Sjanse til FC Zurich! Jonathan Okita er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    I Genève slår Timothe Cognat en corner fra høyre.
    8'
    Timothe Cognat
    Servette Geneva angriper. Timothe Cognat får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    FC Zurich angriper, men blir avblåst for offside.
    11'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til FC Zurich.
    11'
    Sjanse i Genève! Jonathan Okita (FC Zurich) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Hjørnespark til FC Zurich
    13'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Zurich.
    17'
    Gult kort til FC Zurich
    Nikola Boranijasevic
    Dommer Anojen Kanagasingam viser Nikola Boranijasevic (FC Zurich) det gule kortet.
    18'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    19'
    En av FC Zurichs spillere går i offside.
    21'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    28'
    28'
    29'
    Skade: Servette Geneva
    29'
    33'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    33'
    Tilbake fra skade: Servette Geneva
    33'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Alexis Antunes
    Bytte for Servette Geneva. Dereck Kutesa kommer inn for Alexis Antunes på Stade de Geneve.
    35'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    36'
    Målsjanse! Nikola Boranijasevic (FC Zurich) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    39'
    40'
    41'
    Mirlind Kryeziu
    Mirlind Kryeziu (FC Zurich) mottar et gult kort på Stade de Geneve, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    43'
    43'
    Gael Ondua
    Servette Geneva angriper på Stade de Geneve. Gael Ondua header utenfor.
    44'
    Amadou Dante (FC Zurich) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    45'
    Skudd på mål, FC Zurich
    45'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Mål for FC Zurich!
    Servette Geneva 0 - 1 FC Zurich
    Mål: Amadou Dante
    I Genève tar FC Zurich ledelsen 0-1 etter et mål av Amadou Dante.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Fabio Daprela
    Ut: Mirlind Kryeziu
    FC Zurich bytter ut Mirlind Kryeziu med Fabio Daprela. Dette er det første byttet som Murat Ural gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    48'
    Jeremy Guillemenot
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Jeremy Guillemenot avslutter utenfor.
    49'
    53'
    Dereck Kutesa
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Dereck Kutesa avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    57'
    59'
    59'
    Inn: Takuma Nishimura
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Rene Weiler (Servette Geneva) gjør sitt andre bytte for dagen. Takuma Nishimura erstatter Jeremy Guillemenot.
    62'
    Enzo Crivelli
    I Genève header Enzo Crivelli (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Inn: Fabian Rohner
    Ut: Jonathan Okita
    FC Zurich gjør sitt andre bytte. Jonathan Okita erstattes av Fabian Rohner.
    64'
    Inn: Daniel Afriyie
    Ut: Nikola Boranijasevic
    FC Zurich bytter ut Nikola Boranijasevic med Daniel Afriyie.
    64'
    65'
    Servette Geneva angriper i Genève. Dereck Kutesa fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    70'
    70'
    70'
    Fabian Rohner
    FC Zurich angriper i Genève. Fabian Rohner avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Antonio Marchesano (FC Zurich) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    72'
    72'
    72'
    Anojen Kanagasingam tildeler Servette Geneva en corner. Steve Rouiller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Bradley Mazikou
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Bradley Mazikou går utenfor.
    73'
    74'
    74'
    Inn: Adrian Guerrero
    Ut: Amadou Dante
    Amadou Dante (FC Zurich) erstattes av Adrian Guerrero.
    75'
    75'
    76'
    77'
    Takuma Nishimura
    Takuma Nishimura (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    79'
    80'
    Skade: FC Zurich
    80'
    Inn: Bendeguz Bolla
    Ut: Timothe Cognat
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Servette Geneva. Inn kommer Bendeguz Bolla, mens Timothe Cognat tar plass på benken.
    82'
    Tilbake fra skade: FC Zurich
    82'
    Inn: David Douline
    Ut: Gael Ondua
    Rene Weiler gjør dagens tredje bytte i Genève, når han tar ut Gael Ondua og setter inn David Douline.
    82'
    83'
    Inn: Silvan Wallner
    Ut: Bledian Krasniqi
    Murat Ural (FC Zurich) gjør sitt femte bytte for dagen. Silvan Wallner erstatter Bledian Krasniqi.
    88'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    90'+2
    Yanick Brecher
    Yanick Brecher (FC Zurich) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+4
    Fabian Rohner (FC Zurich) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.