Israel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Amidou Diop (Senegal) et gult kort.
    9'
    Frispark til Israel på halvdelen til Senegal.
    9'
    Ibrahima Seck (Senegal) slår en corner fra venstre side på Estadio Ciudad de La Plata.
    16'
    Frispark for Israel på egen banehalvdel.
    16'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Israel.
    16'
    18'
    Skade: Israel
    18'
    Tilbake fra skade: Israel
    19'
    Dor David Turgeman
    Målsjanse på Estadio Ciudad de La Plata! Dor David Turgeman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Yael Falcon Perez tildeler Israel en corner. Ariel Lugassi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Israel er nær straffområde.
    22'
    Tay Abed
    Israel angriper i La Plata. Tay Abed fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Tay Abed (Israel) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Ciudad de La Plata.
    24'
    Gult kort til Israel
    Roy Revivo
    Roy Revivo (Israel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Skade: Senegal
    29'
    Tilbake fra skade: Senegal
    29'
    Frispark Senegal.
    31'
    Frisparket tildelt Israel er farlig nær Senegals målområde.
    33'
    36'
    Souleymane Faye
    Sjanse i La Plata! Souleymane Faye (Senegal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Israel, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Spillet på Estadio Ciudad de La Plata er stoppet midlertidig fordi Samba Diallo ligger nede.
    39'
    Samba Diallo er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Ciudad de La Plata.
    40'
    42'
    Mame Mor Faye
    Senegal avanserer forover i La Plata. Mame Mor Faye avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Or Israelov
    Or Israelov (Israel) pådrar seg et gult kort.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Djibril Diarra
    Ut: Samba Diallo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Senegal. Inn kommer Djibril Diarra, mens Samba Diallo tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Israel
    Inn: Ahmad Ibrahim
    Ut: Ariel Lugassi
    Israel gjør sitt første bytte. Ariel Lugassi erstattes av Ahmad Ibrahim.
    46'
    Inn: Ariel Shibli
    Ut: Ran Benjamin
    Bytte for Israel. Ariel Shibli kommer inn for Ran Benjamin på Estadio Ciudad de La Plata.
    46'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Israel på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    I La Plata slår Ibrahima Seck en corner fra venstre.
    52'
    53'
    Seydou Sano
    Sjanse! Senegal avanserer forover, men Seydou Sano avslutter utenfor.
    53'
    Ilay Madmoun
    Ilay Madmoun (Israel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Inn: Aharon Roy Nawi
    Ut: Ilay Madmoun
    Israel bytter ut Ilay Madmoun med Aharon Roy Nawi. Dette er det tredje byttet som Ofir Haim gjør i dagens kamp.
    56'
    Senegal scorer selvmål!
    Senegal 0 - 1 Israel
    Mål: Babacar Ndiaye
    Babacar Ndiaye har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-1.
    58'
    Inn: Oumar Diouf
    Ut: Mame Mor Faye
    Mame Mor Faye (Senegal) erstattes av Oumar Diouf.
    61'
    Inn: Noam Ben Harosh
    Ut: Dor David Turgeman
    Israel bytter ut Dor David Turgeman med Noam Ben Harosh.
    64'
    Souleymane Basse (Senegal) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Ciudad de La Plata.
    66'
    Skudd utenfor mål, Senegal
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ahmad Ibrahim (Israel) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Israel slipper å klare seg uten Ahmad Ibrahim som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    71'
    Yael Falcon Perez tildeler Israel en corner. Tay Abed sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Israel like utenfor Senegal-området.
    75'
    Tay Abed ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Ibrahima Seck
    Ibrahima Seck (Senegal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Tay Abed er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Senegal angriper i La Plata. Ibrahima Seck avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Inn: Mamadou Gning
    Ut: Ibrahima Seck
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Senegal. Inn kommer Mamadou Gning, mens Ibrahima Seck tar plass på benken.
    78'
    Mål for Senegal!
    Senegal 1 - 1 Israel
    Mål: Pape Diop
    Målgivende: Mamadou Gning
    Pape Diop (Senegal) utligner med en heading på Estadio Ciudad de La Plata. Stillingen er nå 1-1. Mamadou Gning sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Tay Abed
    Tay Abed (Israel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    81'
    Oumar Diouf
    Målsjanse til Senegal! Oumar Diouf treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Souleymane Faye (Senegal) avanserer forover på Estadio Ciudad de La Plata. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Inn: Anan Khalaili
    Ut: Tay Abed
    Det virker som Tay Abed ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Anan Khalaili.
    84'
    85'
    Hjørnespark til Israel
    88'
    Mamadou Gning
    Målsjanse! Mamadou Gning (Senegal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Senegal.
    90'
    Israel angriper i La Plata, men blir avblåst for offside.
    90'
    Frispark i en god posisjon for Senegal!
    90'+1
    Pape Diop
    Pape Diop (Senegal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Hjørnespark til Senegal
    90'+4
    Mamadou Gning (Senegal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Ciudad de La Plata.