Yates90'+5
313
301
    Brennan Johnson
    Målsjanse på Bramall Lane! Brennan Johnson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    1'
    Keinan Davis
    Keinan Davis (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Bramall Lane, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    2'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    En av Sheffield United FCs spillere blir avblåst for offside.
    6'
    En av Sheffield United FCs spillere blir avblåst for offside på Bramall Lane.
    7'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Sheffield United FC.
    9'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    11'
    Josh Smith tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    James Garner (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    14'
    I Sheffield slår James Garner en corner fra høyre.
    15'
    Sander Berge
    Målsjanse til Sheffield United FC! Sander Berge treffer mål, men keeper redder.
    16'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    18'
    John Fleck (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    19'
    20'
    Philip Zinckernagel
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) avanserer forover på Bramall Lane. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    Josh Smith tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    23'
    Frispark Sheffield United FC.
    25'
    27'
    Nottingham Forest angriper, men avslutningen til Keinan Davis går utenfor.
    29'
    Nottingham Forest har fått straffespark på Bramall Lane!
    32'
    Gult kort til Sheffield United
    Jack Robinson
    Dommer Josh Smith gir Jack Robinson (Sheffield United FC) et gult kort.
    32'
    Brennan Johnson (Nottingham Forest) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    33'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    33'
    Morgan Gibbs-White
    Sjanse i Sheffield! Morgan Gibbs-White (Sheffield United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Spillet på Bramall Lane er stoppet midlertidig fordi Rhys Norrington-Davies ligger nede.
    37'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    39'
    Rhys Norrington-Davies er tilbake på banen igjen.
    39'
    43'
    Gult kort til Nottingham Forest
    James Garner
    James Garner (Nottingham Forest) pådrar seg et gult kort.
    43'
    45'
    45'+1
    47'
    49'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Nottingham Forest.
    49'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Ben Davies
    Ben Davies (Sheffield United FC) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    51'
    Nottingham Forest fosser fremover, men Josh Smith blåser for offside på Bramall Lane.
    52'
    I Sheffield slår James Garner en corner fra venstre.
    56'
    58'
    Steve Cook
    Steve Cook (Nottingham Forest) header rett i tverrliggeren!
    58'
    60'
    60'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    62'
    Sheffield United FC angriper i Sheffield, men blir avblåst for offside.
    67'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Ben Osborn
    Ut: Femi Seriki
    Paul Heckingbottom (Sheffield United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ben Osborn erstatter Femi Seriki.
    67'
    Inn: Daniel Jebbison
    Ut: Oliver Norwood
    Paul Heckingbottom gjør dagens andre bytte i Sheffield, når han tar ut Oliver Norwood og setter inn Daniel Jebbison.
    68'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Billy Sharp
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    Billy Sharp header ballen i mål og Sheffield United FC leder dermed 1-0. Flott spill fra Morgan Gibbs-White før målet.
    69'
    70'
    73'
    Nottingham Forest angriper i Sheffield. Philip Zinckernagel fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    I Sheffield slår John Fleck en corner fra høyre.
    75'
    Billy Sharp
    Billy Sharp (Sheffield United FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    77'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Sam Surridge
    Ut: Scott McKenna
    Bytte for Nottingham Forest. Sam Surridge kommer inn for Scott McKenna på Bramall Lane.
    79'
    83'
    Inn: Oliver McBurnie
    Ut: Billy Sharp
    Sheffield United FC bytter ut Billy Sharp med Oliver McBurnie.
    84'
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Philip Zinckernagel
    Nottingham Forest bytter ut Philip Zinckernagel med Alexander Mighten. Dette er det andre byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    85'
    Frispark i en god posisjon for Nottingham Forest!
    87'
    Rhys Norrington-Davies
    Dommer Josh Smith viser Rhys Norrington-Davies (Sheffield United FC) det gule kortet.
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sheffield fordi Wes Foderingham får behandling for en skade på banen.
    89'
    Inn: Joe Lolley
    Ut: Jack Colback
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Joe Lolley, mens Jack Colback tar plass på benken.
    89'
    90'
    Wes Foderingham er på beina igjen og fortsetter kampen på Bramall Lane.
    90'
    Nottingham Forests Alexander Mighten blåses av for offside på Bramall Lane.
    90'
    Daniel Jebbison
    Sheffield United FC angriper i Sheffield. Daniel Jebbison avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    John Fleck (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på Bramall Lane.
    90'+3
    90'+3
    Oliver McBurnie
    Oliver McBurnie (Sheffield United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bramall Lane.
    90'+3
    90'+5
    Mål for Nottingham Forest!
    Sheffield United 1 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Ryan Yates
    Målgivende: James Garner
    Mål! Nottingham Forestutligner til 1-1 etter en heading av Ryan Yates. James Garner sto for den målgivende pasningen.