Anthony Taylor signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Sheffield United FC.
    6'
    Frispark Burnley FC.
    7'
    Oliver McBurnie
    Målsjanse på Bramall Lane! Oliver McBurnie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    En av Burnley FCs spillere blir avblåst for offside på Bramall Lane.
    9'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    10'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Ben Brereton
    Sheffield United FC avanserer forover på Bramall Lane og Ben Brereton kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Burnley FC.
    16'
    16'
    Målsjanse til Sheffield United FC! Ben Brereton treffer mål, men keeper redder.
    18'
    18'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    18'
    I Sheffield slår Jacob Bruun Larsen en corner fra venstre.
    20'
    Lyle Foster
    Burnley FC angriper. Lyle Foster får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Vitinho
    I Sheffield header Vitinho (Burnley FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Anthony Taylor tildeler Sheffield United FC en corner. James John McAtee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Auston Trusty
    Sjanse til Sheffield United FC! Auston Trusty er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    Lyle Foster
    Lyle Foster (Burnley FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    30'
    30'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på Bramall Lane.
    32'
    Oliver McBurnie (Sheffield United FC) avanserer forover på Bramall Lane. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    James John McAtee (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Bramall Lane.
    34'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Bramall Lane.
    34'
    Gustavo Hamer
    Sheffield United FC fosser forover og Gustavo Hamer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Mål for Burnley!
    Sheffield United 0 - 1 Burnley
    Mål: Jacob Bruun Larsen
    Jacob Bruun Larsen dundrer ballen i mål og Burnley FC tar ledelsen 0-1 på Bramall Lane.
    38'
    Sheffield United 0 - 2 Burnley
    Mål: Lorenz Assignon
    Målgivende: Vitinho
    I Sheffield øker Burnley FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Lorenz Assignon. Flott spill fra Vitinho før målet.
    40'
    Sheffield United FC angriper, men Anthony Taylor blåser for offside.
    42'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    44'
    Lyle Foster
    Lyle Foster (Burnley FC) kommer seg fri på Bramall Lane, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    James John McAtee (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    48'
    James John McAtee
    Målsjanse til Sheffield United FC! James John McAtee treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Anthony Taylor tildeler Sheffield United FC en corner. Gustavo Hamer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Lorenz Assignon
    Sjanse i Sheffield! Lorenz Assignon (Burnley FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 2 Burnley
    Mål: Gustavo Hamer
    Målgivende: James John McAtee
    Mål! Gustavo Hamer reduserer til 1-2 på Bramall Lane i Sheffield. Det er en fin assist fra James John McAtee.
    52'
    Sheffield United FC angriper i Sheffield. Ben Brereton avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    I Sheffield slår Gustavo Hamer en corner fra venstre.
    55'
    55'
    Sheffield United 1 - 3 Burnley
    Mål: Lyle Foster
    Målgivende: Lorenz Assignon
    Burnley FC går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Lyle Foster. Lorenz Assignon sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Josh Brownhill
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    Burnley FC gjør sitt første bytte. Jacob Bruun Larsen erstattes av Josh Brownhill.
    59'
    Målet til Burnley sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Burnley blir stående
    60'
    Vinicius
    Vinicius (Sheffield United FC) avanserer forover på Bramall Lane. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Sheffield United FC like utenfor Burnley FC-området.
    61'
    Sheffield United FC fosser forover og Ben Brereton fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    63'
    65'
    Josh Brownhill (Burnley FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.
    67'
    Vitinho
    Vitinho (Burnley FC) prøver å heade ballen i mål på Bramall Lane, men mislykkes.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Vinicius
    Chris Wilder gjør dagens første bytte i Sheffield, når han tar ut Vinicius og setter inn Cameron Archer.
    68'
    Sjanse! Sheffield United FC avanserer forover, men Oliver McBurnie avslutter utenfor.
    69'
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Vitinho
    Vitinho (Burnley FC) erstattes av Johann Gudmundsson.
    70'
    Sheffield United 1 - 4 Burnley
    Mål: Johann Gudmundsson
    Målgivende: Josh Cullen
    Johann Gudmundsson øker Burnley FCs ledelse til 1-4! Det er en fin assist fra Josh Cullen.
    71'
    Josh Brownhill
    Burnley FC avanserer forover i Sheffield. Josh Brownhill avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    73'
    Johann Gudmundsson
    Målsjanse! Johann Gudmundsson (Burnley FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    76'
    Gult kort til Sheffield United
    Ben Osborn
    Dommer Anthony Taylor gir Ben Osborn (Sheffield United FC) et gult kort.
    76'
    Dommer Anthony Taylor venter med å sette i gang spillet fordi Gustavo Hamer ligger nede.
    77'
    Inn: Oliver Norwood
    Ut: Gustavo Hamer
    Sheffield United FC bytter ut Gustavo Hamer som ikke ser ut til å kunne fortsette. Chris Wilder blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Oliver Norwood.
    78'
    Inn: Andre Brooks
    Ut: Oliver McBurnie
    Chris Wilder (Sheffield United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Andre Brooks erstatter Oliver McBurnie.
    78'
    80'
    Anthony Taylor tildeler Sheffield United FC en corner. Oliver Norwood sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Lyle Foster (Burnley FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bramall Lane.
    83'
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Lyle Foster
    Det virker som Lyle Foster ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med David Datro Fofana.
    84'
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: Wilson Odobert
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burnley FC. Inn kommer Zeki Amdouni, mens Wilson Odobert tar plass på benken.
    85'
    86'
    Cameron Archer
    Målsjanse på Bramall Lane! Cameron Archer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    90'
    Jayden Bogle
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Jayden Bogle går utenfor.
    90'+1
    En av Sheffield United FCs spillere går i offside.
    90'+1
    90'+2
    Burnley FC angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Spillet på Bramall Lane er stoppet midlertidig fordi Lorenz Assignon ligger nede.
    90'+4
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Bramall Lane.