header ballen i mål og reduserer til 1-2. Flott spill fra Morgan Gibbs-White før målet.
    90'+1
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Brennan Johnson
    Nottingham Forest bytter ut Brennan Johnson med Alexander Mighten. Dette er det tredje byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.