Frispark til Fulham FC på halvdelen til Sheffield United FC.
    3'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    5'
    Ben Brereton
    Sheffield United FC angriper. Ben Brereton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Antonee Robinson
    Fulham FC fosser forover og Antonee Robinson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Willian (Fulham FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    13'
    I Sheffield slår Andreas Pereira en corner fra høyre.
    14'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    15'
    Sheffield United FC fosser fremover, men Ben Brereton går rett i offsidefella.
    17'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Fulham FC.
    18'
    Joao Palhinha
    Fulham FC angriper i Sheffield. Joao Palhinha fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Kan Sheffield United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd på mål, Sheffield United
    34'
    34'
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho skyter i stolpen! Nesten mål for Fulham FC.
    38'
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) kommer seg fri på Bramall Lane, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Jayden Bogle
    Sjanse! Sheffield United FC avanserer forover, men Jayden Bogle avslutter utenfor.
    39'
    Det blir farlig! Frispark for Fulham FC er nær straffområde.
    40'
    42'
    Tim Robinson tildeler Sheffield United FC en corner. Ben Osborn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Gustavo Hamer
    Sheffield United FC avanserer forover i Sheffield. Gustavo Hamer avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Andreas Pereira (Fulham FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    47'
    Tim Robinson tildeler Fulham FC en corner. Andreas Pereira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Rodrigo Muniz Cavalho header i stolpen! Nære på for Fulham FC i Sheffield.
    48'
    Ollie Arblaster vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    52'
    Sheffield United FC slipper å klare seg uten Ollie Arblaster som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    53'
    Andreas Pereira (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    56'
    56'
    57'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 0 Fulham
    Mål: Ben Brereton
    Målgivende: Oliver McBurnie
    Sheffield United FC leder 1-0 etter en scoring av Ben Brereton. Flott spill fra Oliver McBurnie før målet.
    58'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Gult kort til Sheffield United
    Mason Holgate
    Mason Holgate (Sheffield United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    62'
    Mål for Fulham!
    Sheffield United 1 - 1 Fulham
    Mål: Joao Palhinha
    Målgivende: Andreas Pereira
    Mål! Fulham FC utligner til 1-1 etter en heading av Joao Palhinha i Sheffield. Andreas Pereira sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Adama Traore
    Ut: Sasa Lukic
    Sasa Lukic (Fulham FC) erstattes av Adama Traore.
    64'
    Ben Osborn (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    66'
    Frisparket tildelt Fulham FC er farlig nær Sheffield United FCs målområde.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Sheffield United FC!
    68'
    Sheffield United 2 - 1 Fulham
    Mål: Oliver McBurnie
    Målgivende: Ben Brereton
    Oliver McBurnie setter ballen i nettet og Sheffield United FC leder nå 2-1. Ben Brereton var nest sist på ballen.
    68'
    Sheffield United 3 - 1 Fulham
    Målgivende: Gustavo Hamer
    Sheffield United FC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Ben Brereton. Det er en fin assist fra Gustavo Hamer.
    70'
    Målet til Sheffield United sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Sheffield United blir stående
    74'
    Inn: Tom Cairney
    Ut: Alex Iwobi
    Marco Silva gjør dagens andre bytte i Sheffield, når han tar ut Alex Iwobi og setter inn Tom Cairney.
    75'
    76'
    77'
    Skade: Sheffield United
    80'
    85'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Auston Trusty
    Ut: Vinicius
    Bytte for Sheffield United FC. Auston Trusty kommer inn for Vinicius på Bramall Lane.
    85'
    Inn: Oliver Norwood
    Ut: Ollie Arblaster
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield United FC. Inn kommer Oliver Norwood, mens Ollie Arblaster tar plass på benken.
    85'
    Inn: Bobby Reid
    Ut: Andreas Pereira
    Fulham FC bytter ut Andreas Pereira med Bobby Reid.
    85'
    Inn: Kenny Tete
    Ut: Timothy Castagne
    Fulham FC bytter ut Timothy Castagne med Kenny Tete. Dette er det fjerde byttet som Marco Silva gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Tosin Adarabioyo
    Fulham FC gjør sitt femte bytte. Tosin Adarabioyo erstattes av Raul Jimenez.
    85'
    Målet til Sheffield United blir annullert
    86'
    Sheffield United 3 - 2 Fulham
    Mål: Bobby Reid
    Målgivende: Tom Cairney
    Bobby Reid scorer og reduserer dermed til 3-2. Tom Cairney sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Sheffield United FC like utenfor Fulham FC-området.
    87'
    Skudd utenfor mål, Fulham
    88'
    Inn: James John McAtee
    Ut: Oliver McBurnie
    Sheffield United FC gjør sitt tredje bytte. Oliver McBurnie erstattes av James John McAtee.
    90'
    Tim Robinson tildeler Fulham FC en corner. Willian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Målsjanse til Fulham FC! Antonee Robinson treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Willian (Fulham FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    90'+3
    Sheffield United 3 - 3 Fulham
    Mål: Rodrigo Muniz Cavalho
    Målgivende: Adama Traore
    Rodrigo Muniz Cavalho scorer og utligner dermed til 3-3. Flott spill fra Adama Traore før målet.
    90'+3
    90'+7
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Fulham FC.
    90'+9
    Oliver Norwood
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+9
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) får et gult kort av dommer Tim Robinson.
    90'+10
    Gult kort til Fulham
    Calvin Bassey
    Calvin Ughelumba (Fulham FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+10
    I Sheffield slår Willian en corner fra høyre.
    90'+12
    Jayden Bogle (Sheffield United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bramall Lane.
    90'+12
    90'+14
    Sheffield United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fulham FC.
    90'+15
    Tom Cairney
    Målsjanse på Bramall Lane! Tom Cairney fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.