95
116
    FC Viktoria Plzen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til FC Viktoria Plzen på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for FC Viktoria Plzen på egen banehalvdel.
    7'
    Lukas Kalvach (FC Viktoria Plzen) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    9'
    Jan Kopic
    Jan Kopic (FC Viktoria Plzen) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    9'
    I Genève slår Lukas Kalvach en corner fra høyre.
    10'
    11'
    Sampson Dweh ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Sampson Dweh er tilbake på banen igjen.
    12'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    14'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    30'
    Frispark FC Viktoria Plzen.
    32'
    Morten Krogh tildeler Servette Geneva en corner. Bendeguz Bolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Viktoria Plzen.
    35'
    Gult kort til Viktoria Plzen
    Carlos Eduardo Lopes Cruz
    Carlos Eduardo Lopes Cruz (FC Viktoria Plzen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    38'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til FC Viktoria Plzen.
    41'
    Gult kort til Servette Geneva
    Keigo Tsunemoto
    Keigo Tsunemoto (Servette Geneva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    43'
    Spillet på Stade de Geneve er stoppet midlertidig fordi Jeremy Frick ligger nede.
    43'
    Jeremy Frick kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de Geneve.
    44'
    44'
    Jeremy Guillemenot
    Jeremy Guillemenot (Servette Geneva) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    45'
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Miroslav Stevanovic
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Servette Geneva bytter ut Jeremy Guillemenot med Miroslav Stevanovic. Dette er det første byttet som Rene Weiler gjør i dagens kamp.
    46'
    I Genève har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    48'
    Bendeguz Bolla
    Bendeguz Bolla må stå over en kamp for Servette Geneva etter å ha fått gult kort av dommer Morten Krogh.
    48'
    50'
    51'
    Miroslav Stevanovic
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Miroslav Stevanovic går utenfor.
    53'
    55'
    Sjanse til Servette Geneva! Miroslav Stevanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    Viktoria Plzen, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    I Genève slår Bendeguz Bolla en corner fra venstre.
    57'
    57'
    Servette Geneva angriper i Genève. Bendeguz Bolla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Viktoria Plzen
    Inn: Jan Sykora
    Ut: Matej Vydra
    FC Viktoria Plzen bytter ut Matej Vydra med Jan Sykora.
    58'
    59'
    60'
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Dereck Kutesa
    Rene Weiler (Servette Geneva) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexis Antunes erstatter Dereck Kutesa.
    65'
    Inn: Timothe Cognat
    Ut: Samba Diba
    Samba Diba (Servette Geneva) erstattes av Timothe Cognat.
    65'
    66'
    67'
    68'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Carlos Eduardo Lopes Cruz får behandling for en skade på banen.
    69'
    Carlos Eduardo Lopes Cruz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genève.
    72'
    73'
    Inn: Jan Kliment
    Ut: John Edison Mosquera Rebolledo
    Bytte for FC Viktoria Plzen. Jan Kliment kommer inn for John Edison Mosquera Rebolledo på Stade de Geneve.
    73'
    75'
    76'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) vinkes av for offside i Genève.
    77'
    78'
    Jan Kopic
    Jan Kopic får gult kort av dommer Morten Krogh, og må dermed stå over en kamp for FC Viktoria Plzen.
    78'
    79'
    Timothe Cognat
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Timothe Cognat avslutter utenfor.
    79'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) avanserer forover på Stade de Geneve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Gael Ondua
    Gael Ondua (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Offside! Jan Kliment blir vinket av og FC Viktoria Plzen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    Inn: Anthony Baron
    Ut: Bendeguz Bolla
    Rene Weiler gjør dagens fjerde bytte i Genève, når han tar ut Bendeguz Bolla og setter inn Anthony Baron.
    81'
    81'
    Vaclav Jemelka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Vaclav Jemelka er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Alexis Antunes
    Sjanse i Genève! Alexis Antunes (Servette Geneva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Lukas Cerv
    Målsjanse på Stade de Geneve! Lukas Cerv fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    88'
    Offside! Enzo Crivelli (Servette Geneva) er alene igjennom, men dommer Morten Krogh ser at linjemannen er oppe med flagget.