Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Jeremy Guillemenot
    Servette Geneva angriper. Jeremy Guillemenot får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    3'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Lugano.
    8'
    Mål for FC Lugano!
    Servette Geneva 0 - 1 FC Lugano
    Mål: Mahmoud Mohamed Belhadj
    Målgivende: Uran Bislimi
    Mål! Mahmoud Mohamed Belhadj gir FC Lugano ledelsen 0-1 i Genève. Det er en fin assist fra Uran Bislimi.
    11'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    13'
    Hicham Mahou
    FC Lugano avanserer forover i Genève. Hicham Mahou avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    14'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Hjørnespark til FC Lugano
    17'
    17'
    FC Lugano angriper i Genève, men blir avblåst for offside.
    17'
    Frispark Servette Geneva.
    18'
    Gult kort til FC Lugano
    Hicham Mahou (FC Lugano) får et gult kort av dommer Stefan Horisberger.
    18'
    Alexis Antunes
    I Genève får Alexis Antunes (Servette Geneva) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    19'
    19'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Lugano.
    20'
    Mahmoud Mohamed Belhadj
    Sjanse til FC Lugano! Mahmoud Mohamed Belhadj er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    23'
    Stefan Horisberger tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Alexis Antunes (Servette Geneva) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    29'
    29'
    I Genève slår Miroslav Stevanovic en corner fra høyre.
    31'
    Keigo Tsunemoto
    Servette Geneva angriper i Genève. Keigo Tsunemoto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    Stefan Horisberger tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Jeremy Guillemenot avslutter utenfor.
    35'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    36'
    Miroslav Stevanovic
    I Genève header Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    38'
    Kreshnik Hajrizi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    FC Lugano slipper å klare seg uten Kreshnik Hajrizi som kommer tilbake på banen i Genève.
    42'
    43'
    Jonathan Sabbatini
    Jonathan Sabbatini (FC Lugano) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Geneve.
    43'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    FC Lugano angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    Spillet på Stade de Geneve er stoppet midlertidig fordi Albian Hajdari ligger nede.
    46'
    Servette Geneva slipper å klare seg uten Miroslav Stevanovic som kommer tilbake på banen igjen.
    47'
    Albian Hajdari kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de Geneve.
    48'
    Uran Bislimi (FC Lugano) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    49'
    Zan Celar (FC Lugano) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    49'
    52'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    53'
    En av FC Luganos spillere går i offside.
    57'
    Servette Geneva fosser fremover, men Stefan Horisberger blåser for offside på Stade de Geneve.
    59'
    60'
    Gult kort til Servette Geneva
    Bradley Mazikou
    Dommer Stefan Horisberger viser Bradley Mazikou (Servette Geneva) det gule kortet.
    60'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Bendeguz Bolla
    Ut: Bradley Mazikou
    Rene Weiler gjør dagens første bytte i Genève, når han tar ut Bradley Mazikou og setter inn Bendeguz Bolla.
    61'
    Skudd utenfor mål, FC Lugano
    62'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Mattia Bottani
    Ut: Hicham Mahou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Mattia Bottani, mens Hicham Mahou tar plass på benken.
    62'
    I Genève slår Miroslav Stevanovic en corner fra venstre.
    65'
    65'
    66'
    68'
    70'
    Målsjanse! Jeremy Guillemenot (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Dommer Stefan Horisberger venter med å sette i gang spillet fordi Mahmoud Mohamed Belhadj ligger nede.
    72'
    Mahmoud Mohamed Belhadj er på beina igjen og fortsetter kampen.
    73'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til Servette Geneva.
    73'
    Stefan Horisberger tildeler FC Lugano en corner. Zan Celar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    74'
    75'
    Rødt kort til FC Lugano
    Anto Grgic
    Utvisning! FC Luganos Anto Grgic får rødt kort og sendes av banen.
    75'
    Skade: Servette Geneva
    75'
    Tilbake fra skade: Servette Geneva
    76'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    76'+1
    Dylan Bronn
    Dommer Stefan Horisberger gir Dylan Bronn (Servette Geneva) et gult kort.
    78'
    78'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Mahmoud Mohamed Belhadj
    Mahmoud Mohamed Belhadj, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jhon Espinoza kommer inn for FC Lugano.
    79'
    Inn: Yanis Cimignani
    Ut: Uran Bislimi
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yanis Cimignani erstatter Uran Bislimi.
    79'
    Inn: Roman Macek
    Ut: Zan Celar
    FC Lugano bytter ut Zan Celar med Roman Macek. Dette er det fjerde byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    80'
    80'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 1 FC Lugano
    Mål: Miroslav Stevanovic
    Målgivende: Dereck Kutesa
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Stade de Geneve. Flott spill fra Dereck Kutesa før målet.
    83'
    84'
    Servette Geneva angriper i Genève. Jeremy Guillemenot fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Dylan Bronn
    På Stade de Geneve header Dylan Bronn (Servette Geneva) ballen i tverrliggeren!
    86'
    Straffe til Servette Geneva
    88'+2
    Servette Geneva scorer på straffe!
    Servette Geneva 2 - 1 FC Lugano
    Mål: Bendeguz Bolla
    Mål! Servette Geneva tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Bendeguz Bolla.
    89'
    Inn: Shkelqim Vladi
    Ut: Albian Hajdari
    FC Lugano bytter ut Albian Hajdari med Shkelqim Vladi.
    90'
    Målsjanse til Servette Geneva! Jeremy Guillemenot treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside på Stade de Geneve.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Theo Magnin
    Ut: Alexis Antunes
    Bytte for Servette Geneva. Theo Magnin kommer inn for Alexis Antunes på Stade de Geneve.
    90'+2
    Servette Geneva fosser forover og Miroslav Stevanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Stefan Horisberger tildeler Servette Geneva en corner. Bendeguz Bolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    90'+4
    I Genève har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+4
    Theo Magnin
    Dommer Stefan Horisberger viser Theo Magnin (Servette Geneva) det gule kortet.
    90'+4
    Offside! Dereck Kutesa (Servette Geneva) er alene igjennom, men dommer Stefan Horisberger ser at linjemannen er oppe med flagget.