Victor Gomes signaliserer et frispark til Ekvatorial-Guinea.
    Frispark til Ekvatorial-Guinea på halvdelen til Senegal.
    Saliou Ciss (Senegal) pådrar seg et gult kort.
    9'
    Ekvatorial-Guinea slipper å klare seg uten Saul Coco som kommer tilbake på banen igjen.
    10'
    Iban Salvador (Ekvatorial-Guinea) slår en corner fra høyre side på Stade Omnisport de Douala.
    11'
    Ekvatorial-Guinea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Senegal.
    12'
    Nampalys Mendy
    Nampalys Mendy (Senegal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Frispark Ekvatorial-Guinea.
    14'
    16'
    16'
    18'
    Pape Alassane Gueye
    Dommeren gir Pape Alassane Gueye (Senegal) et gult kort.
    18'
    Senegal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Famara Diedhiou
    Senegal fosser forover og Famara Diedhiou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Ekvatorial-Guinea, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark i en god posisjon for Ekvatorial-Guinea!
    26'
    27'
    Mål for Senegal!
    Senegal 1 - 0 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Famara Diedhiou
    Målgivende: Sadio Mané
    Mål! Senegal tar ledelsen 1-0 ved Famara Diedhiou. Sadio Mane var nest sist på ballen.
    28'
    31'
    I Douala slår Bouna Sarr en corner fra venstre.
    33'
    35'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Ekvatorial-Guinea.
    36'
    Gult kort til Ekvatorial-Guinea
    Pepin
    Pepin (Ekvatorial-Guinea) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Sjanse i Douala! Nampalys Mendy (Senegal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Victor Gomes tildeler Senegal en corner. Bouna Sarr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Victor Gomes signaliserer et frispark til Senegal.
    41'
    44'
    45'
    Frispark Senegal.
    46'
    Idrissa Gueye
    Sjanse! Senegal avanserer forover, men Idrissa Gueye avslutter utenfor.
    47'
    47'
    47'
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Ekvatorial-Guinea
    51'
    Ingen straffe til Ekvatorial-Guinea
    52'
    Frisparket tildelt Senegal er farlig nær Ekvatorial-Guineas målområde.
    52'
    55'
    56'
    56'
    Mål for Ekvatorial-Guinea!
    Senegal 1 - 1 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Jannick Buyla
    Målgivende: Pablo Ganet Comitre
    Utligning! Jannick Buyla setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Pablo Ganet før målet.
    57'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Ismaila Sarr
    Ut: Boulaye Dia
    Senegal bytter ut Boulaye Dia med Ismaila Sarr.
    58'
    58'
    59'
    Pape Alassane Gueye (Senegal) kommer seg fri på Stade Omnisport de Douala, men avslutningen går utenfor.
    63'
    En av Senegals spillere går i offside.
    63'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Famara Diedhiou
    Aliou Cisse (Senegal) gjør sitt andre bytte for dagen. Bamba Dieng erstatter Famara Diedhiou.
    65'
    Inn: Cheikhou Kouyate
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Senegal) erstattes av Cheikhou Kouyate.
    65'
    67'
    Bouna Sarr (Senegal) løfter inn en corner fra venstre på Stade Omnisport de Douala.
    68'
    Senegal 2 - 1 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Cheikhou Kouyate
    Mål! Cheikhou Kouyate gir Senegal en 2-1 ledelse.
    68'
    70'
    Spillerbytte - Ekvatorial-Guinea
    Inn: Federico Bikoro
    Ut: Pablo Ganet Comitre
    Juan Micha gjør dagens første bytte i Douala, når han tar ut Pablo Ganet og setter inn Federico Bikoro.
    72'
    Bouna Sarr (Senegal) slår en corner fra høyre side på Stade Omnisport de Douala.
    73'
    74'
    76'
    79'
    Senegal 3 - 1 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Ismaila Sarr
    Målgivende: Saliou Ciss
    Mål! Ismaila Sarr gir Senegal en komfortabel 3-1 ledelse. Det er en fin assist fra Saliou Ciss.
    79'
    Inn: Ruben Belima Rodriguez
    Ut: Iban Salvador
    Ekvatorial-Guinea gjør sitt tredje bytte. Iban Salvador erstattes av Ruben Belima.
    80'
    Inn: Santiago Bocari Eneme
    Ut: Josete Miranda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ekvatorial-Guinea. Inn kommer Santiago Bocari Eneme, mens Josete Miranda tar plass på benken.
    80'
    Inn: Pedro Oba Mbengono Asu
    Ut: Emilio Nsue Lopez
    Bytte for Ekvatorial-Guinea. Pedro Oba Asu kommer inn for Emilio Nsue på Stade Omnisport de Douala.
    81'
    83'
    Inn: Alejandro Balboa Bandeira
    Ut: Pepin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ekvatorial-Guinea. Inn kommer Alejandro Bandeira, mens Pepin tar plass på benken.
    85'
    Santiago Bocari Eneme
    Målsjanse på Stade Omnisport de Douala! Santiago Bocari Eneme fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Ismaila Sarr
    Målsjanse! Ismaila Sarr (Senegal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Ruben Belima Rodriguez
    Ruben Belima (Ekvatorial-Guinea) kommer til en målsjanse på Stade Omnisport de Douala, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Jannick Buyla
    Sjanse! Ekvatorial-Guinea avanserer forover, men Jannick Buyla avslutter utenfor.