Bedia90'+3 (Str.)
2-1
163
170

Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    1'
    Steve Rouiller
    Steve Rouiller (Servette Geneva) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Manfredas Lukjancukas tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Bendeguz Bolla
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Bendeguz Bolla går utenfor.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Cedric Badolo får behandling for en skade på banen.
    5'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Cedric Badolo som kommer tilbake på banen i Genève.
    6'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Servette Geneva scorer selvmål!
    Servette Geneva 0 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Yoan Severin
    Mål! Sheriff Tiraspol tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Yoan Severin på Stade de Geneve.
    12'
    I Genève slår Miroslav Stevanovic en corner fra høyre.
    12'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    16'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    26'
    Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    29'
    Jerome Ngom Mbekeli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Jerome Ngom Mbekeli er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de Geneve.
    32'
    Yoan Severin
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Yoan Severin avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Cedric Badolo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    36'
    I Genève header Bendeguz Bolla (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Cedric Badolo som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Cedric Badolo
    Dommer Manfredas Lukjancukas viser Cedric Badolo (Sheriff Tiraspol) det gule kortet.
    37'
    David Akpan Ankeye
    David Akpan Ankeye (Sheriff Tiraspol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Chris Bedia
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Chris Bedia avslutter utenfor.
    39'
    Dereck Kutesa
    Målsjanse! Dereck Kutesa (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Servette Geneva fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Servette Geneva.
    45'
    Jerome Ngom Mbekeli
    Sheriff Tiraspol angriper, men avslutningen til Jerome Ngom Mbekeli går utenfor.
    45'+2
    Bradley Mazikou
    Sjanse til Servette Geneva! Bradley Mazikou er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    51'
    51'
    Frispark Servette Geneva.
    52'
    Miroslav Stevanovic
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Enzo Crivelli
    Ut: Theo Magnin
    Servette Geneva bytter ut Theo Magnin med Enzo Crivelli.
    54'
    Kan Servette Geneva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Målsjanse til Servette Geneva! Bendeguz Bolla treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Bendeguz Bolla avslutter utenfor.
    56'
    58'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Munashe Garananga
    Ut: Ricardo Cavalcante Mendes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheriff Tiraspol. Inn kommer Munashe Garananga, mens Ricardo Cavalcante Mendes tar plass på benken.
    58'
    Sheriff Tiraspol angriper i Genève. David Akpan Ankeye fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Servette Geneva angriper. Bendeguz Bolla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) kommer til en målsjanse på Stade de Geneve, men klarer ikke å score.
    63'
    Servette Geneva fosser forover og Bendeguz Bolla fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    65'
    66'
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) avanserer forover på Stade de Geneve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    68'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    68'
    Målsjanse på Stade de Geneve! Bendeguz Bolla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Gult kort til Servette Geneva
    Yoan Severin (Servette Geneva) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Geneve.
    69'
    70'
    Frispark i en god posisjon for Sheriff Tiraspol!
    71'
    Amine Talal
    Målsjanse! Amine Talal (Sheriff Tiraspol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Konstantinos Apostolakis
    Ut: Jerome Ngom Mbekeli
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Konstantinos Apostolakis kommer inn for Jerome Ngom Mbekeli på Stade de Geneve.
    72'
    Målsjanse til Servette Geneva! Miroslav Stevanovic treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Gael Ondua
    Servette Geneva gjør sitt andre bytte. Gael Ondua erstattes av Jeremy Guillemenot.
    76'
    77'
    Offside! Konstantinos Apostolakis (Sheriff Tiraspol) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    78'
    78'
    Armel Junior Zohouri
    Dommer Manfredas Lukjancukas gir Armel Junior Zohouri (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    79'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    79'
    Sjanse i Genève! Bendeguz Bolla (Servette Geneva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    81'
    Inn: Samba Diba
    Ut: Timothe Cognat
    Servette Geneva bytter ut Timothe Cognat med Samba Diba. Dette er det tredje byttet som Rene Weiler gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Anthony Baron
    Ut: Bradley Mazikou
    Bradley Mazikou (Servette Geneva) erstattes av Anthony Baron.
    82'
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men David Akpan Ankeye går rett i offsidefella.
    83'
    84'
    84'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Steve Rouiller
    Mål! hjemmelag utligner ved Steve Rouiller. Stillingen er nå 1-1.
    84'
    Offside! David Akpan Ankeye blir vinket av og Sheriff Tiraspol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    85'
    Sjanse til Sheriff Tiraspol! David Akpan Ankeye er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    Manfredas Lukjancukas tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Amine Talal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    88'
    Manfredas Lukjancukas tildeler Servette Geneva en corner. Bendeguz Bolla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Andre gule kort til Sheriff Tiraspol
    Utvisning! Sheriff Tiraspol må klare seg resten av kampen uten Armel Junior Zohouri etter at han får sitt andre gule.
    90'+1
    Straffe til Servette Geneva
    90'+2
    Servette Geneva scorer på straffe!
    Servette Geneva 2 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Chris Bedia
    Mål! Chris Bedia gir Servette Geneva ledelsen 2-1 på Stade de Geneve. Målet kom på et straffespark.
    90'+3
    Kiki Gabi
    Kiki Gabi må stå over en kamp for Sheriff Tiraspol etter å ha fått gult kort av dommer Manfredas Lukjancukas.