Salas90'+3
5-1
335
41
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    2'
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    7'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 UD Almería
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Målgivende: Suso
    Mål! Youssef En-Nesyri gir Sevilla FC ledelsen 1-0 i Sevilla. Flott spill fra Suso før målet.
    7'
    Sevilla 2 - 0 UD Almería
    Mål: Dodi Lukebakio
    Mål! Dodi Lukebakio gir Sevilla FC en komfortabel 2-0 ledelse.
    8'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    12'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Hjørnespark til Sevilla
    14'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Sevilla FC en corner. Suso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) header utenfor.
    15'
    I Sevilla slår Suso en corner fra høyre.
    17'
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    18'
    UD Almería angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    18'
    21'
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Youssef En-Nesyri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    21'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    22'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Sevilla FC en corner. Suso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Luis Suarez
    UD Almería avanserer forover i Sevilla. Luis Suarez avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frispark UD Almería.
    37'
    Ibrahima Koné
    I Sevilla får Ibrahima Kone (UD Almería) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    37'
    Sevilla 3 - 0 UD Almería
    Mål: Suso
    Mål! Suso øker Sevilla FCs ledelse til 3-0 på Ramon Sanchez Pizjuan.
    38'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    40'
    40'
    Sergio Arribas
    Sergio Arribas (UD Almería) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Sjanse til Sevilla FC! Youssef En-Nesyri er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Suso (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Sevilla FC er nær straffområde.
    45'
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    45'+1
    En av UD Almerías spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    45'+2
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    47'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til UD Almería like utenfor Sevilla FC-området.
    50'
    Sevilla 4 - 0 UD Almería
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Adria Pedrosa
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Erik Lamela på Ramon Sanchez Pizjuan. Adria Pedrosa sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    53'
    Dodi Lukebakio
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Dodi Lukebakio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    54'
    56'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Youssef En-Nesyri ligger nede.
    60'
    Målsjanse til Sevilla FC! Dodi Lukebakio treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Youssef En-Nesyri er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Arnau Puigmal
    Ut: Ibrahima Koné
    UD Almería gjør sitt første bytte. Ibrahima Kone erstattes av Arnau Puigmal.
    63'
    Inn: Kaiky Melo
    Ut: Cesar Montes
    Vicente Moreno (UD Almería) gjør sitt andre bytte for dagen. Kaiky Melo erstatter Cesar Montes.
    64'
    Inn: Largie Ramazani
    Ut: Dion Lopy
    Bytte for UD Almería. Largie Ramazani kommer inn for Dion Lopy på Ramon Sanchez Pizjuan.
    64'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Adnan Januzaj
    Ut: Djibril Sow
    Sevilla FC bytter ut Djibril Sow med Adnan Januzaj. Dette er det første byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Boubakary Soumare
    Ut: Dodi Lukebakio
    Sevilla FC bytter ut Dodi Lukebakio med Boubakary Soumare.
    65'
    Hjørnespark til UD Almería
    67'
    Kaiky Melo
    Kaiky Melo (UD Almería) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    69'
    Straffe til UD Almería
    70'
    Gult kort til Sevilla
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Largie Ramazani får behandling for en skade på banen.
    71'
    UD Almería scorer på straffe!
    Sevilla 4 - 1 UD Almería
    Mål: Luis Suarez
    UD Almería reduserer til 4-1 etter at Luis Suarez setter straffesparket sikkert i mål på Ramon Sanchez Pizjuan.
    71'
    Inn: Leo Baptistao
    Ut: Sergio Arribas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Leo Baptistao, mens Sergio Arribas tar plass på benken.
    72'
    UD Almería slipper å klare seg uten Largie Ramazani som kommer tilbake på banen igjen.
    73'
    Inn: Juanlu
    Ut: Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) erstattes av Juanlu.
    75'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    77'
    Gult kort til UD Almería
    Kaiky Melo
    Dommeren gir Kaiky Melo (UD Almería) et gult kort.
    77'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Houboulang Mendes
    Ut: Alejandro Pozo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Houboulang Mendes, mens Alejandro Pozo tar plass på benken.
    81'
    Luis Suarez
    Målsjanse! Luis Suarez (UD Almería) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    82'
    Suso
    Suso (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    83'
    84'
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Youssef En-Nesyri og setter inn Rafa Mir.
    85'
    86'
    86'
    Iddrisu Baba
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Iddrisu Baba (UD Almería) et gult kort.
    86'
    Inn: Kike Salas
    Ut: Adria Pedrosa
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Adria Pedrosa og setter inn Kike Salas.
    86'
    88'
    89'
    90'
    90'
    90'+1
    Erik Lamela
    Erik Lamela (Sevilla FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    90'+1
    Sevilla 5 - 1 UD Almería
    Mål: Kike Salas
    Målgivende: Juanlu
    Kike Salas setter ballen i mål og øker Sevilla FCs ledelse til 5-1 i Sevilla. Juanlu var nest sist på ballen.