Sadio Mané90'+7 (Str.)
1-0
    Bouna Sarr
    Senegal avanserer forover i Bafoussam. Bouna Sarr avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    Sadio Mané
    Senegal angriper i Bafoussam. Sadio Mane fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Prince Dube
    Prince Dube (Zimbabwe) kommer til en målsjanse på Kouekong Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Keita Balde
    Keita Balde (Senegal) kommer seg fri på Kouekong Stadium, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Mario Escobar signaliserer et frispark til Zimbabwe på egen banehalvdel.
    14'
    Zimbabwe angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Zimbabwe.
    15'
    Fode Toure
    Senegal angriper i Bafoussam. Fode Toure fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Knowledge Musona
    Knowledge Musona (Zimbabwe) kommer til en målsjanse på Kouekong Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Bouna Sarr
    21'
    Senegal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    23'
    Sadio Mané
    Målsjanse til Senegal! Sadio Mane treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Zimbabwe, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mario Escobar signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    26'
    Bouna Sarr (Senegal) slår en corner fra høyre side på Kouekong Stadium.
    29'
    Zimbabwe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Mario Escobar tildeler Zimbabwe en corner. Knowledge Musona sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Frispark Zimbabwe.
    31'
    Gult kort til Senegal
    Keita Balde
    Dommeren gir Keita Balde (Senegal) et gult kort.
    31'
    Knowledge Musona (Zimbabwe) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Knowledge Musona (Zimbabwe) løfter inn en corner fra høyre på Kouekong Stadium.
    38'
    Kan Zimbabwe utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Zimbabwe angriper. Knowledge Musona får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Bouna Sarr
    Senegal fosser forover og Bouna Sarr fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Bruce Kangwa
    Zimbabwe angriper, men avslutningen til Bruce Kangwa går utenfor.
    44'
    Mario Escobar signaliserer et frispark til Senegal.
    45'
    I Bafoussam slår Keita Balde en corner fra venstre.
    45'+1
    Fode Toure
    Fode Toure (Senegal) kommer seg fri på Kouekong Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Zimbabwe
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Prince Dube
    Zimbabwe bytter ut Prince Dube med Tino Kadewere.
    46'
    46'
    48'
    Pape Abou Cisse
    Senegal angriper på Kouekong Stadium. Pape Abou Cisse header utenfor.
    48'
    Mario Escobar signaliserer et frispark til Zimbabwe.
    50'
    Gult kort til Zimbabwe
    Teenage Hadebe
    Dommer Mario Escobar gir Teenage Hadebe (Zimbabwe) et gult kort.
    52'
    Sjanse til Zimbabwe! Knowledge Musona er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    En av Zimbabwes spillere blir avblåst for offside på Kouekong Stadium.
    55'
    Frispark Senegal.
    56'
    58'
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (Zimbabwe) avanserer forover på Kouekong Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Spillet på Kouekong Stadium er stoppet midlertidig fordi Kundai Benyu ligger nede.
    62'
    Zimbabwe slipper å klare seg uten Kundai Benyu som kommer tilbake på banen i Bafoussam.
    64'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Keita Balde
    Senegal bytter ut Keita Balde med Habib Diallo. Dette er det første byttet som Aliou Cisse gjør i dagens kamp.
    64'
    66'
    I Bafoussam slår Bouna Sarr en corner fra høyre.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Senegal er nær straffområde.
    68'
    Abdou Diallo
    I Bafoussam header Abdou Diallo (Senegal) mot mål, men ballen går utenfor.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bafoussam fordi Kundai Benyu får behandling for en skade på banen.
    70'
    Inn: Thabani Kamusoko
    Ut: Kundai Benyu
    Thabani Kamusoko (Zimbabwe) erstatter Kundai Benyu som muligens er skadet.
    71'
    Kundai Benyu er på beina igjen og fortsetter kampen på Kouekong Stadium.
    71'
    Zimbabwe angriper i Bafoussam, men blir avblåst for offside.
    73'
    Frisparket tildelt Zimbabwe er farlig nær Senegals målområde.
    74'
    Mario Escobar tildeler Zimbabwe en corner. Knowledge Musona sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Boulaye Dia
    Boulaye Dia (Senegal) erstattes av Pape Alassane Gueye.
    78'
    Tino Kadewere (Zimbabwe) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Bruce Kangwa (Zimbabwe) løfter inn en corner fra høyre på Kouekong Stadium.
    83'
    Frispark i en god posisjon for Zimbabwe!
    84'
    Sjanse i Bafoussam! Teenage Hadebe (Zimbabwe) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    86'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Knowledge Musona (Zimbabwe) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    Inn: Never Tigere
    Ut: Knowledge Musona
    Zimbabwe bytter ut Knowledge Musona som ikke ser ut til å kunne fortsette. Norman Mapeza blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Never Tigere.
    88'
    Knowledge Musona kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kouekong Stadium.
    88'
    88'
    Offside! Sadio Mane blir vinket av og Senegal må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'
    VAR sjekker om det er straffe til Senegal
    90'+7
    Dommeren dømmer straffe til Senegal
    90'+7
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Senegal får straffe av Mario Escobar på Kouekong Stadium.