Isco (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men Sevilla FC klarerer.
    2'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    3'
    Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie fosser forover og Guido Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    3'
    Isco (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    3'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Sevilla FC.
    4'
    Jesus Gil Manzano tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    I Sevilla slår Ivan Rakitic en corner fra høyre.
    8'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    9'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Isco (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    13'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    14'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Real Betis blir annullert
    16'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    18'
    Jesus Navas
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Jesus Navas avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) prøver å heade ballen i mål på Ramon Sanchez Pizjuan, men mislykkes.
    19'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    20'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    22'
    22'
    Sevilla FC angriper, men Jesus Gil Manzano blåser for offside.
    26'
    Gult kort til Sevilla
    Nemanja Gudelj
    Nemanja Gudelj (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    27'
    27'
    Frispark Real Betis Balompie.
    27'
    German Pezzella
    Målsjanse til Real Betis Balompie! German Pezzella treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    30'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    30'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    31'
    Juan Miranda
    Sjanse til Real Betis Balompie! Juan Miranda er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    36'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    38'
    38'
    40'
    40'
    41'
    Gult kort til Real Betis
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    42'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Real Betis Balompie.
    43'
    Juan Miranda vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Nemanja Gudelj får behandling for en skade på banen.
    45'
    Real Betis Balompie slipper å klare seg uten Juan Miranda som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    45'+2
    Tilbake fra skade: Sevilla
    45'+2
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) header utenfor.
    46'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    50'
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    I Sevilla slår Isco en corner fra venstre.
    54'
    Målsjanse! Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    55'
    56'
    Ayoze Perez
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Ayoze Perez fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Nemanja Gudelj avslutter utenfor.
    58'
    Adria Pedrosa
    Adria Pedrosa (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    61'
    Ayoze Perez
    Real Betis Balompie angriper. Ayoze Perez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Oliver Torres
    Diego Alonso gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Oliver Torres og setter inn Dodi Lukebakio.
    63'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    64'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Abdessamad Ezzalzouli
    Ut: Assane Diao Diaoune
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Abdessamad Ezzalzouli, mens Assane Diao Diaoune tar plass på benken.
    65'
    Inn: Abner Vinicius da Silva Santos
    Ut: Juan Miranda
    Bytte for Real Betis Balompie. Abner Vinicius da Silva Santos kommer inn for Juan Miranda på Ramon Sanchez Pizjuan.
    65'
    66'
    66'
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    69'
    70'
    70'
    72'
    Mål for Real Betis!
    Sevilla 0 - 1 Real Betis
    Mål: Ayoze Perez
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 0-1 ved Ayoze Perez.
    72'
    Inn: Suso
    Ut: Lucas Ocampos
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Lucas Ocampos erstattes av Suso.
    73'
    74'
    I Sevilla slår Jesus Navas en corner fra høyre.
    75'
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Willian Jose
    Real Betis Balompie bytter ut Willian Jose med Luiz Henrique. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    76'
    Jesus Gil Manzano tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Loic Bade
    Loic Bade (Sevilla FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    77'
    77'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 1 Real Betis
    Mål: Ivan Rakitic
    Målgivende: Dodi Lukebakio
    Ivan Rakitic scorer og utligner dermed til 1-1. Dodi Lukebakio sto for den målgivende pasningen.
    79'
    80'
    81'
    81'
    Luiz Henrique
    Real Betis Balompie angriper på Ramon Sanchez Pizjuan. Luiz Henrique header utenfor.
    82'
    Suso
    Målsjanse til Sevilla FC! Suso treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    84'
    Inn: Juanlu
    Ut: Jesus Navas
    Diego Alonso (Sevilla FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Juanlu erstatter Jesus Navas.
    87'
    Inn: Mariano Diaz
    Ut: Djibril Sow
    Djibril Sow (Sevilla FC) erstattes av Mariano Diaz.
    87'
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Betis Balompie en corner. Isco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.