Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Frispark Celta de Vigo.
    9'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    12'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) header utenfor.
    12'
    I Sevilla slår Iago Aspas en corner fra høyre.
    14'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Mål! Sevilla FC tar ledelsen 1-0 ved Youssef En-Nesyri.
    18'
    Óscar Mingueza
    Celta de Vigo avanserer forover i Sevilla. Óscar Mingueza avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    21'
    Javi Manquillo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Javi Manquillo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    26'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Celta de Vigo en corner. Iago Aspas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Carles Perez
    Ut: Javi Manquillo
    Celta de Vigo bytter ut Javi Manquillo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Claudio Giraldez Gonzalez blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Carles Perez.
    28'
    Gult kort til Sevilla
    Sergio Ramos (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Francisco Jose Hernandez Maeso.
    29'
    Hugo Alvarez Antunez
    Hugo Alvarez Antunez (Celta de Vigo) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Marcos Acuna
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso viser Marcos Acuna (Sevilla FC) det gule kortet.
    29'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    32'
    32'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Iago Aspas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Oliver Torres
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Oliver Torres fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    38'
    Iago Aspas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ramon Sanchez Pizjuan.
    38'
    39'
    40'
    42'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    43'
    Jørgen Strand Larsen
    Målsjanse til Celta de Vigo! Jørgen Strand Larsen treffer mål, men keeper redder.
    43'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    43'
    45'+1
    45'+3
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Youssef En-Nesyri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Celta de Vigo.
    47'
    48'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    55'
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Jørgen Strand Larsen går utenfor.
    56'
    Celta de Vigo angriper. Hugo Alvarez Antunez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Isaac Romero Bernal
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    58'
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Suso
    Ut: Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) erstattes av Suso.
    61'
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Youssef En-Nesyri erstattes av Dodi Lukebakio.
    61'
    Dodi Lukebakio
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Dodi Lukebakio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Sjanse til Celta de Vigo! Hugo Alvarez Antunez er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    67'
    Inn: Jailson
    Ut: Unai Nunez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Jailson, mens Unai Nunez tar plass på benken.
    67'
    Inn: Carl Starfelt
    Ut: Hugo Sotelo
    Celta de Vigo bytter ut Hugo Sotelo med Carl Starfelt.
    68'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Sevilla FC fosser forover og Isaac Romero Bernal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Mål for Celta Vigo!
    Sevilla 1 - 1 Celta Vigo
    Mål: Carles Perez
    Carles Perez scorer og utligningen er et faktum på Ramon Sanchez Pizjuan. 1-1.
    72'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    73'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo angriper i Sevilla. Iago Aspas fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    74'
    Inn: Adria Pedrosa
    Ut: Nemanja Gudelj
    Quique gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Nemanja Gudelj og setter inn Adria Pedrosa.
    75'
    Inn: Joan Jordan
    Ut: Oliver Torres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Joan Jordan, mens Oliver Torres tar plass på benken.
    75'
    Inn: Franco Cervi
    Celta de Vigo gjør sitt fjerde bytte. Unai Nunez erstattes av Franco Cervi.
    76'
    Inn: Damian Rodriguez
    Ut: Hugo Alvarez Antunez
    Celta de Vigo bytter ut Hugo Alvarez Antunez med Damian Rodriguez. Dette er det femte byttet som Claudio Giraldez Gonzalez gjør i dagens kamp.
    76'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    76'
    Sevilla 1 - 2 Celta Vigo
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Jonathan Bamba
    Mål! Jørgen Strand Larsen gir Celta de Vigo en 1-2 ledelse. Flott spill fra Jonathan Bamba før målet.
    78'
    Målet til Celta Vigo sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Celta Vigo blir stående
    79'
    Frispark Sevilla FC.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til Sevilla
    82'
    Ingen straffe til Sevilla
    84'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    89'
    Jørgen Strand Larsen er på beina igjen og fortsetter kampen på Ramon Sanchez Pizjuan.