1-0
1-1
Kessie86' (Str.)

Krepin Diatta (Senegal) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Yamoussoukro.
    1'
    Pierre Ghislain Atcho signaliserer et frispark til Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    2'
    Mål for Senegal!
    Senegal 1 - 0 Elfenbenskysten
    Mål: Habib Diallo
    Målgivende: Sadio Mané
    Habib Diallo dundrer ballen i mål og Senegal tar ledelsen 1-0 på Stade de Yamoussoukro. Sadio Mane sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Pierre Ghislain Atcho signaliserer et frispark til Elfenbenskysten.
    6'
    Frispark Senegal.
    7'
    Pierre Ghislain Atcho tildeler Senegal en corner. Krepin Diatta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Gult kort til Senegal
    Sadio Mané
    Dommeren gir Sadio Mane (Senegal) et gult kort.
    9'
    Ibrahim Sangare vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    Ibrahim Sangare er tilbake på banen igjen.
    14'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Elfenbenskysten på halvdelen til Senegal.
    21'
    Pierre Ghislain Atcho signaliserer et frispark til Senegal.
    23'
    26'
    Senegal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Yamoussoukro fordi Oumar Diakite får behandling for en skade på banen.
    29'
    Frispark Elfenbenskysten.
    30'
    Elfenbenskysten slipper å klare seg uten Oumar Diakite som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Elfenbenskysten.
    34'
    39'
    Seko Fofana
    Elfenbenskysten angriper i Yamoussoukro. Seko Fofana avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Hjørnespark til Elfenbenskysten
    41'
    Jean Seri (Elfenbenskysten) slår en corner fra høyre side på Stade de Yamoussoukro.
    42'
    Frispark for Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    Pape Matar Sarr
    Målsjanse! Pape Matar Sarr (Senegal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Elfenbenskysten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    47'
    Ismaila Sarr
    Senegal fosser forover og Ismaila Sarr fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    Elfenbenskysten, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Pierre Ghislain Atcho tildeler Senegal en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Kalidou Koulibaly
    Senegal angriper på Stade de Yamoussoukro, men Kalidou Koulibaly header utenfor.
    48'
    Frisparket tildelt Elfenbenskysten er farlig nær Senegals målområde.
    49'
    Pierre Ghislain Atcho signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    51'
    Senegal angriper i Yamoussoukro, men blir avblåst for offside.
    52'
    53'
    Spillet på Stade de Yamoussoukro er stoppet midlertidig fordi Ismaila Sarr ligger nede.
    56'
    Ismaila Sarr er tilbake i kampen igjen.
    58'
    59'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Senegal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    63'
    64'
    Spillerbytte - Elfenbenskysten
    Inn: Simon Adingra
    Ut: Max Gradel
    Emerse Fae gjør dagens første bytte i Yamoussoukro, når han tar ut Max Gradel og setter inn Simon Adingra.
    64'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Oumar Diakite
    Oumar Diakite (Elfenbenskysten) erstattes av Nicolas Pepe.
    65'
    65'
    Ismail Jakobs
    Senegal angriper, men avslutningen til Ismail Jakobs går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Habib Diallo
    Aliou Cisse (Senegal) gjør sitt første bytte for dagen. Nicolas Jackson erstatter Habib Diallo.
    67'
    Lamine Camara
    Sjanse! Senegal avanserer forover, men Lamine Camara avslutter utenfor.
    70'
    71'
    72'
    Lamine Camara må stå over en kamp for Senegal etter å ha fått gult kort av dommer Pierre Ghislain Atcho.
    72'
    Inn: Franck Kessie
    Ut: Ibrahim Sangare
    Elfenbenskysten bytter ut Ibrahim Sangare med Franck Kessie. Dette er det tredje byttet som Emerse Fae gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Sebastian Haller
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    Elfenbenskysten gjør sitt fjerde bytte. Jean-Philippe Krasso erstattes av Sebastian Haller.
    73'
    Skudd på mål, Elfenbenskysten
    73'
    73'
    En av Elfenbenskystens spillere blir avblåst for offside på Stade de Yamoussoukro.
    73'
    Sadio Mané
    Senegal angriper i Yamoussoukro. Sadio Mane fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Nicolas Pepe
    Sjanse til Elfenbenskysten! Nicolas Pepe er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    I Yamoussoukro slår Lamine Camara en corner fra venstre.
    78'
    Inn: Christian Kouame
    Ut: Seko Fofana
    Bytte for Elfenbenskysten. Christian Kouame kommer inn for Seko Fofana på Stade de Yamoussoukro.
    79'
    81'
    Gult kort til Elfenbenskysten
    Christian Kouame
    Christian Kouame får gult kort av dommer Pierre Ghislain Atcho, og må dermed stå over en kamp for Elfenbenskysten.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Elfenbenskysten
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Elfenbenskysten
    84'
    Straffe til Elfenbenskysten
    84'
    Edouard Mendy
    Edouard Mendy (Senegal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Elfenbenskysten scorer på straffe!
    Senegal 1 - 1 Elfenbenskysten
    Mål: Franck Kessie
    Mål! Franck Kessie setter utligningen i mål på et straffespark.
    86'
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Lamine Camara
    Senegal bytter ut Lamine Camara med Idrissa Gueye. Dette er det andre byttet som Aliou Cisse gjør i dagens kamp.
    90'
    Jean Seri
    Dommer Pierre Ghislain Atcho viser Jean Seri (Elfenbenskysten) det gule kortet.
    90'
    90'
    Sjanse! Senegal avanserer forover, men Pape Matar Sarr avslutter utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    90'+5
    Christian Kouame (Elfenbenskysten) vinkes av for offside i Yamoussoukro.
    90'+6
    Hjørnespark til Senegal
    90'+7
    1. ekstraomgang
    91'
    En av Senegals spillere blir avblåst for offside.
    92'
    Simon Adingra
    Elfenbenskysten avanserer forover i Yamoussoukro. Simon Adingra avslutter, men treffer ikke mål.
    94'
    Serge Aurier
    Serge Aurier (Elfenbenskysten) pådrar seg et gult kort.
    95'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Ismaila Sarr
    Aliou Cisse (Senegal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Iliman Ndiaye erstatter Ismaila Sarr.
    96'
    Elfenbenskysten angriper, men avslutningen til Serge Aurier går utenfor.
    98'
    99'
    Dommer Pierre Ghislain Atcho venter med å sette i gang spillet fordi Yahia Fofana ligger nede.
    101'
    102'
    Abdou Diallo
    Abdou Diallo (Senegal) kommer seg fri på Stade de Yamoussoukro, men avslutningen går utenfor.
    102'
    Yahia Fofana kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de Yamoussoukro.
    103'
    104'
    105'+1
    Sadio Mané
    Sjanse i Yamoussoukro! Sadio Mane (Senegal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    105'+2
    105'+2
    2. ekstraomgang
    106'
    110'
    Målsjanse til Elfenbenskysten! Christian Kouame treffer mål, men keeper redder.
    113'
    113'
    Odilon Kossounou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    114'
    Odilon Kossounou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Yamoussoukro.