Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    3'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    8'
    Conor Gallagher
    Conor Gallagher (Chelsea FC) kommer seg fri på Bramall Lane, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Noni Madueke
    Chelsea FC fosser forover og Noni Madueke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I Sheffield slår Conor Gallagher en corner fra høyre.
    11'
    Mål for Chelsea!
    Sheffield United 0 - 1 Chelsea
    Mål: Thiago Silva
    Målgivende: Conor Gallagher
    Mål! Thiago Silva gir Chelsea FC en 0-1 ledelse. Conor Gallagher var nest sist på ballen.
    11'
    12'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på Bramall Lane.
    18'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    18'
    28'
    Gustavo Hamer
    Sjanse til Sheffield United FC! Gustavo Hamer er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 1 Chelsea
    Mål: Jayden Bogle
    Målgivende: Gustavo Hamer
    Mål! Sheffield United FC utligner på Bramall Lane. Målscorer: Jayden Bogle. Gustavo Hamer sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Frispark Sheffield United FC.
    38'
    Gult kort til Chelsea
    Trevoh Chalobah
    Dommeren gir Trevoh Chalobah (Chelsea FC) et gult kort.
    40'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Chelsea FC.
    40'
    Jack Robinson
    Jack Robinson (Sheffield United FC) prøver å heade ballen i mål på Bramall Lane, men mislykkes.
    41'
    41'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    42'
    43'
    Robert Jones tildeler Sheffield United FC en corner. Ben Osborn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Oliver McBurnie
    Oliver McBurnie (Sheffield United FC) header utenfor.
    49'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    52'
    Gult kort til Sheffield United
    Ben Brereton
    Ben Brereton (Sheffield United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Gustavo Hamer går utenfor.
    54'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    58'
    Jack Robinson (Sheffield United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bramall Lane.
    58'
    59'
    Cole Palmer (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    62'
    Thiago Silva
    I Sheffield får Thiago Silva (Chelsea FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    62'
    62'
    Noni Madueke (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Bramall Lane, men klarer ikke å score.
    64'
    Sheffield United 1 - 2 Chelsea
    Mål: Noni Madueke
    Målgivende: Cole Palmer
    Noni Madueke setter ballen i nettet og Chelsea FC leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Cole Palmer.
    66'
    70'
    I Sheffield slår Conor Gallagher en corner fra venstre.
    71'
    Cole Palmer
    Chelsea FC angriper. Cole Palmer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Cole Palmer (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    73'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Carney Chukwuemeka
    Ut: Cole Palmer
    Chelsea FC bytter ut Cole Palmer med Carney Chukwuemeka. Dette er det første byttet som Mauricio Roberto Pochettino Trossero gjør i dagens kamp.
    74'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: James John McAtee
    Ut: Mason Holgate
    Chris Wilder (Sheffield United FC) gjør sitt første bytte for dagen. James John McAtee erstatter Mason Holgate.
    76'
    Robert Jones tildeler Sheffield United FC en corner. Gustavo Hamer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Skudd utenfor mål, Sheffield United
    78'
    79'
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Noni Madueke
    Chelsea FC bytter ut Noni Madueke med Mykhailo Mudryk.
    82'
    84'
    Robert Jones tildeler Chelsea FC en corner. Conor Gallagher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    86'
    Marc Cucurella
    Marc Cucurella (Chelsea FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Auston Trusty
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield United FC. Inn kommer Cameron Archer, mens Auston Trusty tar plass på benken.
    87'
    Ben Osborn (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    87'
    88'
    Ben Osborn
    Ben Osborn (Sheffield United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    Ollie Arblaster
    Ollie Arblaster (Sheffield United FC) får et gult kort av dommer Robert Jones.
    89'
    Frispark Chelsea FC.
    89'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jack Robinson (Sheffield United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    Inn: Vinicius
    Ut: Jack Robinson
    Sheffield United FC bytter ut Jack Robinson som ikke ser ut til å kunne fortsette. Chris Wilder blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Vinicius.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Benoit Badiashile
    Ut: Marc Cucurella
    Mauricio Roberto Pochettino Trossero gjør dagens tredje bytte i Sheffield, når han tar ut Marc Cucurella og setter inn Benoit Badiashile.
    90'+2
    Inn: Cesare Casadei
    Ut: Nicolas Jackson
    Bytte for Chelsea FC. Cesare Casadei kommer inn for Nicolas Jackson på Bramall Lane.
    90'+2
    Sheffield United 2 - 2 Chelsea
    Mål: Oliver McBurnie
    Målgivende: Cameron Archer
    Mål! Oliver McBurnie utligner for Sheffield United FC. Stillingen er dermed 2-2 i Sheffield. Flott spill fra Cameron Archer før målet.
    90'+3
    Målet til Sheffield United sjekkes av VAR
    90'+5
    Målet til Sheffield United blir stående
    90'+5
    90'+6
    90'+8
    Anel Ahmedhodzic
    Dommer Robert Jones viser Anel Ahmedhodzic (Sheffield United FC) det gule kortet.