1-0

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til live-dekningen fra Sheffield Uniteds mandagskamp mot Arsenal på Bramall Lane.
    Sheffield United har hatt et brukbart comeback i Premier League, men er neppe fornøyd med uttellingen på hjemmebane. Av ni poeng er bare tre tatt på egen grunn. De tre siste hjemmekampene har gitt tap - Liverpool 0-1, Southampton 0-1 og Leicester 1-2. I tillegg har også Sunderland vunnet ligacupkamp på Bramall Lane i høst.
    Arsenal er i bra slag med åtte kamper uten tap i alle turneringer siden 1. september (5 seire/tre uavgjorte). Dette er en av kampene som normalt skal vinnes for å bli topp fire til slutt.
    Både Hector Bellerin og Alexandre Lacazette skal være tilbake fra skade for Arsenal, men det er usikkert om de starter kampen.
    De to klubbene har ikke møttes i ligakamp siden 2006.Sheffield U. og Arsenal har etter den tid møttes i to cupkamper. Begge med klare seier til London-klubben. Arsenal har ikke vunnet en ligakamp på Bramall Lane siden 1991.
    Mike Dean dømmer kampen.
    Sheffield United starter med disse (3-5-2): Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Mousset. Benken: Moore. L. Freeman, McBurne, Sharp, Robinson, Jagielka, Besic.
    Arsenals 11 (4-2-3-1): Leno - Chambers, Sokratis, David Luiz, Kolasinac - Xhaka, Guendouzi - Pepe, Willock, Saka - Abameyang. Benken: Martinez, Holding, Tierney, Torreira, Ceballos, Martinelli, Lacazette.
    Oliver McBurnie starter på benken for hjemmelaget. Spissen ble sist fredag morgen tatt for promillekjøring i Leeds. Manager Chris Wilder har likevel valgt å ta med skotten i troppen.
    Arsenal har bare vunnet en bortekamp i Premier League denne sesongen. Arsenal-manager Unai Emery tror ikke på noen enkel oppgave i kveld heller: - Det blir vanskelig i 90 minutter, spår Emery i intervjuet rett før kampen.
    Arsenal starter kampen med en feilpasning.
    1'
    Sheffield United står høyt. Fleck skaffer kampens første corner.
    2'
    Defensivt sterke Arsenal rydder greit opp med corneren.
    3'
    Ny corner for Sheffield U. Stevens skaffer den. Chambers rydder unna inne i feltet.
    4'
    Hjemmelaget kjører starten av denne kampen på 141 år gamle Bramall Lane. Verdens eldste stadion i profesjonell fotball. Topp stemning i kveld!
    5'
    Arsenal ved Saka og Pepe skaffer lagets første corner i kampen.
    5'
    Nytt hjørnespark.
    6'
    Arsenal prøver fra cornerflagget for tredje gang.
    6'
    Sheffield-kontring etter at Sokratis blir tydelig hindret på corneren. David Luiz stopper forsøket.
    7'
    Enda Stevens blir liggende. Må ha besøk av legen ute på banen.
    8'
    Arsenal har trøbbel med å spille seg ut av Sheffields høye press. Hjemmelaget tar over.
    10'
    Sokratis går veldig tøft til i duell med Lys Mousset. Dommer Mike Dean lar det passere
    11'
    Chris Basham har Aubameyang i ryggen. Men Sheffield-backen løser situasjonen godt.
    13'
    Stygg feil i Arsenal-forsvaret. Sokratis klarer ikke å dempe en enkel ball fra David Luiz.
    14'
    Ender med en ny corner fra Norwood. Ballen ender hos Leno.
    14'
    Gult kort til Sheffield United
    John Fleck
    John Fleck alt for sent inne i Aubameyang.
    15'
    Rotete åpning hvor Sheffield United har vært best.
    21'
    Kjempesjanse for Nicolas Pepe. Men rekordsigneringen til Arsenal treffer ikke. Har fortsatt ikke scoret seriemål.
    22'
    Sheffield United prøver igjen fra cornerflagget.
    24'
    Arsenal forsvarer seg godt på alle innleggene til hjemmelaget. Innkast høyt i banen for Sheffield United.
    25'
    Arsenal unøyaktig i fremspillene til Aubemayang. Sheffield United overtar igjen.
    27'
    Arsenal har ballen mer nå, men sliter med å finne de riktige lukene og posisjonene.
    28'
    Stevens slår hardt inn. Sheffield United får kveldens sjette corner.
    30'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 0 Arsenal
    Mål: Lys Mousset
    Målgivende: Jack O`Connell
    Og der sitter den! Råsterke Jack O'Connell vinner duellen på bakre stolpe på Oliver Norwoods gode corner. Franskmannen Lys Mousset setter nedfallsfrukten i mål. Bramall Lane eksploderer!
    31'
    Kolasinac dytter ned Fleck i feltet. Men ingen straffe, bedømmer Dean.
    35'
    Gult kort til Arsenal
    Bukayo Saka
    Saka blir tatt av Sheffield-stopper Egan. Tydelig spark i foten. Men ikke straffe. Saka får i stedet gult for filming. En ilsint Fredrik Ljungberg på Arsenal-benken får også gult kort av dommer Mike Dean. Hardt dømt!
    35'
    Temperaturen øker her nå.
    38'
    Jack O`Connell
    Sheffield-stopperen gir Pepe en skikkelig trøkk i en kontring.
    39'
    Arsenal tvinges til å spille ballen helt hjem med utgangspunkt på Sheffield Uniteds 16-meter. Populært hos hjemmepublikum.
    41'
    Arsenal bygger sakte opp. Hjemmespillerne er på som klegger.
    43'
    Chambers får slått inn. Men John Egan har full kontroll i hjemmeforsvaret.
    44'
    Saka skaffer Arsenals femte hjørnespark. Sokratis når ikke opp på den.
    44'
    Arsenal trykker på. Granit Xhaka drar til fra 30 meter. Glimrende redning fra Dean Henderson.
    45'+1
    Xhaka nær med en bakoverheading på den påfølgende corneren.
    45'+2
    Sheffield United går inn til pause med trampeklapp.
    Corner til Arsenal i første angrep her. Godt slått. Men hjemmelaget header unna.
    47'
    Triller ball i starten her Arsenal. Men ikke voldsom fremdrift.
    48'
    Guendouzi nede og blir liggende. Får ikke frispark.
    49'
    Luiz i småtrøbbel der og får frispark. Litt billig?
    51'
    Chambers slår hardt inn. Blir blokkert i feltet.
    52'
    Arsenal har etablert press her i starten av 2. omgang.
    52'
    Xhaka roter bort ballen for Arsenal. Gir Sheffield United en overgangsmulighet. Blir frispark
    52'
    Lys Mousset handser i farlig posisjon. Blir avblåst. Farlig.
    54'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Billy Sharp
    Ut: Lys Mousset
    56'
    Mousset får hyllest fra stadion da han går av banen etter scoringen tidligere i kampen.
    56'
    Ikke et fyrverkeri på banen i denne 2. omgangen så langt.
    58'
    Bra spill av hjemmelaget. Og kommer til avslutning der Baldock. Men til side for mål.
    59'
    God sjanse for Arsenal nå. Som kommer til avslutning men går innom et Sheffield United-ben og gjør det lett for Henderson.
    60'
    Meget bra spill fra hjemmelaget. Fleck går for skuddet og det er ikke langt unna at den går i mål. Dette var klasseangrep av Sheffield United.
    62'
    Lacazette i oppvarming når for Arsenal. Vært ute noen uker.
    63'
    Tamt av Arsenal til nå som har problemer med å spille seg gjennom motstanderen.
    65'
    Guendouzi forsøker å tre gjennom gjennom, men Basham, Egan og O´Connell står stadig i veien bak der.
    66'
    David McGoldrick
    Får det for filming der Sheffied-spilleren.
    67'
    Tungt skudd der og det er Fleck igjen. Leno gir retur, men får plukket opp ballen igjen.
    68'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Alexandre Lacazette
    Ut: Granit Xhaka
    68'
    Saka med nydelig raid inn i feltet. Snurrer rundt og får lagt i retning av Lacazette. blir klarert til corner.
    70'
    Ikke utnyttet godt. Ender hos Henderson.
    70'
    Lacazette får frispark der. McGoldrik feller ham. Kan blir farlig.
    73'
    Pepe med frisparket og forsøker å skru det mot nærmeste stolpe. Langt fra hardt nok. Henderson plukker enkelt.
    74'
    Pepe med langt bedre skudd fra distanse denne gang. Men får ikke skru på ballen og går utenfor.
    75'
    Dean Henderson
    75'
    Aubameyang med bra raid. legger til Pepe. Men innlegg havner hos Henderson.
    76'
    Skudd utenfor av Norwood.
    77'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Nicolas Pepe
    78'
    Inn: Luke Freeman
    Ut: David McGoldrick
    78'
    Iskald der Baldock som bryster ballen ned til Henderson i presset situasjon. Viser selvtillit her nå spillerne på hjemmelaget.
    80'
    Ikke mye om å gjøre der at Kolasinac treffer med headingen, men treffer ikke mål.
    81'
    Guendouzi skaffer corner nummer ti for Arsenal.
    83'
    Har presset hjemmelaget lavere på banen nå Arsenal.
    83'
    Våkent igjen av forsvaret til Sheffield United. O´Conell denne gang.
    85'
    Inn: Oliver McBurnie
    Ut: Oliver Norwood
    85'
    Sokratis Papastathopoulos
    Innbytter McBurnie blir tatt der. Klart frispark og i farlig posisjon.
    86'
    Roter der nå Arsenal. Ceballos har ikke vært heldig i dag. Roter ballen til en corner.
    87'
    Innlegget til McBurnie blir headet over.
    88'
    Chambers brenner til fra spiss vinkel. Går via Sheffield-spillere og til corner.
    89'
    Det er lagt til fem minutter!
    90'+1
    Det går for sakte med Arsenal fremover når de får ballen.
    90'+3
    Martinelli avblåst i duellen med McBurnie. To minutter igjen av tilleggstiden nå.