Vaasan Palloseura angriper i Seinajoki. Michael Peter Godly fyrer av et skudd som går utenfor.
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    8'
    Prosper Ahiabu
    Vaasan Palloseura avanserer forover i Seinajoki. Prosper Ahiabu avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Frispark Vaasan Palloseura.
    11'
    Samson Ebuka Obioha
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Samson Ebuka Obioha går utenfor.
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Michael Peter Godly (Vaasan Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Vaasan Palloseura.
    15'
    Michael Peter Godly ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Seinajoki.
    15'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Terry Yegbe
    Terry Yegbe (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Antti Munukka.
    18'
    18'
    Savio Roberto
    Sjanse til Vaasan Palloseura! Savio Roberto er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    21'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    21'
    Vaasan Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    Sebastian Strandvall (Vaasan Palloseura) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    25'
    26'
    Mål for Vaasan Palloseura!
    Seinajoen JK 0 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Savio Roberto
    Målgivende: Sebastian Strandvall
    Mål! Vaasan Palloseura tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Savio Roberto på OmaSP Stadion. Sebastian Strandvall sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Antti Munukka tildeler Seinajoen JK en corner. Valentin Gasc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    30'
    Sebastian Strandvall ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    Sebastian Strandvall er på beina igjen og fortsetter kampen på OmaSP Stadion.
    32'
    Frispark for Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    39'
    Sebastian Strandvall
    Sebastian Strandvall (Vaasan Palloseura) kommer seg fri på OmaSP Stadion, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Miika Niemi (Vaasan Palloseura) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på OmaSP Stadion.
    41'
    Miika Niemi er tilbake på banen igjen.
    42'
    42'
    Matej Hradecky
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på OmaSP Stadion, men klarer ikke å score.
    44'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Valentin Gasc
    Dommeren gir Valentin Gasc (Seinajoen JK) et gult kort.
    45'+1
    Spillerbytte - Vaasan Palloseura
    Inn: Juhani Pikkarainen
    Ut: Mikko Pitkanen
    Mikko Pitkanen (Vaasan Palloseura) erstattes av Juhani Pikkarainen.
    46'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Ut: Jeremiah Streng
    Bytte for Seinajoen JK. Jaime Jose Moreno Ciorciari kommer inn for Jeremiah Streng på OmaSP Stadion.
    46'
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Terry Yegbe
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Vainionpaa erstatter Terry Yegbe.
    46'
    46'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Valentin Gasc
    Seinajoen JK bytter ut Valentin Gasc med Nooa Laine.
    46'
    Seinajoen JK 0 - 2 Vaasan Palloseura
    Mål: Peter Michael Godly
    Målgivende: Tyler Reid
    Mål! Vaasan Palloseura øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Michael Peter Godly på OmaSP Stadion. Det er en fin assist fra Tyler Reid.
    48'
    51'
    52'
    Sebastian Strandvall (Vaasan Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    53'
    Savio Roberto (Vaasan Palloseura) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    58'
    58'
    Inn: Murilo
    Ut: Otto Kemppainen
    Seinajoen JK gjør sitt fjerde bytte. Otto Kemppainen erstattes av Murilo.
    61'
    Inn: Roni Hudd
    Ut: Evgeni Bashkirov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vaasan Palloseura. Inn kommer Roni Hudd, mens Evgeni Bashkirov tar plass på benken.
    61'
    Inn: Antti-Ville Raisanen
    Ut: Sebastian Strandvall
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vaasan Palloseura. Inn kommer Antti-Ville Raisanen, mens Sebastian Strandvall tar plass på benken.
    61'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    63'
    70'
    Seinajoen JK fosser fremover, men Antti Munukka blåser for offside på OmaSP Stadion.
    71'
    Inn: Diego Rojas
    Ut: Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) erstattes av Diego Rojas.
    71'
    Diego Rojas
    Dommer Antti Munukka viser Diego Rojas (Seinajoen JK) det gule kortet.
    76'
    76'
    78'
    79'
    Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Inn: Samu Alanko
    Ut: Savio Roberto
    Vaasan Palloseura bytter ut Savio Roberto med Samu Alanko.
    80'
    81'
    85'
    Samu Alanko
    Vaasan Palloseura angriper i Seinajoki. Samu Alanko avslutter på mål, men greier ikke å score.