Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tampereen Ilves leder 0-1 etter en scoring av Jair.
    Seinajoen JK 0 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Eetu Mommo
    Eetu Mommo øker Tampereen Ilvess ledelse til 0-2!
    9'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    11'
    Mohammad Al-Emara tildeler Seinajoen JK en corner. Murilo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    14'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    23'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Seinajoen JK får straffe av Mohammad Al-Emara på Omasp Stadion.
    30'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) misbruker sjansen fra straffemerket!
    31'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    31'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    33'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Tampereen Ilves får straffe!
    35'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    Seinajoen JK 0 - 3 Tampereen Ilves
    Mål: Lauri Ala-Myllymaki
    Mål! Tampereen Ilves øker ledelsen til 0-3 etter et straffespark av Lauri Ala-Myllymaki.
    35'
    Eetu Mommo (Tampereen Ilves) vinkes av for offside i Seinajoki.
    37'
    I Seinajoki slår Murilo en corner fra venstre.
    38'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 3 Tampereen Ilves
    Mål: Jake Mario Jervis
    Mål! Seinajoen JK reduserer til 1-3 ved Jake Jervis.
    38'
    Tuco (Seinajoen JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Omasp Stadion.
    41'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Tuco som kommer tilbake på banen i Seinajoki.
    42'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Tuco erstattes av Joonas Lepisto.
    46'
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) erstattes av Mehmet Hetemaj.
    46'
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Daniel Håkans
    Seinajoen JK bytter ut Daniel Hakans med Keaton Isaksson.
    46'
    Frispark Tampereen Ilves.
    49'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Seinajoen JK.
    49'
    Jair (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    50'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    52'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Niko Markkula
    Målsjanse til Seinajoen JK! Niko Markkula treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    58'
    61'
    Frispark Seinajoen JK.
    63'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Doni Arifi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Tuure Siira, mens Doni Arifi tar plass på benken.
    67'
    Inn: Tiemoko Fofana
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves bytter ut Lauri Ala-Myllymaki med Tiemoko Fofana. Dette er det andre byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    67'
    Offside! Jake Jervis (Seinajoen JK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    69'
    Joona Veteli
    Dommeren gir Joona Veteli (Tampereen Ilves) et gult kort.
    70'
    Eetu Mommo
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Eetu Mommo avslutter utenfor.
    71'
    Inn: Denys Oliynyk
    Ut: Niko Markkula
    Jani Honkavaara gjør dagens fjerde bytte i Seinajoki, når han tar ut Niko Markkula og setter inn Denys Oliynyk.
    72'
    Inn: Serge Atakayi
    Ut: Nikko Boxall
    Bytte for Seinajoen JK. Serge Atakayi kommer inn for Nikko Boxall på Omasp Stadion.
    72'
    Mohammad Al-Emara tildeler Tampereen Ilves en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Tiemoko Fofana
    Tiemoko Fofana (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    75'
    Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Jake Jervis (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    78'
    Murilo
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Murilo går utenfor.
    80'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    80'
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Felipe Aspegren
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Tatu Miettunen, mens Felipe Aspegren tar plass på benken.